Viziteaza Paradisul Prinde ofertele in Tenerife de la agentia de turism Karpaten ro

23 mai 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Un sejur in Tenerife poate fi una dintre cele mai bune decizii pe care le-ati luat vreodata in legatura cu petrecerea concediului. Aceasta insula este Raiul pe Pamant, datorita peisajelor incredibile si a mancarurilor delicioase specifice locului.

Tenerife este cea mai mai mare dintre Insulele Canare si este locul ideal pe care sa il vizitati. Frecvent, insula este populata de turisti din toate colturile lumii care sunt in cautare de distractie si a vietii de noapte, dar si pentru a se relaxa pe plajele spectaculoase. Tenerife este printre ultimele locuri paradisiace din lume si este renumita pentru paduri, fauna exotica, munti, vulcani, desert si pentru coastele care ofera privelisti de neimaginat.

De ce sa alegeti un sejur in insula Tenerife?

Agentia Karpaten are, in aceasta perioada, numeroase oferte pentru Tenerife, de care dumnevoastra puteti profita la cele mai avantajoase preturi. O excursie in aceasta insula este perfecta pentru a va reincarca bateriile si pentru a trai o experienta de neuitat. In plus, va puteti distra, fie ca mergeti cu familia, fie cu prietenii, deoarece puteti opta pentru foarte multe lucruri, precum:

• Scufundari sau Scuba Diving, care sunt foarte populare printre turistii care vin pe acaeasta insula. Este una dintre activitatile preferate ale vizitatorilor, mai ales ca scufundarile pot fi facute in oricare perioada a anului, deoarece in Tenerife, temperatura apei in Ianuarie are peste 18 grade Celsius.

• Puteti incerca un sport pe apa, cum ar fi: surfing-ul, wind surfing-ul si jet-ski-urile. Daca sunteti adeptii sporturilor, trebuie neaparat sa incercati aceste lucruri.

• Insula Tenerife le ofera celor ce prefera sporturile in aer liber si posibilitatea de a face catarari sau de a face mici excursii pe bicicleta, pe drumurile frumoase ale insulei sau chiar si off-road, pentru cei ce isi doresc sa se incarce cu adrenalina. Daca nu veniti cu bicicleta de acasa, nu va faceti griji, pentru ca exista centre de inchiriere.

• Dupa ce practicati unul dintre aceste sporturi, puteti sa va relaxati si sa mergeti sa vizitati muzee, sa descoperiti istoria tumultuoasa a acestei insule sau sa vizitati o galerie de arta.

• De asemenea, puteti merge in Puerto de la Cruz pentru a vizita Gradina Botanica si pentru a vedea plante si flori exotice.

• In plus, dupa ce ramaneti fara energie, optati pentru restaurantele de pe insula si bucurati-va de gusturile unice si deosebite ale mancarurilor locului, combinate cu vinuri de cea mai buna calitate.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram