Legislatie medicala pentru medicii de familie pe platforma de e learning Formare Medicala

18 mai 2015

Sectiunea realizata cu sprijinul companiei Sandoz, prin programul Sandoz Praxis, cuprinde articole centrate pe situatiile de zi cu zi din cabinetele medicilor de familie, care contin explicatii privind conduita corecta din punct de vedere legislativ, dar si invitatii la dezbateri pe temele abordate.

“Dincolo de faptul ca suntem medici si avem responsabilitati fata de pacienti, suntem manageri ai cabinetelor noastre private, majoritatea suntem in relatie cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si trebuie sa fim la curent si cu legislatia adiacenta, cum ar fi legea persoanelor cu handicap, etc.

Pentru a intelege mai bine toate modificarile legislative din domeniul nostru,care din pacate se succed cu o viteza prea mare, avem nevoie sa fim informati la zi si mai ales, sa intelegem foarte bine toate implicatiile modificarilor legislative asupra muncii noastre. Faptul ca sectiunea legislativa este realizata de catre o echipa formata din medici de familie si avocati, este principalul atu al acestei colectii de articole, deoarece problematica este privita din perspectiva medicului. De aceea, consider ca aceasta sectiune de legislatie care urmareste mai mult aplicabilitatea practica a legislatiei in cabinetul nostru, ne este de un real sprijin in munca noastra de zi cu zi”, a declarat Dr. Sandra Alexiu, vicepresedinte SNMF.

Medicii de familie au de acum incolo un punct de informare certa, credibila si acreditata la care lucreaza specialisti din domeniul juridic si medical.

Acesta este un proiect realizat cu sprijinul companiei Sandoz.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram