Outlet Design primul outlet de decoratiuni mobilier si corpuri de iluminat din tara sprijina campania initiata de Junior In Progress

18 iunie 2013

Deoarece majoritatea fabricilor in care jucariile J.I.P iau nastere se afla in zone sarace, cum ar fi China, Tailanda sau Vietnam, compania a decis sa ia parte la o campanie de responsabilitate sociala. Plecand de la premise ca fiecare copil merita o viata mai buna, indiferent de locul in care s-a nascut sau situatia financiara a familiei Junior In Progress s-a alaturat organizatiei nonprofit Wereldkinderen; membrii organizatiei sprijina la randul lor oganizatia in sistem de volunariat, neavand posibilitati financiare, ei insusi provenind din ransul familiilor sarace si aflate in zone defavorizate.
Scopul J.I.P este acela de a dezvolta cat mai multe linii de produse, de a realize colectii de jucarii cu success in randul copiilor pentru a putea sprijini in mod constant componenta de rsponsabilitate sociala. Astfel, la fiecare vanzare de produse marca J.I.P, producatorul doneaza un procent catre partenerii lor din Wereldkinderen, bani care sunt astfel folositi pentru a oferi o viata mai buna copiilor defavorizati.
In Romania, Outlet Design este cel mai important collaborator si reseller de produsemarca J.I.P prin intermediul magazinului online Outlet Design, cu o categorie dedicate copiior in care se regasesc produse J.I.P. Pentru a te incuraja sa faci cumparaturi din gama de produse J.I.P in luna aceasta, Outlet Design iti ofera un extra-discount de 10% la orice comanda din categoriile speciale pentru copii, folosind codul OUTLETIUNIE10 in campul CUPOANE din formularul de comanda.
Outlet Design este primul outlet de decoratiuni interioare, corpuri de iluminat si mobilier din Romania. Infiintat la sfarsitul anului 2011, Outet Design isi doreste sa vina in sprijinul iubitorilor de design interior de calitate cu produse de calitate la preturi reduse, produse care fac parte din colectiile unor important designeri sau producatori internationali. Toate produsele de pe site au un discount cuprins intre 30% si 60% fata de pretul de baza.

Buduroes Larisa - Marketing Coordonator
021.367.23.10
[email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram