Romanii cheltuiesc 5000 euro pe Revelion in Maldive

28 iulie 2014

„Romanii au inceput sa prinda gustul tarilor exotice, unde ajung sa cheltuie aproximativ 5000 euro de persoana pentru un sejur de 7 zile. Majoritatea ofertelor in Maldive sunt all inclusive, iar pe o insula activitatile din cadrul resortului sunt incluse”, a explicat dl. Alin Burcea, Presedinte Paralela 45.

Insulele Maldive situate in Oceanul Indian au o suprafata totala de aproximativ 300 kilometri patrati, iar populatia numara putin peste 300.000 de locuitori. Capitala statului este Male, tot aici aflandu-se si aeroportul principal “Male International”. De aici pornesc in toate directiile barci rapide si hidroavioane catre principalele atoluri.

Clima este tropical-musonica, cu doua anotimpuri bine definite: cel uscat (se suprapune perioadei de iarna) si cel musonic (se suprapune pe lunile de vara). Perioada perfecta de vizitare este intre noiembrie si aprilie, apoi vine musonul, iunie fiind cea mai ploioasa luna.

Cele peste 70 de insulele au fiecare cate un specific: exista insula picnic, insula palat presidential, insula aeroport, industriala, Paradise Island (insula sporturilor acvatice), Anantara Dhigu (statiunea de lux) si multe altele. Majoritatea pot fi parcurse de la un cap la altul in doar 20 de minute. La fel se intampla si cu resorturile, fiecare are unicitatea sa. Cele mai spectaculoase sunt bungalow-urile plutitoare peste apa de mare limpede, resorturile cu astfel de facilitati fiind si cele mai cautate.

Maldive este un paradis pentru iubitorii de sporturi acvatice. Se pot practica jet-ski nautic, windsurfing, surfing, snorkeling, navigare, parasailing.

Paralela 45 ofera turistilor o selectie de trei hoteluri de 5 stele, in care sunt incluse transportul cu charter, taxele de aeroport, 6 nopti de cazare cu masa conform ofertei (mic dejun sau all inclusive in functie de hotel), cina festiva de Revelion, transferuri aeroport – hotel – aeroport cu hidroavionul si asistenta turistica. Se poate alege atat varianta de casuta pe uscat, cat si bungalow-uri suspendate deasupra apei. Toate hoteluri includ piscine, mai multe tipuri de restaurante, activitati recreative, spa, fitness, sporturi acvatice. Tarifele incep de la 3985 euro persoana/ pachet si ajung pana la 5216 euro persoana/ pachet. Pana la finalul lunii august se poate beneficia de oferta de early booking de 5% discount.

Despre Paralela 45
Paralela 45 activeaza de peste 24 de ani pe piata vacantelor, fiind cel mai cunoscut brand de turism din Romania. Paralela 45 a fost votata timp de sase ani la rand drept “Cea mai de incredere agentie de turism din Romania”, conform studiului independent Reader’s Digest. Paralela 45 pune la dispozitia turistilor romani peste 100 de circuite pe toate continentele, chartere, turism individual, corporate si intern, precum si bilete de avion.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram