Eurolines ofera servicii de transport persoane Germania Romania si retur la preturi incredibile

22 decembrie 2016

Eurolines este cea mai importanta companie de transport de persoane din Romania, cu peste 20 de ani experienta in domeniu si milioane de clienti multumiti, atat din randul celor care aleg sa calatoreasca cu autocarul in scop turistic, cat si al persoanelor care opteaza aceasta forma de transport pentru altfel de deplasari.

Printre serviciile de trnasport efectuate de Eurolines se numara si optiunea de transport de persoane Germania, 14 orase de pe teritoriul acestei tari fiind incluse in pachetul de transport al companiei, din care amintim Berlin, Frankfurt, Munchen, Koln, Dusseldorf, Hamburg, Nurnberg si Dortmund. Fiecare dintre aceste destinatii are multe de aratat, Germania fiind, de altfel, o tara cu o diversitate culturala foarte interesanta. Dintre acestea, Koln si Hamburg sunt orasele care beneficiaza de reduceri speciale, astfel ca biletele pe o singura ruta de mers sunt disponibile la pretul de 59 de euro, in limita locurilor disponibile.

Insula Muzeelor, din Berlin, care cuprinde peste 170 de muzee, Zidul Berlinului, Poarta Brandenburg, un simbol reprezentativ al capitalei nemtesti, Muzeul Evreilor, precum si Domul din Frankfurt, Catedrala Sfantul Bartolomeu si Museumsufer - o colectie de 13 muzee - din acelasi oras sunt doar cateva dintre obiectivele turistice ce nu trebuie trecute cu vederea.

Pe site-ul companiei Eurolines puteti gasi, cu usurinta, atat detalii despre rutele de transport, cat si informatii despre obiectivele turistice din fiecare oras si sugestii de cazare.

Autocarele Eurolines sunt moderne, dotate conform standardelor europene de calitate - sunt prevazute cu aer conditionat, sisteme audio-video, grup sanitar si bar cu racoritoare, astfel incat clientii companiei sa aiba parte de o calatorie cat mai confortabila.

In ceea ce priveste preturile biletelor, pe site-ul Eurolines apar, periodic, oferte speciale. Urmariti, asadar, site-ul oficial al companiei pentru mai multe informatii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram