Targ Valentine's Day

Chiar daca este o sarbatoare adoptata, e un prilej bun de a spune celui drag ''Te iubesc", prin gesturi si fapte.

Targul de Turism Touristica Cluj Napoca

Anul 2017 se anunță unul ofertant din punct de vedere turistic. La mare sau la munte, vacanță cu familia sau cu prietenii, sejururi sau circuite turistice, agențiile turistice pregătesc pachete complete, diversificate pentru perioada de vară.

Fii un manager eficient al finantelor personale si ...

Vino pe 19 ianuarie la CODECS si participa la Workshopul Gratuit Finante pentru Nonfinantisti!

Agenda Bio #3 - Editie Detox

Agenda Bio este evenimentul complet pentru un stil de viață sănătos, atȃt pentru trup, cȃt şi pentru minte şi suflet. Evenimentul se adresează celor atenți cu sănătatea lor, celor pasionați de spiritualitate ca formă de găsire a liniştii interioare şi a fericirii, celor interesați de dezvoltare persoanală, relaționala şi de parenting. De asemenea, invitați să viziteze acest eveniment sunt cei care sunt ȋn căutare şi doresc sa facă o schimbare ȋn viața lor şi chiar a familiei lor, prin adoptarea unor obiceiuri care sa le ȋmpunătățească experiența fiecărei zile.

Body Mind Spirit Expo

Într-o lume în care a trăi începe tot mai des să se rezume la lupta pentru supraviețuire, în care oamenii uită să se îngrijească de latura spirituală a vieții lor, în care greutățile și problemele sunt tot mai copleșitoare, devine necesar să luam aminte despre cum putem trăi mai frumos și mai sănătos, atât trupește cât și spiritual. Expoziția Body Mind Spirit, care-și va desfășura cea de-a XXI-a ediție între 17 și 19 Februarie, la Sala Palatului din București, vine pentru a oferi celor interesați de sănătatea trupului și de cea a spiritului, o alternativă la ritmul alert și stresant al traiului zilnic. Este cel mai complex eveniment dedicat unui stil de viață în care calitatea vieții se celebrează pe toate planurile: trup, minte și suflet. Aşteptat în fiecare an cu mult interes, festivalul este un mix de expozanţi de top, speakeri internaţionali, traineri de înaltă ţinută, un eveniment plin de inovație şi inspiraţie. Aici găseşti locul ideal pentru prospectare, explorare, creştere şi dezvoltare personală. Dacă ești interesat de tratamente alternative, de alimentația bio, de cure naturiste, de puterea de vindecare a plantelor, de efectele miraculoase ale meditației, de importanța regăsirii de sine și a lui Dumnezeu, dacă ești frământat de întrebări privind sensul vieții sau dacă pur și simplu simți că trebuie să schimbi ceva în viața ta pentru un echilibru mai bun în toate, atunci trebuie să vii la Body Mind Spirit Expo, în weekendul 17-19 Februarie, în București la Sala Palatului. Acolo vei afla despre produse, alimente sau suplimente alimentare care susțin sănătatea trupului, vei asista gratuit la workshop-uri și conferințe care te pot ajuta și îndruma în privința sănătății spiritului și nu în ultimul rând, acolo vei putea petrece câteva ore în weekend care să îți reamintească de cât de important este să trăim frumos și sănătos.

Targ de Craciun "Craft Fairs"

Va asteptam cu drag la un altfel de targ de Craciun ! Obiectele exouse spre vanzare sunt 100% handmade! UNDE ? La Gelateria Puro&Bio (Campineanu 20, Bucuresti) CAND ? 17-18 Decembrie in intervalul orar 12.00-20.00!

Targ de Craciun Autentic

De Craciun vrem sa daruim celor dragi tot ce este mai bun, de aceea te invitam in weekend-ul 17-18 Decembrie 2016, la targul cadourilor de Craciun, in The Vintage Pub (centrul vechi al capitalei), Str. Smardan, nr 43, intre orele 12.30 – 19.30.

Targ Handmade & Design de Iarna

In Decembrie se spun povesti frumoase, cu parfum de brad si aroma de gutuie coapta in geam. Noi avem o alta poveste, aceea a creatiilor ce poarta amprenta autorului.

Pe 11 Decembrie comunitatea diplomatică din România se ...

IWA Christmas Bazaar – Experimentează esențele lumii într-o singură zi!

Ediția a 2-a, Zilele Artelor Focului, Noiembrie, 2016, ...

Trei ateliere din Mogoșoaia și Cernica se vor alătura celor 14 deschise în Bucucurești, weekendul acesta, în cadrul evenimentului Zilele Artelor Focului.

Participa la Workshop-ul Gratuit – Certificarea PMP

CODECS va invita pe 24 Noiembrie la workshop-ul GRATUIT - Certificarea PMP. Vino sa discutam despre importanta Certificarii PMP alaturi de Mihail SADEANU. Vom vedea de ce este Certificarea PMP cea mai apreciata certificare in Managementul Proiectelor si care sunt pasii de pregatire a examenului de certificare.

Balul Bobocilor 2016

Balul Bobocilor reprezinta evenimentul anual organizat de catre asociatiile studentesti, pentru studenti, cu cel mai mare numar de participanti.

FORUMUL NATIONAL AL EXPERTILOR SI SPECIALISTILOR IN ACHIZITII ...

Proiect ContaPlus® va organiza, in data de 18 noiembrie 2016, cel mai important eveniment al anului din domeniul achizitiilor publice, Conferinta Nationala „Forumul National al expertilor si specialistilor in achizitii publice. Noua reforma in domeniul achizitiilor publice.”

Curs autorizat Consilier pentru dezvoltare personala cod COR ...

Bucuresti: 02-04 decembrie 2016 (Modul 1), 09-11 decembrie 2016 (Modul 2), 13-15 ianuarie 2017 (Modul 3), 03-05 februarie 2017 (Modul 4), 03-05 martie 2017 (Modul 5) Ultima zi pentru inscriere: 13 noiembrie 2016

Best of Handmade & Design Fair

In Noiembrie miroase a scortisoara, a ceata si caldura sufleteasca, este o luna speciala in care te invitam la cel mai select eveniment dedicat creației handmade si design.

Deschidere oficiala UNIQUE FLOWERS

Cel mai inedit concept-store din Bucuresti.

CODECS va invita la Workshopul Gratuit Creativitatea in ...

Daca doresti sa-ti dezvolti creativitatea in business, sa intelegi rolul acesteia in dezvoltarea personala si organizationala, CODECS te invita la Workshopul Gratuit Creativitatea in Business sustinut de Sorin Stan.

CODECS va invita la Workshopul Gratuit Lean Six ...

Vino pe 2 noiembrie la Centrul de training CODECS din strada Agricultori, nr. 37 – 39, sector 2, Bucuresti.

IARMAROC DE TOAMNA

Lume,lume ! Dam de stire, mare targ mare, de produse traditionale ! Centrul Comercial Auchan Titan si Hello Events va asteapta in perioada 21-23 Octombrie in parcarea Centrului Comercial Auchan Titan cu o varietate aleasa de produse traditionale.

IARMAROC DE TOAMNA

Lume,lume ! Dam de stire, mare targ mare, de produse traditionale ! Centrul Comercial Auchan Titan si Hello Events va asteapta in perioada 21-23 Octombrie in parcarea Centrului Comercial Auchan Titan cu o varietate aleasa de produse traditionale.