INVESTIŢII DE 30 MILIOANE EURO ÎN SECTORUL ENERGETIC COMUNICATE DE BDR ASSOCIATES

25 februarie 2015

Bucureşti, 25 februarie 2015 – Agenţia de comunicare strategică şi Relaţii Publice BDR Associates a oferit servicii de consultanţă strategică, Public Affairs şi relaţii cu presa pentru Prysmian Group, pentru lansarea oficială a unei investiţii în valoare de 30 milioane euro destinată construcţiei de noi unităţi de producţie de cabluri în România, semnarea Memorandumului de Înţelegere pentru conexiunea submarină dintre România şi Turcia, dar şi crearea unei Academii de inginerie, în parteneriat cu Universităţi din România.
Ceremonia de lansare oficială s-a desfasurat la Reşedinţa Ambasadorului Italiei în România. Au participat: Excelenţa Sa, dnul Ambasador, Diego Brasioli, dnul. Mihai Tudose, Ministrul Economiei, dnul. Darius Vâlcov, Ministru de Finanţe, alţi înalt-oficiali, manageri de top ai unor companii importante din domeniul energetic, lideri reprezentativi ai comunităţii de afaceri şi numeroşi jurnalişti întregind lista de aproape 100 de invitaţi.Prysmian Group a fost reprezentat de dl. Valerio Battista ─ CEO, dl. Francesco Fanciulli ─ CEO pentru Europa Centrală şi dl. Giuseppe Ferri ─ Director General al fabricii Prysmian din Slatina, precum şi de alţi experţi ai Prysmian Group.
Acesta este cel mai recent proiect, dezvoltat de-a lungul mai multor luni, ce continuă colaborarea de success dintre agenţie şi Prysmian Group începută cu doi ani în urmă. Atunci, BDR Associates a fost selectată pentru a oferi Prysmian Group servicii de consultanță în domeniul comunicării strategice, Relațiilor Publice și Public Affairs, cu scopul susținerii activității companiei în România.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram