Stand-Up Comedy Sambata 6 Februarie Bucuresti

Sambata Copper’s Pub va invita sa radeti cu pofta la spectacolul de stand-up comedy marca Cristian Dumitru & Friends. Alaturi de Cristian vor mai fi prezenti Raul Gheba si Cata Dum.

Stand-Up Comedy vineri 5 februarie Bucuresti

Pe 5 februarie Restaurantul Adam deschide sezonul de stand-up comedy. Vino sa vezi cel mai interactiv show de acest gen marca Cristian Dumitru & Friends.

Stand-Up Comedy Miercuri 3 Februarie Bucuresti

Miercuri te asteptam la Shisha Pub din Regie sa vezi un show de stand-up comedy marca Cristian Dumitru &friends. Iti promitem de pe acum ca vei rade cu lacrimi la cel mai interactiv show de acest gen din Romania.

Internet-Magazin allExpress

Va Prezentam cel mai complex internet-magazin de utilaje si ustensile profesionale pentru orice tip de salon de infrumusetare.

PREZENTARE GENERALA A GAMEI DE GELURI BRILLI QUEEN

PREZENTARE GENERALA A GAMEI DE GELURI BRILLI QUEEN: Cover Pearlescent Nude, Cover Cashmere Pink, Mix-ul dintre aceste doua cover-uri, FiberGlass, Brilliant White, Finish Top Gel, Primer non acid. VIZIONARE PLACUTA SI SPOR LA UNGHIUTE SI CUMPARATURI. BRILLI QUEEN - ALEGE SA TE SIMTI CA O REGINA ! Comenzi pe pagina BRILLI QUEEN ROMANIA.

Formare Consilier pentru dezvoltare personala cod COR 242324

Cursul Consilier pentru dezvoltare personala cod COR 242324 este un curs acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, diploma fiind recunoscuta atat in Romania, cat si in Uniunea Europeana.

Love Hertz Live @Thursdays Live Sessions at ...

Concert live Love Hertz, trupa de soulful house care a debutat in cadrul unui festival important din Romania - Waha Festival.

TE AȘTEPTĂM SĂ TE PERFECŢIONEZI IN SOLIDWORKS!

SolidWorks Essentials, curs care va fi susținut de instructorii Vegra Info, certificați SolidWorks în perioada 25-29 ianuarie 2016, te va invăța cum să folosești Software-ul de proiectare mecanică automatizată pentru a construi modele parametrizate ale componentelor și ansamblurilor, precum și a genera desenele pentru acestea.

Stand-Up Comedy Revelionul Comediantilor sambata 9 Ianuarie Bucuresti

Pe 9 ianuarie sarbatorim Revelionul Comediantilor. Vino la Copper’s Pub (hristo botev nr 25) sa razi intr-o seara cat nu ai ras tot anul trecut alaturi de unii dintre cei mai funny comedianti din Romania. REZERVARI LA: 0787.655.884 SAU LA 0744.914.007

STAND-UP COMEDY SAMBATA 26 DECEMBRIE BUCURESTI

Stand-Up Comedy Sambata 26 Decembrie Bucuresti AFTER CHRISTMAS SHOW Rezervari la: 0744.914.007 Ce poate merge cel mai bine dupa masa copioasa de Craciun decat o portie zdravana de umor. Copper’s Pub ti a pregatit un show pe cinste a doua zi de craciun.

Distrikt 42 - Thurdays Live Sessions

Deschidem seria de evenimente live cu concertul trupei bucurestene Groove Hug. Atmosfera va fi intretinuta si de UFe.

Targ Craciun Handmade 19-20 Decembrie 2015

Christmas Gifts For The Love of Fashion 19 - 20 Decembrie 2015! For The Love of Fashion a reunit cei mai buni artisti handmade si designeri pentru ca tu sa poti alege cadoul perfect pentru cei dragi. Autentic, unic, deosebit, personalizat, oricum ar fi cadoul, cu siguranta il gasesti doar la targul For The Love of Fashion in weekend-ul 19 - 20 Decembrie 2015, in The Vintage Pub (centrul vechi al capitalei), Str. Smardan, nr 43, intre orele 12.00 – 19.00.

Stand-Up Comedy Sambata 28 Noiembrie Bucuresti

Rezervari si info la: 0744.914.007

Fiscalitate 24.7

Pe data de 11 Febuarie 2016 la The Office Centre, Blvd 21 Decembrie are loc Evenimentul FISCALITATE 24.7,care se află la prima ediție. Acesta este dedicat directorilor economici, financiari, contabililor șefi, auditorilor, controllerilor financiari si altor specialiști din domeniul financiar-contabil.

Handmade Gifts For The Love of Fashion ...

Te asteptam in weekend-ul 28 - 29 Noiembrie 2015, in The Vintage Pub (centrul vechi al capitalei), Str. Smardan, nr 43, intre orele 12.00 – 19.00, la Festivalul Cadourilor Handmade – targ dedicat special creatiei – For The Love of Fashion.

TARGUL APICULTORULUI

HAI SĂ TE ÎNDULCEȘTI LA “TÂRGUL APICULTORULUI” DIN AUCHAN TITAN În perioada 20-22 noiembrie, Auchan Titan și Hello Events vă invită la „Târgul APICULTORULUI” organizat în incinta Vulcan Value Centre Auchan Titan și Hello Events dau startul cumpărăturilor dulci la „Târgul Apicultorului” Vizitatorii se vor putea bucura de o bogată selecţie de produse apicole și dulciuri de casă. În cadrul târgului se vor putea achiziţiona sortimente diverse de miere, polen, lăptișor de matcă, propolis, lumânări din ceară de albine, sucuri de cătină, muguri de pin, afine cu miere de salcâm, etc. Tot la târg, veți găsi și energizante naturale, și produse miraculoase pentru sănătatea dumneavoastră și a celor dragi.

TARGUL APICULTORULUI

HAI SĂ TE ÎNDULCEȘTI LA “TÂRGUL APICULTORULUI” DIN VULCAN VALUE CENTRE În perioada 20-22 noiembrie, Vulcan Value Centre și Hello Events vă invită la „Târgul APICULTORULUI” organizat în incinta Vulcan Value Centre Vulcan Value Centre și Hello Events dau startul cumpărăturilor dulci la „Târgul Apicultorului” Vizitatorii se vor putea bucura de o bogată selecţie de produse apicole și dulciuri de casă. În cadrul târgului se vor putea achiziţiona sortimente diverse de miere, polen, lăptișor de matcă, propolis, lumânări din ceară de albine, sucuri de cătină, muguri de pin, afine cu miere de salcâm, etc. Tot la târg, veți găsi și energizante naturale, și produse miraculoase pentru sănătatea dumneavoastră și a celor dragi.

Simpozionul de Analiză Termică și Calorimetrie "Eugen Segal" ...

Amfiteatrul Ion Heliade Rădulescu al Biliotecii Academiei Române găzduiește vineri, 15 aprilie 2016, cea de-a 25-a ediție a Simpozionului de Analiză Termică și Calorimetrie "Eugen Segal", organizat de Academia Română, Secţia de Ştiinţe Chimice, Comisia de Analiză Termică şi Calorimetrie şi Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Inginerie Electrică ICPE-CA în colaborare cu SARTOROM.

Stand-Up Comedy Sambata 21 Noiembrie Bucuresti

“Atentie! Tot ce spui in timpul spectacolului poate fi folosit impotriva ta!” Rezervarile se fac sunand la: 0744.914.007 sau la 0787.655.884

Stand-Up Comedy Sambata 14 Noiembrie bucuresti

Asa cum v a obisnuit Copper’s Pub va invita si sambata asta sa vedeti un spectacol inedit de stand-up comedy marca Cristian Dumitru & Friends(saptamana asta Balboni Fulvio si Cristi Fermecatoru’).