Cosmobeauty 2017

Do you speak Beauty? Cosmobeauty? Atunci ești invitata noastră specială la cel mai important eveniment de beauty al primăverii, expoziția COSMOBEAUTY, care se desfășoară anul acesta, în perioada 24-25-26 martie la Crystal Palace Ballrooms din București.

Târg de Mărțișor

Târgul de Mărțișor de la Magazinul Victoria va invita sa va bucurati de mărțișoare unicat.

Body Mind Spirit Expo

Într-o lume în care a trăi începe tot mai des să se rezume la lupta pentru supraviețuire, în care oamenii uită să se îngrijească de latura spirituală a vieții lor, în care greutățile și problemele sunt tot mai copleșitoare, devine necesar să luam aminte despre cum putem trăi mai frumos și mai sănătos, atât trupește cât și spiritual. Expoziția Body Mind Spirit, care-și va desfășura cea de-a XXI-a ediție între 17 și 19 Februarie, la Sala Palatului din București, vine pentru a oferi celor interesați de sănătatea trupului și de cea a spiritului, o alternativă la ritmul alert și stresant al traiului zilnic. Este cel mai complex eveniment dedicat unui stil de viață în care calitatea vieții se celebrează pe toate planurile: trup, minte și suflet. Aşteptat în fiecare an cu mult interes, festivalul este un mix de expozanţi de top, speakeri internaţionali, traineri de înaltă ţinută, un eveniment plin de inovație şi inspiraţie. Aici găseşti locul ideal pentru prospectare, explorare, creştere şi dezvoltare personală. Dacă ești interesat de tratamente alternative, de alimentația bio, de cure naturiste, de puterea de vindecare a plantelor, de efectele miraculoase ale meditației, de importanța regăsirii de sine și a lui Dumnezeu, dacă ești frământat de întrebări privind sensul vieții sau dacă pur și simplu simți că trebuie să schimbi ceva în viața ta pentru un echilibru mai bun în toate, atunci trebuie să vii la Body Mind Spirit Expo, în weekendul 17-19 Februarie, în București la Sala Palatului. Acolo vei afla despre produse, alimente sau suplimente alimentare care susțin sănătatea trupului, vei asista gratuit la workshop-uri și conferințe care te pot ajuta și îndruma în privința sănătății spiritului și nu în ultimul rând, acolo vei putea petrece câteva ore în weekend care să îți reamintească de cât de important este să trăim frumos și sănătos.

Pe 11 Decembrie comunitatea diplomatică din România se ...

IWA Christmas Bazaar – Experimentează esențele lumii într-o singură zi!

Ediția a 2-a, Zilele Artelor Focului, Noiembrie, 2016, ...

Trei ateliere din Mogoșoaia și Cernica se vor alătura celor 14 deschise în Bucucurești, weekendul acesta, în cadrul evenimentului Zilele Artelor Focului.

testXpo 2016 - Expozitie de Masini de Testare

TestXpo - consacrata expozitie de masini de testare Zwick/Roell a ajuns la cea de-a 25-a editie si va avea loc in perioada 10-13 octombrie la Ulm. Ziua destinata Romaniei este 12.10.2016 Pentru inscriere, va rugam scrieți la adresa info@sartorom.ro

Laboratorul mobil Fritsch 17-27 Octombrie 2016

În perioada 17-27 Octombrie 2016 va sosi în România Laboratorul Mobil Fritsch, în incinta căruia se vor putea efectua probe pe diferite tipuri de mori și analizoare oferite de producătorul german Fritsch. Autobuzul va staționa în parcarea diverselor instituții din țară (universități și institute de cercetare). Evenimentul se adresează cadrelor universitare, studenților și companiilor din mediul privat.

Invitație la Open Days Leykom – demonstrații live ...

Vrei să participi la demonstrații live și să testezi echipamente de ultimă generație, care vor impresiona și cei mai pretențiosi clienți? Vizitează-ne în perioada 14-16 iunie 2016 în Demo Room din Bulevardul Basarabia 256, Poarta 4, incinta Faur, sector 3, București.

EzotericFest 19-22 Mai 2016Timisoara ed XVI

ezotericfest, timisoara, conferinte, expozitie, servicii, terapii, alternative, naturiste, carte, cristale, cosmetic, artizanat, demonstratii

Expoziție de pictură Șapte Zile la Redondo

Un eveniment Contemporanii la TNB, spațiul expozițional din Foaierul Sălii Media, aripa Intercontinental, 19 aprilie – 19 mai 2016

PARTICIPARE Beauty Life EXPO 17-20 Martie ...

Targ de Frumusete, Spiritualitate si Sanatate Expozitie cu vanzare, Conferinte Servicii Cristale, Cosmetice, Carte, Cadouri

Inscrieri EzotericFest 19-22 Mai 2016 Timisoara ed XVI ...

Expozitie Conferinte Concerte Demonstratii Servicii Alternative si Terapii Complementare

PREZENTARE GENERALA A GAMEI DE GELURI BRILLI QUEEN

PREZENTARE GENERALA A GAMEI DE GELURI BRILLI QUEEN: Cover Pearlescent Nude, Cover Cashmere Pink, Mix-ul dintre aceste doua cover-uri, FiberGlass, Brilliant White, Finish Top Gel, Primer non acid. VIZIONARE PLACUTA SI SPOR LA UNGHIUTE SI CUMPARATURI. BRILLI QUEEN - ALEGE SA TE SIMTI CA O REGINA ! Comenzi pe pagina BRILLI QUEEN ROMANIA.

Expozitia de pictura Natura cu Fluturi by Tabara ...

Arbex Art Decor va invita la vernisajul expozitiei de pictura ‘’Natura cu Fluturi’’ care va avea loc la Galeria Occidentului, joi 5 noiembrie 2015 de la ora 19.00

EzotericFest 12-15 Nov 2015 Timisoara ed XV Casa ...

Conferinte, Workshop, Demonstratii, Concerte, Lansari de carte, Expozitie cu Vanzare, Consiliere

MAKE-UP FEST 2015

A-III-a editie Duminica, 01 Noiembrie - Luni, 02 Noiembrie 2015 LOCATIE NOUA: Crystal Palace Ballrooms, BUCURESTI Piata George Cosbuc (piata de flori), Bucuresti MAKE-UP EXPO DEMONSTRATII DE MAKE-UP COMPETITIE MAKE-UP NEW TALENT ATELIERE MAKE-UP MAKE-UP MASTER CLASSES

Touristica Last Minute

Touristica Last Minute e evenimentul care te aduce in weekend, 12-14 Iunie 2015, in Polus Center, la intrarea din Carrefour, unde ofertele turistice pentru aceasta vara te indeamna sa faci check-in planurilor de concediu!

Targ la Muzeul Taranului Roman 5-7 Iunie

StoneMania Bijou participa la Targul de la Muzeul Taranului Roman

Pet Expo, târgul dedicat animalelor de companie se ...

Cel mai mare târg dedicat animalelor de companie din România își așteaptă vizitatorii începând cu 22 mai. Peste 15.000 de persoane împreună cu animalele de companie sunt așteptate la cea de–a șaptea ediție a Pet Expo în perioada 22-24 mai, la Romexpo, în pavilionul C6. Peste 50 de expozanți din 7 țări își vor prezenta ofertele dedicate iubitorilor de animale pe o suprafață de 3000 de mp. Vor fi prezenți producători, importatori și distribuitori de hrană, produse de dresaj, îmbrăcăminte, accesorii sau medicamente destinate animalelor de companie.

Salonul Nautic Internaţional Bucureşti

Cea de-a 7-a ediţie a Salonului Nautic Internaţional Bucureşti ce se va desfăşura în perioada 4-8 martie la Romaero va reuni majoritatea companiilor de profil din ţară, având ca scop principal promovarea agrementului nautic.