Târg “Recolte de toamnă” la MȚR

Piața Tărănească și Meșter(Ești)! organizează din 09 până în 11 octombrie 2015, în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român, din sos. Kiseleff nr 3 târgul “Recolte de toamnă”. Programul este între orele 10.00 și 18.00, iar intrarea este liberă.

Iris: sesiune de autografe in Ploiesti Shopping City

Iris isi invita toti fanii la o sesiune extraordinara de autografe in Ploiesti Shopping City.

Solutii si inovatii pentru industria farmaceutica - Bucuresti, ...

Seminar dedicat industriei farmaceutice - 20 puncte EFC

Workshop despre alimentatie sanatoasa cu Raluca Schachter

Raluca Schachter ne invata cum putem implementa alimentatia traditionala si sanatoasa in stilul de viata modern

Stand-Up Comedy Vineri Bucuersti 11 Septembrie

Serile de Stand-Up Comedy marca Cristian Dumitru and Friends continua la Copper’s Pub. Vineri 11 Septembrie va asteptam sa vedeti un show plin de umor cu Raul Gheba (finalist Romanii au Talent), Cristi Fermecatoru’ ( de ce “Fermectoru’” veti afla vineri la show) si Cristian Dumitru (unul din “pionierii” acestui gen de umor de la noi)

Conferința Profiles International - HR Development & Transformation

DE CE ar trebui să se transforme HR-ul, CUM ar trebui să arate și mai ales CUM vom începe de fapt transformarea, astfel încât schimbarea să fie de succes și durabilă? Mediul de afaceri la nivel mondial se confruntă cu schimbări fără precedent iar resursele umane (HR) ar trebui să dezvolte noi capacități dacă doresc să rămână un domeniu relevant. Forțele sociale și economice au implicații semnificative pentru viitorul afacerilor și al HR-ului. Iar viitorul începe acum.

Beans United lanseaza webinarul gratuit ”Content Marketing: Cum ...

Pe data de 15 septembrie 2015, ora 11 AM, va avea loc primul webinar gratuit organizat de agenția de inbound marketing Beans United, iar pasionații și specialiștii de marketing vor putea afla metodele de content marketing care transformă cuvintele în rezultate.

Internetul lucrurilor: Studii de Caz Reale si Aplicabilitate ...

Workshop gratuit despre Internetul lucrurilor derulat de DeviceHub.net - afla cum poti optimiza costurile si creste productivitatea fara a compromite calitatea produselor tale si ale clientilor tai.

Conferinta Managementul Performantei in Romania

In luna noiembrie a acestui an se va desfasura Conferinta Managementul Performantei, editia a 5-a, singurul eveniment de profil din Romania. Profesionisti din toate domeniile de business se vor reuni in cadrul evenimentului si vor impartasi experiente unice, bune practici si cele mai noi tendinte in managementul performantei.

Java Day Cluj

Java Day este un eveniment unic, un masterclass dedicat industriei IT, expertilor Java dar si celor care ocupa in companii posturi de team leaders, technical project managers, software architects, developers.

Targ handmade & design For The Love ...

Te asteptam in weekend-ul 25 - 26 Iulie 2015, in The Vintage Pub (centrul vechi al capitalei), Str. Smardan, nr 43, intre orele 12.00 – 19.00, la targul dedicat special creatiei – For The Love of Fashion.

MAKE-UP FEST 2015

A-III-a editie Duminica, 01 Noiembrie - Luni, 02 Noiembrie 2015 LOCATIE NOUA: Crystal Palace Ballrooms, BUCURESTI Piata George Cosbuc (piata de flori), Bucuresti MAKE-UP EXPO DEMONSTRATII DE MAKE-UP COMPETITIE MAKE-UP NEW TALENT ATELIERE MAKE-UP MAKE-UP MASTER CLASSES

Targ de Sfantul Ilie

De vineri, 17 iulie, pana duminica, 19 iulie, de dimineata pana dupa-amiaza tarziu, va asteptam la Targul de Sfantul Ilie, organizat de Piata Taraneasca la Muzeul National al Taranului Roman. In curtea interioara si pe Aleea Samurcas va intampina aproximativ 100 de mesteri populari si producatori traditionali, dar si tineri artizani si colectionari de antichitati.

Conferinta de Compensatii si Beneficii “Reward & Engage ...

Learning Network are placerea sa va anunte organizarea Conferintei de Compensatii si Beneficii “Reward & Engage 2015” – ediţia a doua, ce va avea loc pe data de 20 octombrie la Bucuresti, la Crystal Palace Ballrooms.

Leading to Well Being in Organization, 24 septembrie ...

Leading to Well-Being este un eveniment din seria Learning Network Club, organizat la Crystal Palace Ballrooms, adresat profesioniștilor în resurse umane, compensații și beneficii, antreprenorilor, consultanților de business, managerilor și psihologilor organizaţionali.

Vacanta si training la mare!

Proiect ContaPlus va sustine in perioada iulie - august, cursuri pe litoral. Va oferim ocazia de a va bucura de soare si de plaja si totodata va oferim sansa sa invatati ceva nou. Lectori renumiti in domeniu, cunostinte noi, soare, mare, o vacanta de vis e tot ce aveti nevoie pentru a va aminti cu placere de vara anului 2015.

Curs de actorie pentru copii

Copilul zilelor noastre are nevoie sa cucereasca noi spatii de expresie. Jocul este forma de explorare si de invatare cea mai la indemana, atat pentru copii, cat si pentru parinti – ca o metoda de educare eficienta. Scoala de Teatru Qfeel ii cheama pe copii la joaca, Sambata, 20 iunie - ora 10:00 , la Cursul Gratuit de Actorie pentru Copii.

Adrian Berinde lansează albumul “Atât de bine” cu ...

Joi, 18 iunie 2015, orele 21:00, la clubul Tribute din București va avea loc concertul de lansare a albumului ”Atât de bine”, concert ce va marca, de asemenea, aniversarea a 20 de ani de activitate muzicală a cantautorului Adrian Berinde.

GAITELE de Al. Kiritescu REPROGRAMAT

GAITELE de Al. Kiritescu se REPROGRAMEAZA pe 19 octombrie 2015 ora 19:30

Curs de Actorie si Improvizatie "Actul 1"

Trebuie sa fii prezent pe scena vietii tale. Vino sa inveti cum!