Vreti sa plecati intr un sejur in Costa Brava? Prinde ofertele Karpaten ro pentru aceasta vara

22 aprilie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Vacantele sunt unele din cele mai asteptate momente ale anului. Cu totii ne bucuram si avem nevoie sa evadam din mediul cotidian, sa scapam de rutina poate uneori plictisitoare a fiecarei zile si sa ne destindem pentru cateva zile bune intr-un sejur binemeritat. Agentia de turism Karpaten pune la dispozitie oferta in Costa Brava pentru vara anului 2016. Ce poate fi mai frumos decat sa va petreceti momente de neuitat alaturi de cei dragi intr-un loc placut si bine ales.
In topul destinatiilor alese de anul acesta se numara tari precum: Bulgaria, Grecia, Turcia si nu in cele din urma frumoasa Spanie.

Sejurul in Costa Brava – sanatate, relaxare si distractie

In Costa Brava, presiunea atmosferica oscileaza in functie de temperatura mai ridicata din timpul zilei si mai scazuta seara, si dupa cum putini stiu aceasta variatia barica imbogateste aerul cu oxigen. Acest efect sanatos se imbina armonios si natural cu cel al microalgelor, adevaratii plamani ai plantelor, care produc 70% din oxigenul pe care il consumam.
Nu este nevoie sa inspiri adanc sau sa faci exercitii speciale de respiratie. O ora este suficienta pentru a beneficia de acest climat prezent si la patru killometri departare de apa. Insa climantul marin propriu-zis aduce beneficii sejurului in Costa Brava si pe o distanta de 50 de kilometri.
Relaxarea - Cat de placut si de relaxant este sa intri in apa pana la gat si lasi corpul sa pluteasca. Greutatea acestuia este cufundata in apa marii, si datorita faptului ca este bogata in sare, ea este de zece ori mai mica. De aici, te lasi in acea senzatia placuta de leganare a marii, ce te poarta calm in bratele ei primitoare.
Distractia este de nelipsit iar varietatea centrelor de distractie sunt un alt punct forte pentru cei care aleg o vacanta in Costa Brava.

Viata de noapte este intensa in aceasta statiune, cu localuri in aer liber cu vedere la mare, pub-uri si terase, loc in care, seara de seara, cei tineri se distreaza pana dimineata.
Multe localuri de noapte, terase, restaurante si taverne, spectacole si petreceri in strada, toate acestea ii asteapta pe cei ce aleg Costa Brava ca destinatie de vacanta.

Cele mai bune sejururi in Costa Brava afisate de Kapaten

Ofertele pentru Costa Brava pentru sezonul cald de anul acesta vine pe placul oricarui turist dornic sa experimenteze noi locatii de vizitat, sa se bucure de nisipul de pe plajele curate si de apa limpede a Marii Mediterane.

Apa marii este cea mai adaptata pentru celulelor corpului uman si se asimileaza perfect pentru elementele sale benefice de care avem nevoie.
Incepand de la aerul care ne purifica caile respiratorii pana la valurile care ne fura privirea, ne leagana parca odata cu ele si ne induce o stare de calm profunda. Este vara, asadar timpul rasfatului a sosit pentru a petrecere un memorabil sejur in Costa Brava.
Frumoasa regiune este in continua dezvoltate incepand in ca din anii '50 si se imbunatateste de la an la an atragand astfel clientela fidela si turisti noi, principala ocupatie de aici si anume pescuitul trecand astfel pe locul doi. Personalul hotelier se ridica la standardele oricarei pretentii.
Sejururile sunt cele mai bune pentru a va rasfata vara aceasta in Costa Brava. Profitati de ofertele agentiei de turism Karpaten.ro. Acestia s-au ocupat de toate micile detalii pentru a va crea o vacanta ideala.
Cele 10 oferte pentru frumoasa destinatie de vacanta in Costa Brava sunt variate ca pret. Se fac reduceri insemnate pentru cei care sunt hotarati in a rezerva chiar acum un bilet.

Contacteaza agentia de turism pentru un sejur in Costa Brava

Daca esti interesat sa iti petreci concediul pe nisiposele plaje ale Cataloniei atunci alege un sejur in Costa Brava oferit prin agentia de turism Karpaten!
Daca te vei hotari sa iti rezervi o astfel de vacanta in Costa Brava, ai posibilitatea achitarii sale in 12 rate fara dobanda, un avantaj urias pentru cei care nu detin intrega suma de bani.
Cei de la Karpaten pot si contactati fie pe site-ul agentiei de turism, fie telefonic la numarul de telefon 021 9448.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram