Targ Handmade si Design 2-3 Septembrie 2017

Ne pregatim de sezonul de toamna, tinutele vestimentare, accesoriile si decoratiunile te astepata intr-un cadru romantic. Toate creatile le gasesti la evenimentul dedicat tie, For The Love of Fashion - Targul tau Handmade si Design.

Conferinta Nationala BUNE PRACTICI IN ABORDAREA ACHIZITIILOR PUBLICE

Conferinta Nationala editia a XI-a

Destinații de senzație. Expoziție de fotografie la Sun ...

14 fotografi și bloggeri pasionați de fotografie își expun tablourile în Sun Plaza, care devine până la finalul lunii august gazda expoziției „Destinații de senzație”. Fotografiile, incluse într-una dintre categoriile Innovative, Young, Crazy sau Authentic, au drept numitor comun călătoriile „de senzație” și sentimentul unic pe care îl trăim cu toții atunci când, după un drum lung, ajungem la destinație.

Bounty Fair327- targ si ateliere in aer liber

Te invităm la Bounty Fair#27 – ultima ediție de vară, 8 – 9 iulie 2017, în frumoasa curte și grădină a Casei Universitarilor București (str. Dionisie Lupu 46), alături de designeri români, în mijlocul naturii, cu înghețată, limonadă, hamace și multă veselie.

ROTARACT TE TRIMITE ÎN LIBAN LA SIMULAREA NAȚIUNILOR ...

Fii reprezentantul nostru peste hotare! Împreună construim un organism internațional de luare a deciziilor pentru tineri unde vocea tineretului este ascultată pe plan mondial!

Lansarea proiectului Strategia de Dezvoltare Locală a ...

Asociația Grupul de Acțiune Locală SIRET-MOLDOVA anunță organizarea conferinței de presă de lansare a proiectului Strategia de Dezvoltare Locală a Asociației GAL Siret-Moldova 2014-2020, finanțat de Uniunea Europeană și Guvernul României prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR),Măsura 19- Dezvoltare locală LEADER din Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014-2020.

Gradina din curtea scolii

Sun Plaza i-a provocat, iar ei au câștigat: elevii Școlii Gimnaziale 190 au o grădină de flori așa cum au visat. Copiii bucureșteni visează frumos, iar atunci când o fac, cele mai îndrăznețe lucuri prind formă. Sun Plaza i-a provocat pe elevii școlilor din Sectorul 4 la un concurs de creativitate, care le-a testat imaginația și talentul artistic. La finalul întrecerii, cei mai inspirați au fost răsplătiți cu un premiu îmbietor, care le va face șederea la școală mai plăcută: o grădină de flori, amenajată exact cum și-au imaginat-o ei.

Bounty Fair#26 - targ de design si ateliere ...

Te invităm la Bounty Fair#26 - ediție de vară, 17 – 18 iunie 2017, în frumoasa curte și grădină a Casei Universitarilor București (str. Dionisie Lupu 46), alături de designeri români, în mijlocul naturii, cu hamace, înghețată, limonadă și multă veselie.

SMART ID DYNAMICS LA DEMO METAL VEST

SMART ID DYNAMICS LA DEMO METAL VEST - Pavilion B, Standul 19 SMART ID DYNAMICS va invita in perioada 24-27.05.2017, la evenimentul DEMO METAL VEST din Arad, Calea Aurel Vlaicu 300, 310375. Va asteptam sa va prezentam cele mai noi si inovatoare solutii si echipamente in prelucrarea metalelor.

Lansare de carte "Prin cenusa de visuri"de O.G.Arion

Lansarea celui de-al patrulea volum al seriei Nemuritor

Energie verde, sursă pentru viitor”

Asociaţia Studenţilor la Economie Agroalimentară şi a Mediului (ASEAM) din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti a organizat evenimentul „Energie verde, sursă pentru viitor”, care a avut loc Joi, 04 mai 2017, ora 13:30, în 2013 (clădirea Ciberneticii) a Academiei de Studii Economice. Evenimentul a constat într-o conferinţă la care au participat aproximativ 70 persoane: studenţi, cadre didactice şi reprezentanţi ai mediului de afaceri.

Targ Handmade si Design Shopping Session 20-21 Mai ...

Te asteptam la un sesiune de cumparaturi cu totul speciala. Creatori de bijuterii, tinute vestimentare, accesorii, decoratiuni, creme si sapunuri bio, se intalnesc in locatia The Vintage Pub, pentru a-si expune noile creatii.

Bounty Fair#25- targ si ateliere in aer liber

Te așteptăm la prima ediție Bounty Fair în aer liber din acest an, 20-21 mai 2017, în curtea și grădina Casei Universitarilor București (str. Dionisie Lupu 46), alături de designeri români, în mijlocul naturii, cu hamace, veselie și ultimele bucurii ale primăverii.

Agenda Bio #5 - Editie aniversara

Agenda Bio - Ediție aniversară- 13- 14 mai 2017 - sărbătorim un an de evenimente dedicate unui stil de viața sănatos, în curtea și grădina minunatei locații Casa Universitarilor București (str. Dionisie Lupu, nr. 46), între orele 10:00 și 20:00 în ambele zile.

Festival EzotericFest terapii complementare 18-21 Mai 2017 ed ...

La fel ca la fiecare editie, festivalul de ALTERNATIVE SI TERAPII COMPLEMENTARE va include: – un târg de CARTE, cosmetice, BIJUTERII, cristale, ARTIZANAT, apicole, ULEIURI, pietre,... ; – consultatii, cursuri, consiliere astrologie, tarot, fotografierea aurei, nutritie...; – bucătărie vegetariană, produse naturale, bio, dulciuri naturale; -- terapii naturiste, consultantă în terapii complementare; – sesiuni de conferinte, workshop, demonstratii; – muzică, dans, concerte, spectacole, videoproiectii si ...multe altele...

Conferinta Stiintifica Internationala AGRI-FOOD 2017

Conferința Științifică Internațională AGRI-FOOD 2017 organizată de Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu

Forumul internațional pentru testarea materialelor - testXpo

TestXpo 2017 va avea loc în perioada 16-19 octombrie la Ulm, Germania.

DEV.PLAY 2017 by RGDA: În septembrie, Bucureștiul devine, ...

Singura conferință românească dedicată industriei de game development revine la București pentru o nouă ediție: DEV.PLAY 2017 by RGDA reunește personalități ale industriei recunoscute la nivel mondial într-o serie de talkuri, workshopuri și paneluri despre cele mai importante teme ale momentului. DEV.PLAY va avea loc în perioada 11-12 septembrie 2017, la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City, București.

„Devino parte din arta!” Vino in Sun Plaza ...

Vino la singura expozitie unde e obligatoriu sa faci fotografii si unde tu poti sa fii parte din arta, parte din tablourile expuse.

Bounty Fair - targ de Florii & Pasti

Vino să găseşti cele mai inspirate cadouri pentru cei dragi la Bounty Fair, târg de Florii şi Paşti! Ţi-am pregătit veselia şi căldura sărbătorilor şi acele "cadouri" speciale pe care ţi le faci ţie, ca un rasfaţ şi o bucurie înainte de începerea pregătirilor.