Certificare Points of You™ Train The Trainer, 18 martie 2017

Bucuresti, Hotel Marshal Garden
18.03.2017, ora 09:30 - 16:30

Acest workshop experimental va oferi o perspectivă nouă participanților și îi va învăța cum să utilizeze instrumentele Points of You™ cu scopul de a aduce plus valoare în ședințele de training și coaching. Participanții vor experimenta și vor învăța cum să descopere diferențele care împiedică oamenii să creeze legături autentice, să inițieze puncte de vedere diferite cu ajutorul metodei Points of You™, să fie mai eficienți în interacțiunea cu echipe și grupuri folosind instrumentele și metoda noastră de lucru, să angreneze oamenii în conversații bazate pe încredere, respect și sensibilitate, să aplice gândirea strategică și creativă în activitatea profesională și să adapteze instrumentele noastre oricărui conținut, obiectiv sau public țintă.

Investiția pentru participarea la acestă certificare este de 2.198 lei (TVA inclus), care include coffee-break-uri, masa de prânz, setul de lucru format din cele 2 instrumente de lucru Points of You™ (jocurile „The Coaching Game" și „Punctum" - varianta în limba română sau engleză, în funcție de preferință), 3 sesiuni individuale, a câte o oră fiecare (pe Skype), de consultanță pentru integrarea conceptului Points of You™ în activitatea profesională a fiecărui participant.

Pentru mai multe detalii și înscrieri, ne găsiți oricând pe website, la adresa de e-mail hello@points-of-you.ro, dar și la telefon: 0745 01 85 84 – Loredana Săndulache, Training Manager.
Vă invităm, cu drag, să faceți parte din comunitatea Points of You™ România!

Organizator: Points of You™ Romania
Points of You™ este o companie de top în domeniul training-ului și al dezvoltării personale care a creat o serie de instrumente profesionale, sub forma unor jocuri inspiraționale, care sunt folosite la nivel individual sau cu echipe și grupuri, de către profesioniști și organizații de pe Glob. Metoda Points of You™ este folosită de peste 150 de traineri certificați din 147 de țări ale lumii și este tradusă în 16 limbi. Până în prezent, peste 1 milion de oameni beneficiază de efectele sale surprinzătoare.
hello@points-of-you.ro
www.points-of-you.ro
Cuvinte cheie: training  dezvoltare personala  points of you  workshop  
153 afisari