Concediul de vara se afla deja in planurile dumneavoastra?

10 februarie 2017
Autor:
Touch Media

Indiferent de vremea de afara, planurile pentru concediul de vara nu trebuiesc neglijate, mai ales acum cand ofertele depasesc orice asteptare. Pentru a beneficia de oferte de neegalat rezervarile se fac din timp, mai ales pe litoralul romanesc care in plin sezon este hiperaglomerat si unde aveti toate sansele sa nu gasiti deloc cazare sau pretul sa fie mult peste asteptarile dumneavoastra. Daca vreti sa mergeti cu familia si copii, cautati o vila in Eforie Nord, cea mai frumoasa statiune care ofera distractii pentru toata familia.

De ce sa nu platiti din timp vacanta si sa beneficiati de mega reduceri la cazare, iar cu restul de bani sa va bucurati de alte cheltuieli dintr-un concediu? De cele mai multe ori cand mergem in concediu, ne rezervam un buget redus pentru cheltuielile suplimentare, suveniruri, haine sau mese mari si bogate in cluburile de noapte. Pana la urma care mai este bucuria concediului daca nu ne satisfacem toate placerile? Asigurati-va vacanta cu cel putin 6 luni inainte, alegeti din timp pensiunea din Eforie Nord, La Mer si astfel castigati mai multi bani pentru cheltuieli suplimentare in concediu.

Cazarea in regim hotelier Eforie la pensiunea La Mer va ofera toate conditiile de cazare si foarte multe oferte la rezervarile din timp. Pensiunea La Mer se afla pe malul marii, astfel va veti putea bucura de privelistea minunata a marii in fiecare dimineata si desigur nu veti parcurge un drum lung pana la plaja, trebuie doar sa coborati din pensiune.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram