Destinații de senzație. Expoziție de fotografie la Sun ...

14 fotografi și bloggeri pasionați de fotografie își expun tablourile în Sun Plaza, care devine până la finalul lunii august gazda expoziției „Destinații de senzație”. Fotografiile, incluse într-una dintre categoriile Innovative, Young, Crazy sau Authentic, au drept numitor comun călătoriile „de senzație” și sentimentul unic pe care îl trăim cu toții atunci când, după un drum lung, ajungem la destinație.

Gradina din curtea scolii

Sun Plaza i-a provocat, iar ei au câștigat: elevii Școlii Gimnaziale 190 au o grădină de flori așa cum au visat. Copiii bucureșteni visează frumos, iar atunci când o fac, cele mai îndrăznețe lucuri prind formă. Sun Plaza i-a provocat pe elevii școlilor din Sectorul 4 la un concurs de creativitate, care le-a testat imaginația și talentul artistic. La finalul întrecerii, cei mai inspirați au fost răsplătiți cu un premiu îmbietor, care le va face șederea la școală mai plăcută: o grădină de flori, amenajată exact cum și-au imaginat-o ei.

SMART ID DYNAMICS LA DEMO METAL VEST

SMART ID DYNAMICS LA DEMO METAL VEST - Pavilion B, Standul 19 SMART ID DYNAMICS va invita in perioada 24-27.05.2017, la evenimentul DEMO METAL VEST din Arad, Calea Aurel Vlaicu 300, 310375. Va asteptam sa va prezentam cele mai noi si inovatoare solutii si echipamente in prelucrarea metalelor.

Festival EzotericFest terapii complementare 18-21 Mai 2017 ed ...

La fel ca la fiecare editie, festivalul de ALTERNATIVE SI TERAPII COMPLEMENTARE va include: – un târg de CARTE, cosmetice, BIJUTERII, cristale, ARTIZANAT, apicole, ULEIURI, pietre,... ; – consultatii, cursuri, consiliere astrologie, tarot, fotografierea aurei, nutritie...; – bucătărie vegetariană, produse naturale, bio, dulciuri naturale; -- terapii naturiste, consultantă în terapii complementare; – sesiuni de conferinte, workshop, demonstratii; – muzică, dans, concerte, spectacole, videoproiectii si ...multe altele...

Forumul internațional pentru testarea materialelor - testXpo

TestXpo 2017 va avea loc în perioada 16-19 octombrie la Ulm, Germania.

„Devino parte din arta!” Vino in Sun Plaza ...

Vino la singura expozitie unde e obligatoriu sa faci fotografii si unde tu poti sa fii parte din arta, parte din tablourile expuse.

Cosmobeauty 2017

Do you speak Beauty? Cosmobeauty? Atunci ești invitata noastră specială la cel mai important eveniment de beauty al primăverii, expoziția COSMOBEAUTY, care se desfășoară anul acesta, în perioada 24-25-26 martie la Crystal Palace Ballrooms din București.

Târg de Mărțișor

Târgul de Mărțișor de la Magazinul Victoria va invita sa va bucurati de mărțișoare unicat.

Body Mind Spirit Expo

Într-o lume în care a trăi începe tot mai des să se rezume la lupta pentru supraviețuire, în care oamenii uită să se îngrijească de latura spirituală a vieții lor, în care greutățile și problemele sunt tot mai copleșitoare, devine necesar să luam aminte despre cum putem trăi mai frumos și mai sănătos, atât trupește cât și spiritual. Expoziția Body Mind Spirit, care-și va desfășura cea de-a XXI-a ediție între 17 și 19 Februarie, la Sala Palatului din București, vine pentru a oferi celor interesați de sănătatea trupului și de cea a spiritului, o alternativă la ritmul alert și stresant al traiului zilnic. Este cel mai complex eveniment dedicat unui stil de viață în care calitatea vieții se celebrează pe toate planurile: trup, minte și suflet. Aşteptat în fiecare an cu mult interes, festivalul este un mix de expozanţi de top, speakeri internaţionali, traineri de înaltă ţinută, un eveniment plin de inovație şi inspiraţie. Aici găseşti locul ideal pentru prospectare, explorare, creştere şi dezvoltare personală. Dacă ești interesat de tratamente alternative, de alimentația bio, de cure naturiste, de puterea de vindecare a plantelor, de efectele miraculoase ale meditației, de importanța regăsirii de sine și a lui Dumnezeu, dacă ești frământat de întrebări privind sensul vieții sau dacă pur și simplu simți că trebuie să schimbi ceva în viața ta pentru un echilibru mai bun în toate, atunci trebuie să vii la Body Mind Spirit Expo, în weekendul 17-19 Februarie, în București la Sala Palatului. Acolo vei afla despre produse, alimente sau suplimente alimentare care susțin sănătatea trupului, vei asista gratuit la workshop-uri și conferințe care te pot ajuta și îndruma în privința sănătății spiritului și nu în ultimul rând, acolo vei putea petrece câteva ore în weekend care să îți reamintească de cât de important este să trăim frumos și sănătos.

Pe 11 Decembrie comunitatea diplomatică din România se ...

IWA Christmas Bazaar – Experimentează esențele lumii într-o singură zi!

Ediția a 2-a, Zilele Artelor Focului, Noiembrie, 2016, ...

Trei ateliere din Mogoșoaia și Cernica se vor alătura celor 14 deschise în Bucucurești, weekendul acesta, în cadrul evenimentului Zilele Artelor Focului.

testXpo 2016 - Expozitie de Masini de Testare

TestXpo - consacrata expozitie de masini de testare Zwick/Roell a ajuns la cea de-a 25-a editie si va avea loc in perioada 10-13 octombrie la Ulm. Ziua destinata Romaniei este 12.10.2016 Pentru inscriere, va rugam scrieți la adresa info@sartorom.ro

Laboratorul mobil Fritsch 17-27 Octombrie 2016

În perioada 17-27 Octombrie 2016 va sosi în România Laboratorul Mobil Fritsch, în incinta căruia se vor putea efectua probe pe diferite tipuri de mori și analizoare oferite de producătorul german Fritsch. Autobuzul va staționa în parcarea diverselor instituții din țară (universități și institute de cercetare). Evenimentul se adresează cadrelor universitare, studenților și companiilor din mediul privat.

Invitație la Open Days Leykom – demonstrații live ...

Vrei să participi la demonstrații live și să testezi echipamente de ultimă generație, care vor impresiona și cei mai pretențiosi clienți? Vizitează-ne în perioada 14-16 iunie 2016 în Demo Room din Bulevardul Basarabia 256, Poarta 4, incinta Faur, sector 3, București.

EzotericFest 19-22 Mai 2016Timisoara ed XVI

ezotericfest, timisoara, conferinte, expozitie, servicii, terapii, alternative, naturiste, carte, cristale, cosmetic, artizanat, demonstratii

Expoziție de pictură Șapte Zile la Redondo

Un eveniment Contemporanii la TNB, spațiul expozițional din Foaierul Sălii Media, aripa Intercontinental, 19 aprilie – 19 mai 2016

PARTICIPARE Beauty Life EXPO 17-20 Martie ...

Targ de Frumusete, Spiritualitate si Sanatate Expozitie cu vanzare, Conferinte Servicii Cristale, Cosmetice, Carte, Cadouri

Inscrieri EzotericFest 19-22 Mai 2016 Timisoara ed XVI ...

Expozitie Conferinte Concerte Demonstratii Servicii Alternative si Terapii Complementare

PREZENTARE GENERALA A GAMEI DE GELURI BRILLI QUEEN

PREZENTARE GENERALA A GAMEI DE GELURI BRILLI QUEEN: Cover Pearlescent Nude, Cover Cashmere Pink, Mix-ul dintre aceste doua cover-uri, FiberGlass, Brilliant White, Finish Top Gel, Primer non acid. VIZIONARE PLACUTA SI SPOR LA UNGHIUTE SI CUMPARATURI. BRILLI QUEEN - ALEGE SA TE SIMTI CA O REGINA ! Comenzi pe pagina BRILLI QUEEN ROMANIA.

Expozitia de pictura Natura cu Fluturi by Tabara ...

Arbex Art Decor va invita la vernisajul expozitiei de pictura ‘’Natura cu Fluturi’’ care va avea loc la Galeria Occidentului, joi 5 noiembrie 2015 de la ora 19.00