Un loc de spiritualitate incercati un pelerinaj la Prislop

29 aprilie 2016
Autor:
Zoom-Biz

Un pelerinaj Prislop, un sentiment de liniste interioara

Se spune de multe ori ca aceasta locatie, aceasta manastire de fapt din Prislop este un loc sfant. Situata in judetul Hunedoara, aceasta este foarte des vizitata de catre persoane din intreaga tara.

Parintele Arsenie Boca a fost un om deosebit, o persoana care a fost foarte mult iubita de catre toti din jurul sau, o persoana care este azi considerata sfanta. Se spunea despre el cum ca ar avea "darul inainte vederii", iar cand acesta a murit a fost inmormantat chiar aici la aceasta manastire Prislop. Un pelerinaj Prislop deci va va duce intr-o locatie sfanta, la una dintre cele mai importante lacasuri religioase din Transilvania.

La ce sa va asteptati de la un pelerinaj Prislop?

In primul rand, intr-un astfel de pelerinaj Prislop veti avea parte de momente de liniste desavarsita, de momente in care sa puteti sa va adunati gandurile efectiv si sa va orientati spre spriritualitate.

programul unui astfel de pelerinaj la Prislop va fi unul prestabilit cand veti apela la specialisti in domeniu, in asa fel incat sa nu aveti nici o problema in a reusi sa realizati ceea ce va propuneti.

Zona intreaga in care se afla Manastirea Prislop este una minunata, iar o data in viata cel putin se spune ca fiecare dinrtre noi ar trebui sa facem un astfel de pelerinaj la Prislop. In fiecare an, pe date de 28 noiembrei, credinciosii se aduna la mormantul Sf. Arsenie Boca spre a se inchina si a se regasi in miracolele ce se spune ca se inatmpla aici.

Se spune ca daca mergeti la manastirea Prislop si va inchinati la mormantul Sf. Arsenie Boca, rugaciunile dvs. vor fi indeplinite. Multe persoane sustin ca in acest fel s-au vindecat si de multe boli, sau ca in fapt persoane apropiate lor chiar pentru care se rugau au fost vindecate de fel si fel de afectiuni.

Un pelerinaj la manastirea Prislop va fi cu siguranta unul de neuitat, gasiti programul potrivit pentru dvs. si va veti bucura de o excursie practic intr-o locatie sfanta, de un program bine structurat, de a capata o liniste sufleteasca deosebita si o regasire de sine chiar. Un astfel de pelerinaj nu va va costa foarte mult, asadar merita cu siguranta sa incercati cel putin o astfel de optiune, fie ca va aflati in momente mai dificile din viata sau nu.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram