Pensiunea Edera – un colt de rai in orice anotimp

21 noiembrie 2014
Autor:
Zoom-Biz

Pentru toti cei care isi doresc sa evadeze putin de la sarcinile zilnice si sa fuga cateva zile sau un week-end la munte, Pensiunea Edera ii asteapta mereu cu bratele deschise. O minivacanta este binevenita pentru orisicine si astfel, nu refuza ocazia de a respira putin aer proaspat de munte si de a te relaxa intr-un cadru cat mai placut. Pensiunea dispune de toate facilitatile pentru ca tu sa te bucuri de confort maxim si totodata, pentru a nu duce lipsa de nimic atat timp cat esti departe de casa chiar si pentru 2-3 zile.

Unde se afla pensiunea Edera?

Daca nu ai auzit de pensiunea Edera si nici nu ai ajuns pana acum la ea, cu siguranta a venit timpul sa faci acest lucru. Si asta din mai multe puncte de vedere. In primul rand, Pensiunea Edera se afla in localitatea Vanatori din judetul Neamt, o zona superba pe care nu trebuie sa o ratezi. Cazandu-te in aceasta regiune, tu vei fi foarte aproape de atractii turistice printre care se numara si manastirile cele mai cunoscute din zona Moldovei.

Pensiunea iti pune la dispozitie un numar de 24 de locuri de cazare care sunt impartite in camere duble, camere single sau twin si apartamente. Pensiunea Edera este o alegere inspirata atat pentru familisti, cat si pentru cupluri sau daca ai de gand sa vii singur pentru o intalnire de afacere sau pentru un week-end de rasfat. Zona in care se afla pensiunea este una extrem de linistita, unde poti uita pentru cateva zile de stresul tau de zi cu zi. Pensiunea este o alternativa ideala daca esti in cautarea unui loc unde sa te odihnesti pentru o noapte, dar si daca iti doresti sa iti petreci un concediu pentru o perioada mai lunga de timp.

De ce sa alegi Pensiunea Edera pentru concediile tale?

Principalul motiv pentru care ar trebui sa optezi pentru Pensiunea Edera atunci cand iti planifici o scurta vacanta sau un concediu lung pe mealeagurile din Neamt tine de confortul de care vei avea parte. Toate camerele dispun de acces nelimitat la Internet, baie proprie cu cabina de dus sau jacuzzi si televizor. Daca vii cu masina, nu trebuie sa iti faci nicio problema din moment ce dispui de locuri de parcare. Pe langa aceste aspecte, pensiunea detine un restaurant cu 120 de locuri unde se pot organiza diferite evenimente si unde poti degusta bucate din bucataria traditionala si internationala.

Pensiunea Edera este o pensiune in regim de 4 margarete situata intr-o locatie de vis a Romaniei. Daca ai nevoie de o iesire sau iti doresti sa iti surprinzi persoana iubita cu o minivacanta la poalele muntilor, aceasta pensiune este locul perfect unde te poti relaxa si odihni fara sa fie nevoie sa cheltui prea multi bani. Pentru a afla mai multe detalii cu privire la detaliile de contact si la o posibila rezervare, poti sa accesezi site-ul acestei pensiuni. Pensiunea Edera te asteapta pentru a petrece momente de neuitat impreuna cu persoanele dragi tie!

Pentru o vacanta reusita in zona Neamtului, alege mereu Pensiunea Edera!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram