Pentru concedii de vis Karpaten ro recomanda un sejur in Halkidiki

17 august 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Sunteti in cautarea celor mai avantajoase oferte pentru un sejur de neuitat pe taramul grecesc? Apelati cu incredere la agentia de turism Karpaten care va pune la dispozitie concedii in Halkidiki de neuitat, la cele mai competitive preturi.

Persoanele care vor apela la aceasta agentie de turism pot beneficia de numeroase posibilitati de cazare pentru destinatii exotice. In ceea ce priveste peninsula greceasca Halkidiki, Karpaten dispune de peste 40 de oferte, la preturi promotionale.

Unde va puteti caza daca alegeti o vacanta in Halkidiki?

Agentia de turism Karpaten va ofera posibilitatea de a alege din zeci de oferte pentru Halkidiki, de la preturi ce incep de la 18 €/ noapte de persoana, pana la 209 €/ noapte de persoana. Dumneavoastra puteti opta pentru cea care este cea mai avantajoasa. Mai jos aveti cateva sugestii de cazare, care s-ar putea sa fie pe placul dumneavoastra:

• In cazul in care aveti un buget mai restrans, puteti opta pentru Hotelul Hanioti Grand Victoria, care poate fi localizat pe bratul Kassandra. Statiunea Hanioti este una dintre cele mai renumite printre tinerii care isi doresc sa petreaca sejururi pline de distractie impreuna cu prietenii lor. Cei ce vor alege acest hotel, vor avea in apropiere baruri de noapte, taverne, cluburi, cafenele si multe alte locuri de distractie.

• O a doua sugestie, pentru persoanele care isi doresc o vacanta memorabila, poate fi Hotelul Portes Beach, situat tot pe bratul Kassandra, intrucat ofera o priveliste de vis a Muntelui Olimp care se afla in cealalta parte a marii.

• Cei care vor ca acest concediu sa fie cel mai frumos, pot opta pentru oferta Hotelului Danai Beach Resorts & Villas, de 5 stele. Alegeti acest hotel si beneficiati de o plaja privata, cu deschidere la Marea Egee si bucurati-va de un sejur memorabil. Camerele sunt decorate intr-o maniera eleganta, iar dotarile sunt pe masura.

Pe site-ul agentiei de turism Karpaten persoanele interesate pot numeroase oferte pentru Halkidiki, de care pot profita.

De ce sa alegeti un concediu in Halkidiki de la Karpaten?

Aceasta agentie de turism isi doreste sa isi rafete clientii, de aceea le pune la dispozitie foarte multe posibilitati de cazare, in diferite colturi ale lumii, la preturi promotionale. Exceptie nu face nici Halkidiki, paradisul grecesc care este alegerea turistilor de pe tot mapamondul.
Un concediu in Halkidiki este cea mai buna alegere, daca sunteti in cautarea relaxarii, a distractiei si daca va doriti sa descoperiti istoria greceasca si bucataria specifica locului.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram