Karpaten ofera turistilor numeroase oferte pentru a si petrece vacanta in Sunny Beach

12 aprilie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Karpaten este o agentie de turism din mediul online, care pune la dispozitia turistilor oferte de vacanta la hotelurile din statiunea bulgareasca Sunny Beach.

Sunny Beach este o statiune din Bulgaria cu un numar restrans de locuitori, dar care, pe timpul verii, este vizitata de mii de turisti din toata Europa datorita plajei lungi sau a sporturilor nautice care se pot practica. In statiune se gasesc numeroase parcuri acvatice, iar de-a lungul verii au loc show-uri de moda sau competitii sportive pe plaja.

Clima statiunii pe timpul verii este blanda intrucat temperaturile nu depasesc 35 de grade Celsius, marea linistita, iar aerul este curat. Pe bulevardul principal se gasesc o multime de baruri si restaurante, care atrag un numar din ce in ce mai mare de turisti. In cazul in care turistii isi doresc sa mearga la shopping, statiunea Sunny Beach le pune la dispozitie foarte multe centre comerciale. In restaurante clientii care aleg sejurul in Sunny Beach se pot bucura de preparate traditionale bulgaresti, care au ingrediente naturale, iar printre acestea se gasesc:

· Salata Shopska

· Kebapcheta

· Kavarma

Viata de noapte din aceasta statiune este cunoscuta in toata Europa intrucat aproximativ 200 de baruri,cluburi de noapte, cazinouri si cafenele isi asteapta clientii. De asemenea, turistii pot participa la Festivalul International Orfeul de Aur, concerte folclorice sau la concursuri de frumusete.

Unde te poti caza in timpul unei vacante in Sunny Beach?

Karpaten.ro ofera iubitorilor de calatorii o oferta cuprinzatoare cu privire la vacantele in Sunny Beach. Astfel, cei care isi doresc sa isi petreaca un sejur in Sunny Beach au posibilitatea de a alege intre 27 de oferte de vacanta.

Primul hotel din oferta se numeste Evrika Beach Club, se situeaza la 20 de metri de plaja si la 500 de metri de centrul statiunii si are 4 stele. Clientii care se cazeaza in acest hotel se bucura de 3 restaurante de tip bufet si un restaurant clasic, o piscina generoasa, parcare si un loc special amenajat pentru copii. Camerele sunt spatioase, sunt dotate cu frigider, T.V., aer conditionat, balcon si grupuri sanitate cu dus. Pretul cazarii in acest hotel incepe de la 34 de euro/ noapte de persoana.

Al doilea hotel din oferta celor de la Karpaten se numeste Planeta si este un hotel de 4 stele. Acesta este situat in centrul statiunii si la cateva zeci de metri de plaja. Camerele au aer conditionat, internet wi-fi, mini-bar, grup sanitar cu dus si balcoane. Piscina exterioara a hotelului are o zona special amenajata pentru copii, iar piscina interioara este incalzita. Hotelul dispune de doua baruri, restaurant, sala de fitness si centru spa.

Un alt hotel din ofertele pentru un sejur in Sunny Beach se numeste Hotel Imperial-Sunny Beach. Acesta este cotat la 4 stele si ofera o piscina exterioara, discoteca, restaurant, bar langa piscina, teren de tenis si piscina interioara, sala de fitness si masaj, jacuzii si loc de joaca pentru copii, sali de conferinta sau saloane de cosmetica. Plaja Sunny Beach se afla la 150 de metri de acest hotel, iar pretul pentru o noapte de cazare incepe de la 29 de euro.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram