Eurolines pune la bataie oferte avantajoase pentru persoanele care isi doresc servicii de transport Romania Anglia

13 decembrie 2016

Eurolines, cea mai apreciata companie de transport international de persoane cu autocarul, pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de destinatii. Printre cele mai cautate servicii de transport catre locuri din afara tarii se numara ruta de transport Romania-Anglia.

In ciuda climatului sau ploios, Anglia reuseste sa atraga anual milioane de vizitatori din intreaga lume. Fie ca oamenii calatoresc in scop turistic, fie in interes de munca, cererea pentru aceasta destinatie este in crestere. Speranta unui trai mai bun si paleta ofertanta de obiective turistice istorice ii indeamna pe romani sa achizitioneze bilete de transport Romania-Anglia. Din acest motiv, Eurolines vine cu propuneri si preturi avantajoase.

Drumul pana la destinatie se va desfasura confortabil si, cel mai important, in deplina siguranta. Autocarele Eurolines sunt moderne si au parte de igienizari si evaluari periodice, iar soferii sunt alesi cu rigurozitate, astfel incat calatorii sa beneficieze de o calatorie cu autocarul la standarde inalte.

Persoanele hotarate sa achizitioneze un pachet Romania-Anglia pot profita, indiferent de ratiunea calatoriei, de obiectivele turistice ale destinatiei. Plina de castele vechi, forturi, biserici si catedrale medievale, Anglia este foarte ofertanta din punct de vedere turistic. Printre obiectivele ce nu trebuie ratate se numara castelul Windsor, cel mai mare si mai vechi castel locuit, faimosul Big Ben, London Eye si Palatul Buckingham.

Pentru calatorii Romania-Anglia, Eurolines ofera calatorilor posibilitatea de a-si rezerva bilete in numai patru minute. Procedura este simpla: alegerea orasului de plecare, a destinatiei, delimitarea perioadei in care se doreste achizitionarea biletelor si numarul calatorilor.

Aflati mai multe despre oferta de transport Romania-Anglia, dar si despre alte oferte Eurolines accesand site-ul oficial al companiei.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram