Christian Tour incheie Targul de Turism cu vanzari de aproximativ 1 6 milioane de euro

17 martie 2015

"In ceea ce priveste destinatiile preferate de romani, Grecia ramane favorita lor, detasandu-se insulele Creta (Heraklion si Chania), Rodos, Zakynthos, LefkadasiCorfu. Asta ne-a demonstrat si rapiditatea cu care s-au epuizat celebrele ofertede 1 euro cazarea pentru o saptamana de vacanta pentru multe destinatii din Grecia. In primele zile ale targului s-au vandut cele cca. 650 vacante de 1 euro pe care le-am pus la dispozitia turistilor nostri", a declarat Marius Pandel, CEO al Christian Tour.

El a precizat: "Cea mai cautata destinatie turceasca ramane Antalya, ea fiind preferata de familiile cu copii. Cele mai cerute hoteluri din statiune sunt cele de 5* cu Ultra All Inclusive. Cat despre Spania, Mallorca si Tenerifedevin tot mai interesante pentru turistii romani", a subliniat CEO-ul celui mai mare tour operator de vacante charter din piata autohtona.

Potrivit lui Marius Pandel, surpriza acestei editii a Targului de Turism al Romaniei au constituit-o croazierele. S-au vandut foarte multe locuri pentru grupurile de croaziera – pachet complet – organizate de Christian Tour, cele mai solicitate itinerarii fiind Brizele Mediteranei, Fiordurile Nordului si Capitalele Baltice. Cat despre circuitele culturale, foarte cerute au fost cele de pelerinaj in Israel si Iordania, cu precadere in perioada sarbatorilor pascale.

De altminteri, la aceasta editie a targului, romanii nu au avut in vedere doar vacanta de vara, ci si destinatiile pascale, ca atare la standul Christian Tour s-au vandut numeroase pachete pentru Paste, in special in statiunile de la munte si in cele balneoclimaterice: Valea Prahovei, Poiana Brasov, Baile Felix, Sovata si Vatra Dornei.

Vedetele ofertelor Christian Tour de la editia de primavara 2015 a Targului de Turism al Romaniei au fost vacantele de 1 euro in Paralia Katerini, Olympic Beach, Nei Pori, Thassos, Halkidiki, Parga, Lefkada, Corfu, Skiathos, Asprovalta, Ammoudia si Kamena Vourla, dar si pretul de 1 euro al biletelor de avion pentru copii si cazarea lor gratuita in Antalya, Kusadasi, Corfu, Zakynthos, Creta, Rodos si Kos.

Pe perioada targului, reducerile au ajuns pana la 80% si s-au acordat bonusuri pentru rezervari in functie de numarul de persoane (“Platesti 1, merg 2!”) si de durata sejurului (“Platesti 7, stai 9 nopti!”,“Platesti 7, stai 14 nopti!”).Cat despre ofertele speciale Christian Tourde la Targul de Turism al Romaniei, acestea au variat de la noi destinatii (Tunisia, Egipt, Madeira) pana la noi pachete de croaziera si circuite culturale.

Volumul mare de vanzari al Christian Tour de la evenimentul de profil (pachete pentru 5464 de persoane, vacante in valoare de aproximativ 1,6 milioane de euro) a fost stimulat nu doar de oferte, reduceri si bonusuri, ci si de activitatile interactive de la standul celui mai mare tour operator de vacante charter din piata autohtona. Acolo ofertele au rulat non-stop pe videowall-ul gigant, numerosii vizitatori s-au fotografiat alaturi de membrii familiei Suricescu – care au participat si la parade -, iar cei mici au avut parte de activitati dedicate lor in spatiul special amenajat.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram