Stand-Up Comedy Sambata 21 Noiembrie Bucuresti

“Atentie! Tot ce spui in timpul spectacolului poate fi folosit impotriva ta!” Rezervarile se fac sunand la: 0744.914.007 sau la 0787.655.884

Stand-Up Comedy Sambata 14 Noiembrie bucuresti

Asa cum v a obisnuit Copper’s Pub va invita si sambata asta sa vedeti un spectacol inedit de stand-up comedy marca Cristian Dumitru & Friends(saptamana asta Balboni Fulvio si Cristi Fermecatoru’).

Expozitia de pictura Natura cu Fluturi by Tabara ...

Arbex Art Decor va invita la vernisajul expozitiei de pictura ‘’Natura cu Fluturi’’ care va avea loc la Galeria Occidentului, joi 5 noiembrie 2015 de la ora 19.00

În Culise se transformă și își schimbă ”look-ul”

Din această toamnă Teatrul În Culise ocupă mansarda din La Scena din Calea Călărașilor, colț cu Mântuleasa, pentru a duce mai departe gândul, visul și misiunea teatrului independent. Odată cu această metamorfoză, din 21 octombrie În Culise își schimbă imaginea din online și lansează noul website www.inculise.ro, într-o formulă îmbunătățită, mai accesibilă și user friendly, care îl pune pe spectator față în față cu actorul de pe scenă.

Noul Cod fiscal si noul Cod de procedura ...

Conferinta Nationala de Drept Fiscal, aflata la a doua editie, se adreseaza in special juristilor specializati in materie fiscala: avocati, judecatori, consilieri juridici, dar si consultantilor fiscali preocupati de aspectele juridice ale fiscalitatii.

Handmade Festival For The Love of Fashion ...

Te asteptam in weekend-ul 24 - 25 Octombrie 2015, in The Vintage Pub (centrul vechi al capitalei), Str. Smardan, nr 43, intre orele 12.00 – 19.00, la Festivalul Handmade – targ dedicat special creatiei – For The Love of Fashion.

Sweet Fest- editia speciala de Halloween

Cele mai fastuoase delicii dulci iti dau intalnire la targul Sweet Fest, editia de Halloween.

Galei Femeia Anului in afaceri

București, 28.10.2015 Emoții și bucurie – aseară, 20 de femei de afaceri la început de drum au fost premiate în cadrul Galei Femeia anului în afaceri, organizată de Fundația Estuar și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului a Sectorului 6 din Capitală, împreună cu Fundația Prețuiește Viața, Opportunity Associatesc România și IMA Group.

Happy day la MagazinePentruCopii

MagazinePentruCopii lanseaza ziua: "Happy Day!" Castigul este un cupon valoric pentru orice comanda lansata luni 19 octombrie. Mai multe detalii obtineti la operatorii www.MagazinePentruCopii.

EzotericFest 12-15 Nov 2015 Timisoara ed XV Casa ...

Conferinte, Workshop, Demonstratii, Concerte, Lansari de carte, Expozitie cu Vanzare, Consiliere

Târg “Recolte de toamnă” la MȚR

Piața Tărănească și Meșter(Ești)! organizează din 09 până în 11 octombrie 2015, în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român, din sos. Kiseleff nr 3 târgul “Recolte de toamnă”. Programul este între orele 10.00 și 18.00, iar intrarea este liberă.

Iris: sesiune de autografe in Ploiesti Shopping City

Iris isi invita toti fanii la o sesiune extraordinara de autografe in Ploiesti Shopping City.

Solutii si inovatii pentru industria farmaceutica - Bucuresti, ...

Seminar dedicat industriei farmaceutice - 20 puncte EFC

Workshop despre alimentatie sanatoasa cu Raluca Schachter

Raluca Schachter ne invata cum putem implementa alimentatia traditionala si sanatoasa in stilul de viata modern

Stand-Up Comedy Vineri Bucuersti 11 Septembrie

Serile de Stand-Up Comedy marca Cristian Dumitru and Friends continua la Copper’s Pub. Vineri 11 Septembrie va asteptam sa vedeti un show plin de umor cu Raul Gheba (finalist Romanii au Talent), Cristi Fermecatoru’ ( de ce “Fermectoru’” veti afla vineri la show) si Cristian Dumitru (unul din “pionierii” acestui gen de umor de la noi)

Conferința Profiles International - HR Development & Transformation

DE CE ar trebui să se transforme HR-ul, CUM ar trebui să arate și mai ales CUM vom începe de fapt transformarea, astfel încât schimbarea să fie de succes și durabilă? Mediul de afaceri la nivel mondial se confruntă cu schimbări fără precedent iar resursele umane (HR) ar trebui să dezvolte noi capacități dacă doresc să rămână un domeniu relevant. Forțele sociale și economice au implicații semnificative pentru viitorul afacerilor și al HR-ului. Iar viitorul începe acum.

Beans United lanseaza webinarul gratuit ”Content Marketing: Cum ...

Pe data de 15 septembrie 2015, ora 11 AM, va avea loc primul webinar gratuit organizat de agenția de inbound marketing Beans United, iar pasionații și specialiștii de marketing vor putea afla metodele de content marketing care transformă cuvintele în rezultate.

Internetul lucrurilor: Studii de Caz Reale si Aplicabilitate ...

Workshop gratuit despre Internetul lucrurilor derulat de DeviceHub.net - afla cum poti optimiza costurile si creste productivitatea fara a compromite calitatea produselor tale si ale clientilor tai.

Conferinta Managementul Performantei in Romania

In luna noiembrie a acestui an se va desfasura Conferinta Managementul Performantei, editia a 5-a, singurul eveniment de profil din Romania. Profesionisti din toate domeniile de business se vor reuni in cadrul evenimentului si vor impartasi experiente unice, bune practici si cele mai noi tendinte in managementul performantei.

Java Day Cluj

Java Day este un eveniment unic, un masterclass dedicat industriei IT, expertilor Java dar si celor care ocupa in companii posturi de team leaders, technical project managers, software architects, developers.