Sushi and Wine tasting wednesdays

Din 17 februarie, Distrikt 42 are placerea sa deschida seria de evenimente "Sushi Wednesday".

Martisor handmade For The Love of Fashion ...

Sarbatoarea autentic romaneasca, martisorul, reprezinta una dintre cele mai mari provocari ale fiecarui an, de aceea ne-am gandit ca anul acesta sa va ajutam in alegerea martisorului perfect.

Stand-Up Comedy Sambata 20 februarie Bucuresti

Daca e sambata, atunci e stand-up comedy la Copper’s Pub. Sambata aceasta va asteptam din nou cu doua spectacole de la 20 si de la 23. Daca vrei sa vezi cel mai interactiv shoe de stand-up comedy atunci trebuie sa ti faci rezervare pentru sambata.

Casual Friday with Rammon at Distrikt 42

Pentru cei care stiu ca weekend-ul are aproape 3 zile, dar si pentru cei care au deadline-uri la 6 pm vinerea, urmate de meeting-uri. Pentru cei care iubesc vara si vor sa-i ateste existenta chiar si la -20 de grade, dar si pentru cei cu planuri entuziaste de ski. Pentru toti cei care iubesc muzica, dar si pentru cei care vor sa asculte ceva diferit.

Jon Glow live - Electric Acoustic Session @ ...

Distrikt 42 va invita la o noua seara de Electric Acoustic live de calitate.

Stand-Up Comedy Sambata 13 Februarie Bucuresti-Show de Valentine’s ...

Daca ai ramas in pana de idei si nu stii ce cadou sa ii faci iubitei/iubitului de ziua indragostitilor te ajutam noi. Vino sa petreci alaturi de noi cel mai “funny” valentine’s day de pana acum. Sambata 13 februarie Copper’s Pub ti-a pregatit spectacolul de stand-up comedy “Terminati de Valentine’s Day” cu 5 dintre cei mai buni comedianti de la noi.

Curs intensi de fizionomie (citirea fetei) in Constanta

Când? 13 - 14 Februarie 2015, în intervalul orar 10:00 – 17:00 (cu o oră pauză de masă). Unde? în Constanţa la Forte Life, Complex Dacia, B-dul Tomis, nr. 235, etaj 1 Cât costă? 750 lei Ce obţin? Dobândiţi o înţelegere profundă a personalităţii oamenilor pe care îi întâlniţi, prin simpla observare a trăsăturilor lor faciale (şi diplomă de participare).

Curs intensiv de fizionimie (citirea fetei) in Galati

Când? 20-21 Februarie 2016, în intervalul orar 10:00 – 17:00 (cu o oră pauză de masă). Unde? în Galaţi Cât costă? 750 lei Ce obţin? Dobândiţi o înţelegere profundă a personalităţii oamenilor pe care îi întâlniţi, prin simpla observare a trăsăturilor lor faciale (şi diplomă de participare).

Curs intensiv de fizionomie

Când? 27-28 Februarie 2015, în intervalul orar 10:00 – 17:00 (cu o oră pauză de masă). Unde? în Bucureşti Cât costă? 750 lei Ce obţin? Dobândiţi o înţelegere profundă a personalităţii oamenilor pe care îi întâlniţi, prin simpla observare a trăsăturilor lor faciale (şi diplomă de participare).

Breeze - A bossa nova touch - Thursdays ...

Breeze si Distrikt 42 va invita la o seara de muzica live deosebita, un melanj de bossa nova, samba, choro, baiao, partido alto, jazz, brazilectro.

Valentine’s Day For The Love of Fashion ...

Targul de Cadouri Handmade si Design, For The Love of Fashion, a reunit cei mai buni artisti handmade si designeri pentru ca tu sa poti alege cadoul perfect pentru perechea ta. Autentic, unic, deosebit, personalizat, oricum ar fi cadoul, cu siguranta il gasesti doar la targul For The Love of Fashion in weekend-ul 13 - 14 Februarie 2016, in The Vintage Pub (centrul vechi al capitalei), Str. Smardan, nr 43, intre orele 12.00 – 19.00.

Stand-Up Comedy Sambata 6 Februarie Bucuresti

Sambata Copper’s Pub va invita sa radeti cu pofta la spectacolul de stand-up comedy marca Cristian Dumitru & Friends. Alaturi de Cristian vor mai fi prezenti Raul Gheba si Cata Dum.

Stand-Up Comedy vineri 5 februarie Bucuresti

Pe 5 februarie Restaurantul Adam deschide sezonul de stand-up comedy. Vino sa vezi cel mai interactiv show de acest gen marca Cristian Dumitru & Friends.

Stand-Up Comedy Miercuri 3 Februarie Bucuresti

Miercuri te asteptam la Shisha Pub din Regie sa vezi un show de stand-up comedy marca Cristian Dumitru &friends. Iti promitem de pe acum ca vei rade cu lacrimi la cel mai interactiv show de acest gen din Romania.

Internet-Magazin allExpress

Va Prezentam cel mai complex internet-magazin de utilaje si ustensile profesionale pentru orice tip de salon de infrumusetare.

PREZENTARE GENERALA A GAMEI DE GELURI BRILLI QUEEN

PREZENTARE GENERALA A GAMEI DE GELURI BRILLI QUEEN: Cover Pearlescent Nude, Cover Cashmere Pink, Mix-ul dintre aceste doua cover-uri, FiberGlass, Brilliant White, Finish Top Gel, Primer non acid. VIZIONARE PLACUTA SI SPOR LA UNGHIUTE SI CUMPARATURI. BRILLI QUEEN - ALEGE SA TE SIMTI CA O REGINA ! Comenzi pe pagina BRILLI QUEEN ROMANIA.

Formare Consilier pentru dezvoltare personala cod COR 242324

Cursul Consilier pentru dezvoltare personala cod COR 242324 este un curs acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, diploma fiind recunoscuta atat in Romania, cat si in Uniunea Europeana.

Love Hertz Live @Thursdays Live Sessions at ...

Concert live Love Hertz, trupa de soulful house care a debutat in cadrul unui festival important din Romania - Waha Festival.

TE AȘTEPTĂM SĂ TE PERFECŢIONEZI IN SOLIDWORKS!

SolidWorks Essentials, curs care va fi susținut de instructorii Vegra Info, certificați SolidWorks în perioada 25-29 ianuarie 2016, te va invăța cum să folosești Software-ul de proiectare mecanică automatizată pentru a construi modele parametrizate ale componentelor și ansamblurilor, precum și a genera desenele pentru acestea.

Stand-Up Comedy Revelionul Comediantilor sambata 9 Ianuarie Bucuresti

Pe 9 ianuarie sarbatorim Revelionul Comediantilor. Vino la Copper’s Pub (hristo botev nr 25) sa razi intr-o seara cat nu ai ras tot anul trecut alaturi de unii dintre cei mai funny comedianti din Romania. REZERVARI LA: 0787.655.884 SAU LA 0744.914.007