Early Booking 2017: sejur pe litoralul romanesc la preturi avantajoase pe TUI TravelCenter

21 februarie 2017

Pentru ca turistii pot scuti sume mari de bani prin rezervarea din timp a pachetelor de vacanta, prin achitionarea acestora in regim Early Booking, TUI TravelCenter, una dintre agentiile de turism de top din Romania, a inclus in portofoliul sau o multime de oferte si destinatii de vara.

Desi vacantele exotice ocupa un loc important in preferintele romanilor, exista inca turisti fideli litoralului romanesc. TUI TravelCenter ofera pachete de calatorie foarte avantajoase in statiuni atractive de malul Marii Negre. Mamaia, Venus, Saturn, Neptun, Olimp, Jupiter, Eforie Nord si Sfantu Gheorghe se numara printre cele mai frumoase statiuni de pe litoralul romanesc, iar TUI TravelCenter propune pachete de vacanta Early Booking cu reduceri de pana la 30% in functie de perioada de rezervare. Hoteluri de patru si cinci stele isi deschid larg usile pentru turistii care isi doresc sa petreaca un sejur fantastic in tara natala.

Fie ca viziteaza litoralul pentru distractie, Mamaia fiind statiunea estivala ideala pentru un astfel de sejur, fie pentru relaxare si timp petrecut alaturi de familie si prieteni - Olimp, Sfantu Gheorghe, Saturn, Neptun, Eforie Nord si Jupiter oferind o multime de optiuni in acest sens, turistii se vor bucura, fara doar si poate, de o vacanta de vis.

Mai multe detalii despre TUI TravelCenter si despre pachetele sale Early Booking 2017 pentru un sejur pe litoralul Marii Negre gasiti pe site-ul oficial al agentiei.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram