Oferte pentru Calella de nerefuzat doar la Karpaten ro

6 iunie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Oferte pentru Calella pentru aceasta vara sunt disponibile in cadrul agentiei de turism Karpaten la cele mai avantajoase preturi, pentru ca toti romanii sa se bucure de un sejur de neuitat. Fiind destinatia preferata de vacanta a englezilor si a turistilor din nordul Europei, Calella poate fi in acest sezon ideala pentru o evadare din Romania. In prezent, Karpaten are numeroase oferte pentru Calella, care pot fi consultate pe site-ul agentiei.

Un sejur in Calella – destinatia atractiva pentru romani

Un sejur in Caella in aceeasta vara este perfect pentru persoanele care isi doresc sa evadeze din aglomeratie, fiind in cautarea relaxarii si a petrecerii timpului, fie impreuna cu familia, fie cu prietenii. Iata care sunt motivele pentru care si dumnevoastra ar trebui sa alegeti o astfel de vacanta:

• Caella este capitala Coastei del Maresme a Spaniei, situata la 58 de kilometri de Barcelona, in Catalonia.
• Acest oras este situat intre Santa Pol de Mar si Pineda de Mar.
• In cadrul sau se gasesc foarte multe terase in aer liber, restaurante, se practica si viata de noapte, iar plajele sunt frumoase, iar aceste lucruri ii fac pe turisti sa aleaga aceasta destinatie.
• Centrul orasului Caella se intinde pe 3 kilometri si este delimitat de plajele cu nisipuri aurii cu iesire la Marea Mediterana.
• In Caella domneste o atmosfera de liniste, oamenii sunt foarte prietenosi.

Oferta pentru Calella – presupune distractie intr-un loc de vis

Fiecare persoana isi doreste ca fiecare concediu sa fie memorabil, iar acum, prin intermediul agentiei Karpaten, totul este mai simplu, intrucat fiecare isi poate gasi cazarea cea mai avantajoasa, la un pret foarte bun. Daca veti decide sa plecati in vacanta in Calella, puteti sa va distrati in numeroase feluri:

• Calella abuna da baruri si de cluburi, unde puteti merge sa beti un cocktail sau sa dansati. In plus, viata de noapte este o componenta importanta a acestui oras, de aceea daca sunteti adepti ai acestui tip de distractie, acest oras nu va insela asteptarile.
• In Calella exista o strada principala unde se gasesc foarte multe magazine, asadar daca veti face o plimbare pe jos, cu siguranta, veti gasi o multitudine de lucruri interesante, pe care le puteti lua ca si suveniruri, precum haine de dama sau de barbati, statuete, bibelouri, tablouri si asa mai departe.
• De asemenea, acest oras se afla la o distanta de 30 de minute de Barcelona, ceea ce inseamna ca daca doriti, puteti sa o vizitati, chiar de mai multe ori.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram