SMART ID DYNAMICS LA DEMO METAL VEST

SMART ID DYNAMICS LA DEMO METAL VEST - Pavilion B, Standul 19 SMART ID DYNAMICS va invita in perioada 24-27.05.2017, la evenimentul DEMO METAL VEST din Arad, Calea Aurel Vlaicu 300, 310375. Va asteptam sa va prezentam cele mai noi si inovatoare solutii si echipamente in prelucrarea metalelor.

Lansare de carte "Prin cenusa de visuri"de O.G.Arion

Lansarea celui de-al patrulea volum al seriei Nemuritor

Energie verde, sursă pentru viitor”

Asociaţia Studenţilor la Economie Agroalimentară şi a Mediului (ASEAM) din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti a organizat evenimentul „Energie verde, sursă pentru viitor”, care a avut loc Joi, 04 mai 2017, ora 13:30, în 2013 (clădirea Ciberneticii) a Academiei de Studii Economice. Evenimentul a constat într-o conferinţă la care au participat aproximativ 70 persoane: studenţi, cadre didactice şi reprezentanţi ai mediului de afaceri.

Targ Handmade si Design Shopping Session 20-21 Mai ...

Te asteptam la un sesiune de cumparaturi cu totul speciala. Creatori de bijuterii, tinute vestimentare, accesorii, decoratiuni, creme si sapunuri bio, se intalnesc in locatia The Vintage Pub, pentru a-si expune noile creatii.

Bounty Fair#25- targ si ateliere in aer liber

Te așteptăm la prima ediție Bounty Fair în aer liber din acest an, 20-21 mai 2017, în curtea și grădina Casei Universitarilor București (str. Dionisie Lupu 46), alături de designeri români, în mijlocul naturii, cu hamace, veselie și ultimele bucurii ale primăverii.

Agenda Bio #5 - Editie aniversara

Agenda Bio - Ediție aniversară- 13- 14 mai 2017 - sărbătorim un an de evenimente dedicate unui stil de viața sănatos, în curtea și grădina minunatei locații Casa Universitarilor București (str. Dionisie Lupu, nr. 46), între orele 10:00 și 20:00 în ambele zile.

Festival EzotericFest terapii complementare 18-21 Mai 2017 ed ...

La fel ca la fiecare editie, festivalul de ALTERNATIVE SI TERAPII COMPLEMENTARE va include: – un târg de CARTE, cosmetice, BIJUTERII, cristale, ARTIZANAT, apicole, ULEIURI, pietre,... ; – consultatii, cursuri, consiliere astrologie, tarot, fotografierea aurei, nutritie...; – bucătărie vegetariană, produse naturale, bio, dulciuri naturale; -- terapii naturiste, consultantă în terapii complementare; – sesiuni de conferinte, workshop, demonstratii; – muzică, dans, concerte, spectacole, videoproiectii si ...multe altele...

Conferinta Stiintifica Internationala AGRI-FOOD 2017

Conferința Științifică Internațională AGRI-FOOD 2017 organizată de Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu

Forumul internațional pentru testarea materialelor - testXpo

TestXpo 2017 va avea loc în perioada 16-19 octombrie la Ulm, Germania.

DEV.PLAY 2017 by RGDA: În septembrie, Bucureștiul devine, ...

Singura conferință românească dedicată industriei de game development revine la București pentru o nouă ediție: DEV.PLAY 2017 by RGDA reunește personalități ale industriei recunoscute la nivel mondial într-o serie de talkuri, workshopuri și paneluri despre cele mai importante teme ale momentului. DEV.PLAY va avea loc în perioada 11-12 septembrie 2017, la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City, București.

„Devino parte din arta!” Vino in Sun Plaza ...

Vino la singura expozitie unde e obligatoriu sa faci fotografii si unde tu poti sa fii parte din arta, parte din tablourile expuse.

Bounty Fair - targ de Florii & Pasti

Vino să găseşti cele mai inspirate cadouri pentru cei dragi la Bounty Fair, târg de Florii şi Paşti! Ţi-am pregătit veselia şi căldura sărbătorilor şi acele "cadouri" speciale pe care ţi le faci ţie, ca un rasfaţ şi o bucurie înainte de începerea pregătirilor.

Bal Caritabil "Flori de Speranţӑ"

Cu bucurie și entuziasm în suflete vă anunțăm că ne-am unit forțele și împreuna cu toate cluburile Rotaract din București, avem onoarea de a vă invita în această primavară la prima ediție a Balului Caritabil "Flori de Speranță".

Curs de teatru în limba engleză pentru copii

Cursul de teatru în limba engleză reprezintă o modalitate creativă și dinamică în care copiii au ocazia de a învăța limba engleză. Pe lângă faptul că îmbunătățește pronunția în limba engleză și dezvoltă vocabularul, cursul de teatru în limba engleză aduce și numeroase alte beneficii.

Style Detox cu Irina Markovits la București Mall ...

Joi, 16 martie, de la ora 18.45, clientele centrului comercial sunt invitate să își reîmprospăteze garderoba! Cum să facă asta le va arăta Irina Markovits, consultant de stil și fondatoarea blogului StyleDiary.ro, în cadrul workshop-ului „Style Detox”, care va avea loc la București Mall.

Targ Handmade si Design de Florii si Paste ...

Te asteptam la cel mai frumos targ de Florii si Paste, For The Love of Fashion. Timp de doua zile, The Vintage Pub, devine gazda celui mai inedit targ, dedicat Floriilor si sarbatorii Pascale, creatii cu tematica, dar si cadouri altfel, unice prin compozitie, autentice prin amprenta creatorului.

Agenda Bio #4 - pentru o stare de ...

Agenda Bio este un eveniment creat special pentru tine și familia ta!

Engleza pentru antreprenori

Un curs special conceput pentru antreprenorii care doresc sa invete limba engleza sau vor sa aprofundeze cunostintele. Sunt exersate toate cele 4 abilitati: scris, vorbit, ascultat, citit, iar cusanții sunt puși în situații specifice de business astfel încât să capete încredere și să se poată exprima cu ușurință.

Limba franceză în fashion

Un curs care se adresează celor din industria modei sau celor care se pregătesc să intre în acest domeniu. Cu accent pe conversație și vocabular, acest modul este foarte bine documentat și ilustrat.

Limba engleză în turism

The core language skills are developed through a wide range of work- related tasks. Particular emphasis is placed on realistic and integrated communication tasks which give students the opportunity to build confidence and improve fluency.