PARTICIPARE Beauty Life EXPO 17-20 Martie ...

Targ de Frumusete, Spiritualitate si Sanatate Expozitie cu vanzare, Conferinte Servicii Cristale, Cosmetice, Carte, Cadouri

Inscrieri EzotericFest 19-22 Mai 2016 Timisoara ed XVI ...

Expozitie Conferinte Concerte Demonstratii Servicii Alternative si Terapii Complementare

ZILELE PORTILOR DESCHISE

Gradinita Happy Children Academy organizeaza sambata 27 februarie, 05 si 12 martie 2016, intre orele 09.00-11.00, evenimentele Zilele Portilor Deschise. Sunt invitati toti parintii interesati de serviciile gradinitei noastre, precum si persoane din media.

ZILELE PORTILOR DESCHISE

Scoala Happy Children Academy organizeaza sambata 27 februarie, 05 si 12 martie 2016 intre orele 09.00-11.00, evenimentele Zilele Portilor Deschise. Sunt invitati toti parintii interesati de serviciile scolii noastre, precum si persoane din media.

Stand-Up Comedy Sambata 27 Februarie Bucuresti

Nu ai mai ras de mult cu pofta? Vrei sa uiti de stresul de zi cu zi? Nimic mai simplu, hai la Stand-up comedy. Unde? La Copper’s Pub (str. hristo botev nr 25) ca in fiecare saptamana. Cand? Sambata de la ora 20.

Ziua Portilor Deschise la Scoala Elementara Bucuresti

Sambata, 20 februarie, de la ora 10, va asteptam la Ziua Portilor Deschise, eveniment organizat la Scoala Elementara Bucuresti SEB!

Zabriskie DJ Set at Casual Fridays

Va recomandam sa va lasati grijile la usa si sa intrati in atmosfera speciala oferita de Distrikt 42 si Zabriski. Abordand un mix electrizant de soul, funk, hip hop, breaks, disco, electro, va va face cu siguranta sa va bucurati de venirea weekendului.

Soundopamine at Thurdays Live Sessions

"Acorduri jazzy pe ritmuri tribale / techno." Infiintat in București, in 2013 , band-ul propune un Live-Act cu o abordare psihedelica a beaturilor House/Deep/Minimal/Techno cu o atingere de vară. Crează un sound diferit, amplificat de voci, clape, drum machine, instrumente de suflat si efecte; pentru o experiență completă ce se desfășoara “de la un răsărit către celălalt’’.

Sushi and Wine tasting wednesdays

Din 17 februarie, Distrikt 42 are placerea sa deschida seria de evenimente "Sushi Wednesday".

Martisor handmade For The Love of Fashion ...

Sarbatoarea autentic romaneasca, martisorul, reprezinta una dintre cele mai mari provocari ale fiecarui an, de aceea ne-am gandit ca anul acesta sa va ajutam in alegerea martisorului perfect.

Stand-Up Comedy Sambata 20 februarie Bucuresti

Daca e sambata, atunci e stand-up comedy la Copper’s Pub. Sambata aceasta va asteptam din nou cu doua spectacole de la 20 si de la 23. Daca vrei sa vezi cel mai interactiv shoe de stand-up comedy atunci trebuie sa ti faci rezervare pentru sambata.

Casual Friday with Rammon at Distrikt 42

Pentru cei care stiu ca weekend-ul are aproape 3 zile, dar si pentru cei care au deadline-uri la 6 pm vinerea, urmate de meeting-uri. Pentru cei care iubesc vara si vor sa-i ateste existenta chiar si la -20 de grade, dar si pentru cei cu planuri entuziaste de ski. Pentru toti cei care iubesc muzica, dar si pentru cei care vor sa asculte ceva diferit.

Jon Glow live - Electric Acoustic Session @ ...

Distrikt 42 va invita la o noua seara de Electric Acoustic live de calitate.

Stand-Up Comedy Sambata 13 Februarie Bucuresti-Show de Valentine’s ...

Daca ai ramas in pana de idei si nu stii ce cadou sa ii faci iubitei/iubitului de ziua indragostitilor te ajutam noi. Vino sa petreci alaturi de noi cel mai “funny” valentine’s day de pana acum. Sambata 13 februarie Copper’s Pub ti-a pregatit spectacolul de stand-up comedy “Terminati de Valentine’s Day” cu 5 dintre cei mai buni comedianti de la noi.

Curs intensi de fizionomie (citirea fetei) in Constanta

Când? 13 - 14 Februarie 2015, în intervalul orar 10:00 – 17:00 (cu o oră pauză de masă). Unde? în Constanţa la Forte Life, Complex Dacia, B-dul Tomis, nr. 235, etaj 1 Cât costă? 750 lei Ce obţin? Dobândiţi o înţelegere profundă a personalităţii oamenilor pe care îi întâlniţi, prin simpla observare a trăsăturilor lor faciale (şi diplomă de participare).

Curs intensiv de fizionimie (citirea fetei) in Galati

Când? 20-21 Februarie 2016, în intervalul orar 10:00 – 17:00 (cu o oră pauză de masă). Unde? în Galaţi Cât costă? 750 lei Ce obţin? Dobândiţi o înţelegere profundă a personalităţii oamenilor pe care îi întâlniţi, prin simpla observare a trăsăturilor lor faciale (şi diplomă de participare).

Curs intensiv de fizionomie

Când? 27-28 Februarie 2015, în intervalul orar 10:00 – 17:00 (cu o oră pauză de masă). Unde? în Bucureşti Cât costă? 750 lei Ce obţin? Dobândiţi o înţelegere profundă a personalităţii oamenilor pe care îi întâlniţi, prin simpla observare a trăsăturilor lor faciale (şi diplomă de participare).

Breeze - A bossa nova touch - Thursdays ...

Breeze si Distrikt 42 va invita la o seara de muzica live deosebita, un melanj de bossa nova, samba, choro, baiao, partido alto, jazz, brazilectro.

Valentine’s Day For The Love of Fashion ...

Targul de Cadouri Handmade si Design, For The Love of Fashion, a reunit cei mai buni artisti handmade si designeri pentru ca tu sa poti alege cadoul perfect pentru perechea ta. Autentic, unic, deosebit, personalizat, oricum ar fi cadoul, cu siguranta il gasesti doar la targul For The Love of Fashion in weekend-ul 13 - 14 Februarie 2016, in The Vintage Pub (centrul vechi al capitalei), Str. Smardan, nr 43, intre orele 12.00 – 19.00.

Stand-Up Comedy Sambata 6 Februarie Bucuresti

Sambata Copper’s Pub va invita sa radeti cu pofta la spectacolul de stand-up comedy marca Cristian Dumitru & Friends. Alaturi de Cristian vor mai fi prezenti Raul Gheba si Cata Dum.