Clipe de relaxare si liniste prin serviciul de cazare Ranca in inima naturii pretioase ca un Safir

2 martie 2017
Autor:
Fortin

Daca sunteti in cautarea unui loc ideal la munte unde sa petreceti clipe de neuitat de relaxare, atunci cazare Ranca este solutia ideala pentru toti cei interesati sa petreaca o vacanta frumoasa alaturi de toti cei dragi.
Pensiunea Safir din statiuea Ranca se afla la o distanta de numai 50 de metri de partie si, prin urmare, acest lucru o transforma intr-un loc ideal unde se poate petrece o vacanta memorabila.
Pensiunea Safir este ideala pentru servicii de cazare Ranca care nu se aseamana de loc cu cele din pensiunile clasice. Pensiunea este construita dupa concepte inovatoare, astfel incat sa corespunda celor mai moderne standarde internationale.

Sugestii profesionale pentru servicii de cazare Ranca – Locul de neuitat al familiei tale
Cu totii ne dorim ca sejurul nostru intr-un anumit loc sa indeplineasca toate caracteristicile unei vacante de neuitat. Este foarte important sa tinem cont de anumite criterii atunci cand ne rezervam o perioada destinata relaxarii:
Tipul de camera - In functie de numarul de stele ale pensiunii se identifica mai multe tipuri de camere precum: camera single, camera dubla, camera twin, camera tripla sau cvadrupla. Tot in functie de acest criteriu, difera si gradul de confort pe care il ofera acestea. Astfel, daca doriti o camera confortabila atunci trebuie sa optati pentru o pensiune cu cel putin trei stele;
Facilitatile camerei - Televizor, acces la internet, prosoape de baie, papuci de casa sau alte ustensile tehnice;
Mesele incluse in pretul cazarii – Pentru demipensiune, micul dejun este asigurat sau pentru all – inclusive, toate cele trei mese principale ale zilei sunt asigurate. Fiecare oferta a pensiunilor trebuie analizata in prealabil pentru a face alegerea potrivita necesitatilor dvs.

Servicii de cazare Ranca disponibile la pensiunea Safir – Nucleul statiunii montante
Pensiunea Safir asigura diferite tipuri de camere echipate complet pentru servicii profesionale de cazare, de la camere standard pana la camere premium.
De asemenea, pensiunea dispune si de spatii special create pentru conferinte sau activitati de team - building.
Elementele de design ale fiecarei camere sunt unice, iar piesele de mobilier sunt moderne. Numerosi turisti au declarat ca o singura zi este de ajuns pentru a va indragosti, realmente, de natura minunata ce inconjoara aceasta pensiune, activitatile montane fiind un prilej nemaipomenit pentru fiecare de a se reconecta cu toata resursele oferite de Muntii Parang si imprejurimile lor.

Pentru rezervari sau informatii suplimentare cu privire la pachetele de servicii de cazare Ranca apelati la unul dintre urmatoarele numere de telefon:
0722 740 083
0799 056 922
Pentru informatii suplimentare despre beneficiile organizarii unor seminarii sau intalniri de afaceri in cadrul pensiunii, contactati personalul de consultanta la urmatoarea adresa de e-mail: [email protected]
In plus, pentru a vizualiza caracteristicile si beneficiile fiecarui tip de camera, accesati website-ul pensiunii: www.ranca-safir.ro
Adresa Pensiunii Safir: Gheorge Tatarascu numarul 2, orasul Novaci, judetul Gorj – Statiunea Ranca

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram