Book amp; Travel – agentia de turism care propune oferte personalizate

1 februarie 2017
Autor:
WEBDESK

Ofertele agentiilor de turism pentru vara anului 2017 includ pachete diversificate prin care turistii isi pot petrece vacanta de vara pe litoral, in Bulgaria.

Pentru eficientizarea procesului de cautare si rezervare, tot mai multi romani aleg sa isi rezerve vacanta online, prin intermediul unor platforme precum Travos.

De ce rezervare online personalizata?

Pentru ca este mult mai practica si nu necesita deplasarea fizica la punctele agentiilor de turism din tara. Utilizatorii de internet pot consulta oferta multiple, cu un singur click si isi pot alege pachetul in functie de nevoile si dorintele proprii. Daca turistul isi doreste totusi sa aiba o discutie cu reprezentantii companiei, pot face si acest lucru, prezentandu-se la unul dintre sediile firmei (Bucuresti sau Iasi).

Pentru ca este un serviciu mult mai rapid. Rezervarea se face printr-un simplu e-mail sau telefon sau completand formularul de oferta personalizata.

In ceea ce priveste aspectele legate de plata pachetului ales pentru litoral Bulgaria 2017, aceasta se poate face fie prin transfer bancar, fie prin depunere intr-unul dintre conturile bancare samd.

De ce sa alegeti platforma Travos?

Pentru ca Book & Travel este o agentie de turism care propune oferte personalizate pentru cei care apeleaza la serviciile ei. Clientii se pot bucura de o multitudine de oferte si pachete de vacanta, oferte de city break, litoral, ski, care includ 2 sau mai multe nopti de cazare si pornesc de la preturi foarte mici, pe care si le poate permite orice roman.

Cu toate acestea, din dorinta de a satisface nevoile si dorintele tuturor celor interesati de achizitionarea unei oferte, agentia Book & Travel a introdus optiunea de oferta personalizata. Aceasta solicita din partea utilizatorului cateva informatii esentiale, in functie de care sa ii construiasca un pachet special pentru el si pentru nevoile lui.

Formularul contine date personale, informatii despre destinatia si hotelul dorite, datele de plecare, numarul de nopti, numarul de persoane, tipul hotelului, tipul mesei, bugetul pe camera sau sejur si, in cazul in care clientul solicita si transport, date legate de punctul de plecare.

Cererea este analizata de o echipa de profesionisti, care va identifica toate ofertele ce corespund cu datele introduse de utilizator. Acesta va primi pe e-mail variantele de pachete si va opta pentru cel care i se potriveste cel mai mult.

Aceasta oferta poate fi solicitata nu numai online, ci si telefonic sau prin accesarea link-ului de Live Chat, pus la dispozitie in partea dreapta a paginii web.

Cele mai cautate statiuni pentru perioada ce urmeaza sunt cele de pe litoralul Bulgariei, zona preferata din ce in ce mai mult de turistii romani, care vor sa-si petreaca vacanta de vara pe plajele insorite ale tarii vecine.

Despre Book & Travel

Agentia de turism Book &Travel, fondata in anul 2012, isi propune sa creeze o punte de legatura intre dorintele clientilor si ofertele de vacanta existente pe piata. Principalul ei obiectiv este acela de a filtra informatiile si de a eficientiza procesul de cautare a ofertei ideale pentru petrecerea vacantei de vara. Tarifele afisate pe site sunt reale si includ toate costurile si comisioanele aditionale. Agentia pune foarte mult accent pe seriozitate si, de aceea, colaboreaza cu cei mai dedicati parteneri, pentru a oferi clientilor cele mai bune oferte.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram