Webdesk Agency agentia de web design care iti poate genera o prezenta online adecvata

7 iulie 2016
Autor:
WEBDESK

O prezenta online solida se poate castiga destul de dificil daca managementul unei firme nu reuseste sa isi aleaga partenerul de incredere. In Romania, semnalam mai multe probleme in ceea ce priveste maniera in care firmele sau companiile mari reusesc sa isi afiseze produsele sau serviciile in fata potentialilor consumatori, vina fiina impartita intre agentiile care ofera servicii precare si desemnatii clientilor care nu reusesc sa filtreze corespunzator oferte.

Webdesk Agency este o agentie de web design din Bucuresti care si-a extins activitatea de la an la an, inca din 2010, anul lansarii pe piata, mizand pe indeplinirea tuturor standardelor de calitate astfel incat proiectele online realizate sa fie in ton cu cerintele si nevoile clientilor. Piata de web design a evoluat constant, simplele servicii de creare a unui site sau a unui magazin online necesitand imbunatatiri constante cat si servicii conexe precum promovarea online, formarea unei identitati propice pe internet sau servicii de calitate privind imaginea generala a companiei.

In momentul de fata, agentia Webdesk are in componenta sa persoane cu experienta, intotdeauna conectate la trendurile pietei. Ce servicii puteti contracta daca veti alege o colaborare cu agentia noastra?

  1. Web design – Realizam site-uri si magazine online pentru clientii nostri din Romania dar si de peste hotare. In clipa de fata, printre tehnologiile si solutiile noastre de creare site amintim utilizarea platformelor WordPress si CS-Cart, cele mai bune modalitati prin care putem garanta clientilor nostri rezultate de varf. De asemenea, avem capacitatea de a genera si solutii 100% personalizate, dezvoltate cu ajutorul limbajelor PHP, MySQL, HTML5, Javascript si CSS3, cat si materiale grafice de calitate precum bannere, layout-uri, logo-uri sau alte unelte privind incadrarea unui site intr-un anumit tipar estetic.
  2. Promovare online – Printre solutiile noastre de promovare online amintim campaniile derulate pe retelele de socializare, in special Facebook si Twitter, campanii Pay Per Click precum Facebook Ads sau Google Adwords cat si solutii de optimizare SEO pentru prezente constante si eficiente in motoarele de cautare. Oricare dintre aceste metode sunt eficiente daca sunt optimizate corespunzator si adaptate perfect proiectului promovat.
  3. Copywriting – De-a lungul activitatii noastre online am observat cum continutul are o importanta remarcabila in prezentarea unor servicii sau produse cat si in atragerea unor potentiali clienti sau colaboratori. Am format, usor dar sigur, o echipa de oameni cu capacitati ridicate in redactarea unor texte de calitate si acum putem sa ne mandrim cu un serviciu optim pentru orice site sau magazin online.
Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram