Mihaela Tatu si More than Pub organizeaza primul “Training de atitudine dictie si vanzari”

17 decembrie 2014

Mihaela Tatu. O cunoastem cu totii. Realizator, prezentator si producator de emisiuni Radio-TV. A parasit lumina reflectoarelor si s-a dedicat cursurilor de dezvoltare personala, fiind in prezent un cunoscut trainer acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificare. Dupa ani buni de cariera in industria de entertainment, Mihaela si-a descoperit latura business a personalitatii ei si a decis sa o exploateze la maxim pentru ca are foarte multe de oferit.

Cu ajutorul unor cuvinte simple, pe intelesul tuturor, Mihaela Tatu va impartasi din secretele folosite in peste 20 de ani in fata camerelor si pe scena in cadrul „Training-ului de dictie, atitudine si vanzari”, pe 25 februarie 2015, la Grand Hotel Continental Bucharest.

Cu o experienta de peste 20 de ani in media si rezultate excelente ca profesionist (locul 2 pe tara pentru cea mai buna voce radiofonica feminina), Mihaela Tatu si-a propus sa ii ajute si sa ii invete pe tineri si pe oamenii de afaceri sa-si sustina in mod corect discursurile, trainingurile, conferintele, sa aiba o atitudine (psihica si fizica) potrivita si sa-si convinga interlocutorii. Toate piesele din puzzle-ul unei vorbiri clare si fluide, sustinute de o atitudine prin excelenta pozitiva vor fi puse cap la cap in cadrul trainingului pentru a determina rezultate excelente in cariera si viata personala. Toate intr-o singura zi!

„Cursul meu se remarca prin exemplificari si aplicarea prompta a micilor trucuri – de altfel stiintifice – de care va puteti folosi in viata de zi cu zi, atragandu-va succesul si admiratia celor din jur”. (Mihaela Tatu, Trainer acreditat Autoritatea Nationala pentru Calificare).

Acest curs se muleaza perfect pe cerintele departamentelor vanzari, marketing si management. Taxa de participare este de 450 lei + TVA si acopera cursul, diploma, pauzele de cafea si masa de pranz.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram