STAND-UP COMEDY SAMBATA 26 DECEMBRIE BUCURESTI

Stand-Up Comedy Sambata 26 Decembrie Bucuresti AFTER CHRISTMAS SHOW Rezervari la: 0744.914.007 Ce poate merge cel mai bine dupa masa copioasa de Craciun decat o portie zdravana de umor. Copper’s Pub ti a pregatit un show pe cinste a doua zi de craciun.

Distrikt 42 - Thurdays Live Sessions

Deschidem seria de evenimente live cu concertul trupei bucurestene Groove Hug. Atmosfera va fi intretinuta si de UFe.

Targ Craciun Handmade 19-20 Decembrie 2015

Christmas Gifts For The Love of Fashion 19 - 20 Decembrie 2015! For The Love of Fashion a reunit cei mai buni artisti handmade si designeri pentru ca tu sa poti alege cadoul perfect pentru cei dragi. Autentic, unic, deosebit, personalizat, oricum ar fi cadoul, cu siguranta il gasesti doar la targul For The Love of Fashion in weekend-ul 19 - 20 Decembrie 2015, in The Vintage Pub (centrul vechi al capitalei), Str. Smardan, nr 43, intre orele 12.00 – 19.00.

Stand-Up Comedy Sambata 28 Noiembrie Bucuresti

Rezervari si info la: 0744.914.007

Fiscalitate 24.7

Pe data de 11 Febuarie 2016 la The Office Centre, Blvd 21 Decembrie are loc Evenimentul FISCALITATE 24.7,care se află la prima ediție. Acesta este dedicat directorilor economici, financiari, contabililor șefi, auditorilor, controllerilor financiari si altor specialiști din domeniul financiar-contabil.

Handmade Gifts For The Love of Fashion ...

Te asteptam in weekend-ul 28 - 29 Noiembrie 2015, in The Vintage Pub (centrul vechi al capitalei), Str. Smardan, nr 43, intre orele 12.00 – 19.00, la Festivalul Cadourilor Handmade – targ dedicat special creatiei – For The Love of Fashion.

TARGUL APICULTORULUI

HAI SĂ TE ÎNDULCEȘTI LA “TÂRGUL APICULTORULUI” DIN AUCHAN TITAN În perioada 20-22 noiembrie, Auchan Titan și Hello Events vă invită la „Târgul APICULTORULUI” organizat în incinta Vulcan Value Centre Auchan Titan și Hello Events dau startul cumpărăturilor dulci la „Târgul Apicultorului” Vizitatorii se vor putea bucura de o bogată selecţie de produse apicole și dulciuri de casă. În cadrul târgului se vor putea achiziţiona sortimente diverse de miere, polen, lăptișor de matcă, propolis, lumânări din ceară de albine, sucuri de cătină, muguri de pin, afine cu miere de salcâm, etc. Tot la târg, veți găsi și energizante naturale, și produse miraculoase pentru sănătatea dumneavoastră și a celor dragi.

TARGUL APICULTORULUI

HAI SĂ TE ÎNDULCEȘTI LA “TÂRGUL APICULTORULUI” DIN VULCAN VALUE CENTRE În perioada 20-22 noiembrie, Vulcan Value Centre și Hello Events vă invită la „Târgul APICULTORULUI” organizat în incinta Vulcan Value Centre Vulcan Value Centre și Hello Events dau startul cumpărăturilor dulci la „Târgul Apicultorului” Vizitatorii se vor putea bucura de o bogată selecţie de produse apicole și dulciuri de casă. În cadrul târgului se vor putea achiziţiona sortimente diverse de miere, polen, lăptișor de matcă, propolis, lumânări din ceară de albine, sucuri de cătină, muguri de pin, afine cu miere de salcâm, etc. Tot la târg, veți găsi și energizante naturale, și produse miraculoase pentru sănătatea dumneavoastră și a celor dragi.

Simpozionul de Analiză Termică și Calorimetrie "Eugen Segal" ...

Amfiteatrul Ion Heliade Rădulescu al Biliotecii Academiei Române găzduiește vineri, 15 aprilie 2016, cea de-a 25-a ediție a Simpozionului de Analiză Termică și Calorimetrie "Eugen Segal", organizat de Academia Română, Secţia de Ştiinţe Chimice, Comisia de Analiză Termică şi Calorimetrie şi Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Inginerie Electrică ICPE-CA în colaborare cu SARTOROM.

Stand-Up Comedy Sambata 21 Noiembrie Bucuresti

“Atentie! Tot ce spui in timpul spectacolului poate fi folosit impotriva ta!” Rezervarile se fac sunand la: 0744.914.007 sau la 0787.655.884

Stand-Up Comedy Sambata 14 Noiembrie bucuresti

Asa cum v a obisnuit Copper’s Pub va invita si sambata asta sa vedeti un spectacol inedit de stand-up comedy marca Cristian Dumitru & Friends(saptamana asta Balboni Fulvio si Cristi Fermecatoru’).

Expozitia de pictura Natura cu Fluturi by Tabara ...

Arbex Art Decor va invita la vernisajul expozitiei de pictura ‘’Natura cu Fluturi’’ care va avea loc la Galeria Occidentului, joi 5 noiembrie 2015 de la ora 19.00

În Culise se transformă și își schimbă ”look-ul”

Din această toamnă Teatrul În Culise ocupă mansarda din La Scena din Calea Călărașilor, colț cu Mântuleasa, pentru a duce mai departe gândul, visul și misiunea teatrului independent. Odată cu această metamorfoză, din 21 octombrie În Culise își schimbă imaginea din online și lansează noul website www.inculise.ro, într-o formulă îmbunătățită, mai accesibilă și user friendly, care îl pune pe spectator față în față cu actorul de pe scenă.

Noul Cod fiscal si noul Cod de procedura ...

Conferinta Nationala de Drept Fiscal, aflata la a doua editie, se adreseaza in special juristilor specializati in materie fiscala: avocati, judecatori, consilieri juridici, dar si consultantilor fiscali preocupati de aspectele juridice ale fiscalitatii.

Handmade Festival For The Love of Fashion ...

Te asteptam in weekend-ul 24 - 25 Octombrie 2015, in The Vintage Pub (centrul vechi al capitalei), Str. Smardan, nr 43, intre orele 12.00 – 19.00, la Festivalul Handmade – targ dedicat special creatiei – For The Love of Fashion.

Sweet Fest- editia speciala de Halloween

Cele mai fastuoase delicii dulci iti dau intalnire la targul Sweet Fest, editia de Halloween.

Galei Femeia Anului in afaceri

București, 28.10.2015 Emoții și bucurie – aseară, 20 de femei de afaceri la început de drum au fost premiate în cadrul Galei Femeia anului în afaceri, organizată de Fundația Estuar și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului a Sectorului 6 din Capitală, împreună cu Fundația Prețuiește Viața, Opportunity Associatesc România și IMA Group.

Happy day la MagazinePentruCopii

MagazinePentruCopii lanseaza ziua: "Happy Day!" Castigul este un cupon valoric pentru orice comanda lansata luni 19 octombrie. Mai multe detalii obtineti la operatorii www.MagazinePentruCopii.

EzotericFest 12-15 Nov 2015 Timisoara ed XV Casa ...

Conferinte, Workshop, Demonstratii, Concerte, Lansari de carte, Expozitie cu Vanzare, Consiliere

Târg “Recolte de toamnă” la MȚR

Piața Tărănească și Meșter(Ești)! organizează din 09 până în 11 octombrie 2015, în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român, din sos. Kiseleff nr 3 târgul “Recolte de toamnă”. Programul este între orele 10.00 și 18.00, iar intrarea este liberă.