Cauti destinatii de vacanta mai putin aglomerate? Tripsta ti a pregatit niste recomandari

27 iunie 2016

Unde sa mergi daca vrei sa descoperi frumusetea destinatiilor turistice, fara sa fi asaltat de grupurile de turisti.

Daca vrei sa experimentezi stilul de viata mai nordic, ia in considerare Riga – Letonia. Tara are iesire la Marea Baltica si foarte multi calatori o considera o alternativa la Scandinavia cea mult mai scumpa si mai aglomerata. Riga este considerata unul dintre cele mai frumoase orase din Europa de Nord, cu arhitectura sa art nouveau care defineste Orasul Vechi. In plus, are o viata de noapte deosebita si ofera multiple optiuni sportive pentru calatorii mai aventurosi, care ar vrea sa experimenteze go-karting, kayaking si bungee jumping.
Esti in cautarea experientei italienesti autentice? Incearca atunci Calabria – aflata in zona “degetului” din tara in forma de cizma. Te poti bucura de plaje frumoase, ruine grecesti si farmecul natural al zonei rurale, departe de aglomeratia zonelor turistice italienesti uzuale precum Roma, Milano, Venetia, Florenta sau Toscana. Neajunsurile tin de infrastructura mai putin dezvoltata fata de alte zone ale tarii si de faptul ca mai putini localnici vorbesc limba engleza, dar vei avea sansa sa gusti feluri de mancare autentice si sa te relaxezi pe unele dintre cele mai bune plaje din Europa.
Regiunea Algarve din Portugalia este faimoasa drept destinatie estivala, devenind astfel din ce in ce mai aglomerata. Alternativa propusa de noi: Salema, Portugalia – un satuc izolat de pescari unde timpul pare sa fi stat pe loc (in perioada dinaintea boom-ului turistic din zona). Ofera plaje splendide precum si numeroase oportunitati pentru excursii de-a lungul coastei si, desigur, mancaruri autentice pe baza de peste proaspat.
Cauti experienta englezeasca? Incearca Belfast, Irlanda de Nord - in trecut unul dintre orasele renumite in Europa datorita violentei, acum se afla in crestere ca destinatie turistica, dar nu este inca asaltat de grupurile de turisti. Va puteti bucura de o istorie bogata care se combina cu elemente moderne si sa descoperiti o cultura unica. Pe langa picturile murale din perioada conflictelor si pub-urile renumite, planificati o vizita la cartierul Titanic (numit dupa vasul celebru, care a fost construit la Belfast).
Iar daca va doriti o destinatie de vara mai putin turistica mai aproape de casa, de ce sa nu luati in considerare Split, in Croatia? Mai putin scump decat Dubrovnik, cu plaje si insule in apropiere pe care sa le explorati, este in acelasi timp extrem de bine conectat cu multe alte locuri de vizitat din Croatia.

Despre tripsta
In 2005, doi antreprenori talentati au lansat in Atena, Grecia, unul dintre puncta cele mai fierbinti ale turismului international, un start-up numit initial travelplanet24. In prezent, agentia de turism online tripsta este unul dintre cei mai mari si mai recunoscuti lideri ai industriei de profil. Brandurile noastre - tripsta, airtickets si travelplanet24 – sunt preferate de peste un milion de turisti loiali din 45 de piete internationale pe care compania opereaza in prezent.
Cu birouri in Atena, Bucuresti si Istanbul, echipa noastra de peste 260 de genii turistice pasionate se asigura ca ajungeti la destinatie la cel mai mici preturi garantate si cu sprijin dedicat. Motoarele noastre pentru rezervari proceseaza peste doua milioane de cereri de calatorie pe minut pentru a se asigura ca turistii primesc seturi complete de optiuni si preturi pentru calatorii cu avionul, trenul, feribotul sau autoturismul. Suntem capabili sa facem asta pentru ca strangem peste 100GB (echivalentul a peste 50,000 de melodii) in date privind rezervarile in fiecare zi si le utilizam pentru a va face experienta de cautare mai usoara si intuitive, indiferent de dispozitivul pe care il folositi. La aceasta se adauga serviciul multi-lingv de talie mondiala dedicate pasagerilor si stim deja ca veti face din urmatoarea experienta de booking o experienta extraordinara.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram