Traduceri autorizate oferite de Expert Consulting Group

10 martie 2014
Autor:
Zoom-Biz

Suntem intr-o era in care informatia circula mult mai repede decat ne-am fi asteptat; prin urmare, vom incerca mereu sa acumulam cat mai multe cunostiinte, atat din cultura noastra, cat si a altor tari. Singura problema pe car eo putem intalni in astfel de cazuri este bariera lingvistica; pentru a o rezolva rapid si simplu, cea mai buna varianta este sa apelezi la ajutorul unui traducator. In cazul in care cauti servicii de traduceri autorizate, Expert Consulting Group iti sta la dispozitie!

Odata cu aparitia internetului, a devenit mult mai usor sa comunicam cu persoane din strainatate. Prin urmare, fiecare dintre noi va fi nevoit la un moment dat sa apeleze la serviciile de traduceri autorizate, din diverse cauze:

- Traducerea unui document pentru un proiect

- Traducerea unui document in scopuri personale

- Traducerea unui document necesar la locul de munca

- Traducerea anumitor proceduri necesare la locul de munca

- Traducerea creatiilor literare

- Traducerea diplomelor si a atestatelor

…si multe altele. Indiferent de tipul de document pe care doresti sa ti-l traducem, iti stam la dispozitie cu cea mai mare placere. Mai mult decat atat, iti oferim servicii de traducere in peste 40 de limbi de circulatie internationala. Domeniul nu este un criteriu eliminatoriu; indiferent de dificultatea termenilor, translatorii nostrii au pregatirea profesionala si experienta necesara.

Care sunt avantajele colaborarii cu Expert Consulting Group?

Inainte de toate, iti vom oferi servicii superioare din punct de vedere calitativ; fiind o firma autorizata, avem mai multe resurse si mai multe cunostiinte la dispozitie decat translatorii ce lucreaza pe cont propriu; prin urmare, vom putea sa iti oferim cea mai buna varianta tradusa a textului pe care ni l-ai trimis. Alte beneficii ale colaborarii cu Expert Consulting Group sunt:

Rapiditatea – in special in cazul in care ai nevoie urgenta de un text tradus pentru locul de munca, nu ezita sa ne contactezi! Traducerile de acest tip sunt obtinute intr-un timp foarte scurt, iar livrarea textului se poate face chiar si pe e-mail, di chiar in aceeasi zi!

Realizarea traducerilor specializate – iti faci griji c anu vei gasi un translator care sa reuseasca sa traduca un text de specialitate? Ei bine, cu toate ca pare a fi extrem de dificil, exista translatori pregatiti in domeniile specializate; Expert Consulting Group lucreaza numai cu astfel de traducatori!

Realizarea traducerilor la timp – stim cat de importanta este punctualitatea in relatile inter-umane si nu numai; din aceasta cauza, vom respecta mereu termenele, iar traducerile de care ai nevoie de vor afla pe adresa ta de e-mail inainte d eora pre-stabilita!

Preturi avantajoase – Expert Consulting Group iti ofera posibilitatea de a plati fiecare comanda sau lucrare, sau de a incheia un contract de prestari servicii, ceea ce iti permite sa realizezi plati lunare. Mai mult decat atat, pentru a te convinge de calitatea lucrarilor noastre iti putem oferi o traducere de proba.

Simplitatea – cu siguranta te-ai saturat sa mergi la sediul unei firme de traduceri cand ai nevoie de servicii in domeniu, apoi sa mergi sa ridici textul tradus… Expert Consulting Group face lucrurile mai simple: tu ne trimiti textul pe fax sau pe e-mail, noi iti transmitem cat mai rapid oferta iar, in cazul in care o accepti, traducerea iti va fi trimisa prin fax sau e-mail pana la termenul stabilit.

Alege traduceri autorizate Expert Consulting Group! Pentru a obtine mai multe informatii, acceseaza platforma web www.expert-translations.ro.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram