Inchirierea unei masini cu predare din aeroport – cat de avantajos este sa alegi asta

21 august 2018
Autor:
European Advertising Holding S.R.L

Inchirierea unei masini este o metoda tot mai populara in zilele noastre, in acele momente in care este nevoie de transport, timp eficient si dorinta de a fi flexibil si stapan pe programul stabilit. Poate fi vorba de o calatorie in interes de serviciu sau o vacanta, indiferent de perioada de timp. Segmentul de servicii de tip rent a car este asadar cu un interes crescut la public, astfel ca se si explica faptul ca optiunile puse la dispozitie sunt tot mai variate.

Inchirierea direct de la aeroport pare sa fie o alegere avantajoasa de asemenea. Din momentul in care aterizezi incepi deja sa te preocupi de ceea ce tine de transport pentru a ajunge concret la punctul stabilit. Intr-o maniera practica ar fi bine sa dispui deja de masina necesara sau cel putin asa suna planul ideal. De aceea, inchirieri auto Cluj, Iasi sau in capitala, unde sunt si mari aeroporturi, vizeaza si segmentul de rent a car cu disponibilitate de predare direct din aeroport. Altfel spus, cand ajungi in aeroport, ai deja masina pregatita.

Ce trebuie sa stii despre inchirierea unei masini 

Pe cat suna de avantajos sa faci asta, trebuie sa stii ca implica si anumite conditii si responsabilitati totodata. Serviciul in sine este avantajos, insa depinde de agentia pe care o alegi pentru a colabora. De la caz la caz conditiile se schimba, astfel ca nu te poti astepta la aceleasi avantaje pentru orice caz.

Prefera sa cauti informatii detaliate despre cei de la care vei inchiria. Prefera sa te interesezi despre experientele altora si ce recenzii are la activ. Iar daca ti se percepe si un depozit, nu este anormal, dar poti cauta si pe cei care nu se bazeaza pe o astfel de masura de precautie. Spre exemplu, cei de la Airportcar.ro nu percep taxe pentru rezervare, dar nici pentru anularea acesteia.

Te va interesa si disponibilitatea acestei agentii. Daca vii din alta tara, ai un alt fus orar sau orice alt inconvenient ce te limiteaza sa iei contact cu agentia, cu atat mai mult va conta cand poti stabili inchirierea.

Cat despre inchiriere in sine, atentie la clauzele contractului sau mai bine spus atentie la modul in care ti se propune sa colaborati. Un contract este sfant, va include specificatii clare despre drepturile si responsabilitatile ambelor parti, deci este de preferat sa existe. Atentie insa la ce clauze sunt incluse; preventiv, verifica daca esti taxat la numarul de kilometri, ce trebuie sa faci in caz de accident indiferent de cine a fost vinovat sau unde trebuie sa predai masina. Daca o vei inchiria de la aeroport unele agentii sunt flexibile si permit sa o returnezi si in alta locatie.

Inchirierea este avantajoasa pentru ca platesti pentru o masina fix cat ai nevoie de ea, fara sa te preocupe intretinerea ei, asigurarile si alte taxe. Dar pentru a te bucura de un astfel de serviciu si de avantajele cu care vine la pachet ar trebui sa fii atent la ce alegi.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram