Oficiul de Turism al Austriei anunta o iarna plina de pofta de viata

17 octombrie 2014

„Pe 18 octombrie aducem bucurestenilor atmosfera unica din regiunile de schi austriece, in Promenada Mall, unde ii invitam sa participe la cea mai mare vanatoare de comori din toate vacantele de pana acum: board games cu multe premii, 8 ore de aventuri pe schi, trupe care vor canta muzica austriaca, activitati si ateliere creative pentru copii, iar spre seara incheiem in atmosfera tipica de apres-ski ca pe partiile din Alpi cu jonglerii si acrobatii intr-un Cocktail Show. Iarna in Austria este atat de speciala, datorita diferetelor sale fatete, iar acest lucru ne dorim sa-l recream si in acest weekend”, a declarat Gabriele Lenger, Directorul Oficiului de Turism al Austriei.

Michael Manhart, recunoscut pentru pionieratul si inventiile tehnologice precum primul tun de zapada realizat in Austria, sistemul controlat prin unde radio care detoneaza avalanse si diferite imbunatatiri aduse telescaunelor, inclusiv sistemele de protectie pentru copii, a insistat in cadrul conferintei de presa asupra grijii pentru mediul inconjurator pe care austriecii o acorda partiilor de schii si metodelor de preventie impotriva riscului de avalanse.

Weekend-ul este incununat de surprize la Mall Promenada, gazda evenimentului „O iarna plina de pofta de viata”, unde vizitatorii se vor putea bucura de oferte speciale si promotii in magazine de pana la 30%.

Austriecii au o relatie deosebit de afectuoasa cu iarna, iar aceasta bucurie se face simtita in toate regiunile. Pentru iarna 2014, Oficiul de Turism al Austriei recomanda o vacanta in statiunile de schi din Austria unde diversitatea se regaseste in satele idilice pentrucei care cauta linistea, dar si locurile pline de viata pentru amatorii de apres-ski.

Regiunea Tirol – schi si distractie in inima Alpilor

Indiferent daca sunteti incepatori sau avansati, Tirol este land-ul unde schiul este la superlativ. Peste 70 de statiuni de schi si aproape 5.200 km de partii ce includ toate gradele de dificultate, asteapta sa fie descoperite si explorate alaturi de spatiile recreative post-schi recunoscute pentru atmosfera prietenoasa.

Inconjurat de panorama impresionanta a Alpilor, Tirol este denumit si „taramul dintre munti”, iar regiunile acestui land au pentru fiecare gust o oferta potrivita - incepand cu traseele teleferice si partiile nocturne din Zillertal, pana la Alpii Kitzbühel cu peste 1000 km de zone schiabile si Ötztal, singura statiune din Austria care ofera posibilitatea de a schia pe 3 piscuri de 3000m altitudine.

Indiferent de alegere, ofertele turistice incep de la 350 euro/persoana pentru 7 nopti cazare in Kitzbühel cu abonament AllStarCard pentru 6 zile de schi si pana la 484 euro/persoana in Ötztal pentru 5 nopti cazare, 4 zile abonament de schi inclusiv KeyCard si intrare in complexul termal Aqua Dome.

Innsbruck – cand sporturile de iarna intalnesc spiritul sarbatorilor

Desi este locul unde delicatesele austriece, feeria Craciunului si targurile de sarbatori sunt la ele acasa, Innsbruck este renumit in primul rand pentru ofertele variate pentru sporturile de iarna si alegerea preferata a turistilor, inclusiv cei din Romania.

Inca de la deschiderea sezonului de iarna, capitala cosmopolita a Alpilor este invaluita in aroma sarbatorilor, iar cele 9 statiuni de schi si zonele de apres ski isi intampina vizitatorii cu aventuri de iarna pe partiile olimpice sau in snowpark-ul din Nordkette.

Incepand cu 369 euro/persoana va puteti bucura de cazare de minim 4 nopti la demipensiune, cartela de schi OlympiaWorld pentru 9 domenii schiabile: Axamer Lizum, Patscherkofel, Muttereralm, Nordkette, Rangger Köpfl, Kühtai, Schlick 2000, gheţarul Stubai, Glungezer si transportul cu autobuzul catre acestea.

Basmele de iarna incep in Salzburg

Iarna in orasul lui Mozart este o adevarata sarbatoarea a iernii! Pietele si cladirile istorice devin gazdele renumitelor Targuri de Craciun cu traditie de peste 500 de ani si sunt inundate in miros de vin fiert si castane prajite ce strabat Domul din Salzburg si Palatul Residenz. Pentru cei dornici de aventura, plimbarile in zone ca Radstadt/ Altenmarkt/ Zauchensee ofera peisaje de neuitat, dar si 120 de km de piste cross-country de schi.

Se spune ca o parte din sufletul austriecilor se regaseste in munti, tocmai de aceea cararile alpine si partiile de schi sunt locul unde turistii si localnicii se intalnesc pentru a trai experienta autentica austriaca, unde muntele inseamna viata. Oficiul de Turism al Austriei inaugureaza deschiderea sezonului de iarna pe data de 18 octombrie la Promenada unde destinatiile de poveste ale Austriei vor prinde viata in 8 ore de aventuri, multe premii si un aprés-ski party ca pe partiile din Alpi.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram