Certificare Points of You™ Train The Trainer, 18 ...

Points of You™ Romania organizează o nouă Certificare Train the Trainer pe 18 martie 2017, la Hotel Marshal Garden, București. Workshop-ul este conceput pentru traineri, manageri, profesori, coachi, psihologi, terapeuți, lideri de echipă, facilitatori, formatori, consultanți organizaționali care își doresc o extindere a trusei lor de instrumente profesionale și sunt interesați de introducerea unor elemente noi și neașteptate în activitatea lor profesională.

Romanian for Foreigners - Saturday course

Emphasizing the vocabulary, the conversation and the grammar, but adding also elements of Romanian culture and Civilization, the tuition will fully contribute to your adaptation here. The communicative approach enables you to put in practice the acquired acquirement in social context, formal or informal. Class course programs are a comprehensive approach to studying Romanian. The goal of the courses is to develop effective communication skills and to improve the students’ knowledge of Romanian. The emphasis is on communicative method of teaching and on the four key language skills: speaking, listening, reading and writing.

Romanian for Foreigners Course - Intermediate, advanced level ...

The student can make sentences in a simple way, he can relate a story briefly, he can communicate about familiar topics, he can understand texts with a high frequency in a conversation, he can write messages and composition describing feelings, emotions and impressions. The student can also write clear sentences, essays, detailed letters. He can speak fluently and spontaneously, he can present his own views, he has a high degree in understanding conversations and written texts.

Romanian Language Course for Foreigners - Beginner Level ...

The student can understand and use familiar everyday phrases. He knows few basic words and phrases in Romanian, he can initiate a short conversation with usual sentences. He can introduce himself in a conversation, he can interact in a simple way with other people, he can write very short sentences.

Clubul de conversație în limba franceză

În cadrul clubului, vei dobândi naturalețe și libertate în exprimare și vei începe să gândești în franceză fără a mai formula în română înainte!

Introducere in Analiza de Retea

„Social Network Analisys is the art of making the invisible visible”

De ce este noul Regulament de Protectie a ...

Noul regulament denumit General Data Protection Regulation (GDPR) înlocuiește Data Protection Directive 95/46/ec, începând din data de 25 mai 2018. GDPR se aplică în fiecare stat membru și va duce la un grad mai mare de armonizare a protecției datelor între țările din Uniunea Europeană.

Networking by Andy Lopata

Networking-ul este despre sprijinul pe care oamenii si-l pot oferi reciproc, ajutandu-se sa obtina rezultate care depasesc potentialul individual. Este un process prin care ne putem impartasi experientele, contactele, ideile sau parerile cu aceia care au nevoie si prin care putem beneficia la randul nostru.”

Persuasiunea si Limbajul Nonverbal

Kevin Hogan este autorul a 22 de cărți și de numărare. El este cel mai bine cunoscut pentru cea mai bună carte de vânzare internațională, Psihologia Persuasiunea: Cum de a convinge pe alții să modul de gândire.

Fii un manager eficient al finantelor personale si ...

Vino pe 19 ianuarie la CODECS si participa la Workshopul Gratuit Finante pentru Nonfinantisti!

Participa la Workshop-ul Gratuit – Certificarea PMP

CODECS va invita pe 24 Noiembrie la workshop-ul GRATUIT - Certificarea PMP. Vino sa discutam despre importanta Certificarii PMP alaturi de Mihail SADEANU. Vom vedea de ce este Certificarea PMP cea mai apreciata certificare in Managementul Proiectelor si care sunt pasii de pregatire a examenului de certificare.

FORUMUL NATIONAL AL EXPERTILOR SI SPECIALISTILOR IN ACHIZITII ...

Proiect ContaPlus® va organiza, in data de 18 noiembrie 2016, cel mai important eveniment al anului din domeniul achizitiilor publice, Conferinta Nationala „Forumul National al expertilor si specialistilor in achizitii publice. Noua reforma in domeniul achizitiilor publice.”

Curs autorizat Consilier pentru dezvoltare personala cod COR ...

Bucuresti: 02-04 decembrie 2016 (Modul 1), 09-11 decembrie 2016 (Modul 2), 13-15 ianuarie 2017 (Modul 3), 03-05 februarie 2017 (Modul 4), 03-05 martie 2017 (Modul 5) Ultima zi pentru inscriere: 13 noiembrie 2016

CODECS va invita la Workshopul Gratuit Creativitatea in ...

Daca doresti sa-ti dezvolti creativitatea in business, sa intelegi rolul acesteia in dezvoltarea personala si organizationala, CODECS te invita la Workshopul Gratuit Creativitatea in Business sustinut de Sorin Stan.

CODECS va invita la Workshopul Gratuit Lean Six ...

Vino pe 2 noiembrie la Centrul de training CODECS din strada Agricultori, nr. 37 – 39, sector 2, Bucuresti.

TU INTELEGI EFECTELE FINANCIARE ALE DECIZIILOR TALE ? ...

CODECS va invita la Workshopul Gratuit Finante pentru nonfinantisti ! Vino pe 26 octombrie de la ora 18 sa vorbim despre rolul functiunii financiare intr-o organizatie, precum si despre procesul de construire si gestionare a bugetelor.

Romsym Data Day - editia 16 in 2016!

Romsym Data Day - afaceri, solutii, specialisti! A 16-a editie a evenimentului anual Romsym Data Day, va avea loc in data de 27 octombrie 2016, la Grand Hotel Continental!

Atelierul Digital

Specialistii Google vin la SNSPA si vor discuta cu tinerii despre cele mai utilizate unelte de promovare online ale momentului. Participa gratuit la Atelierul Digital din 26 Octombrie, timp de 3 ore, si fa primii pasi spre certificarea in digital skills recunoscuta la nivel european.

Workshop Prezenta Executiva

Gestionează-ți performant provocările la locul de muncă! În mediul de business situațiile neprevăzute sunt la ordinea zilei, însă, cu imaginea, atitudinea și cuvintele potrivite poți întoarce totul în favoarea ta. Pentru a-ți crește încrederea în forțele proprii și a-ți atinge potențialul trebuie să știi cum să îți gestionezi prezența profesională!

Invitatie la Workshop-ul Gratuit Creativitatea in Business I ...

Incepand cu luna octombrie CODECS lanseaza un nou program Creativitatea in Business si va invita sa participati la workshop-ul demonstrativ gratuit cu aceeasi tema sustinut de Sorin Stan pe 6 octombrie. Acest workshop le permite participantilor initierea in modalitatile de dezvoltare ale competentelor manageriale si de leadership si de rezolvare a problemelor in situatii date intr-un mod relaxat, prin utilizarea tehnicilor creative, atat la nivel individual cat si in echipa.