Bilete de avion Bucuresti Madrid la preturi avantajoase oferite de Aerolines

20 ianuarie 2017

Aerolines vine cu vesti bune pentru amatorii de calatorie: preturile biletelor de calatorie pe ruta Bucuresti-Madrid incep de la 89 de euro pentru rezervarile cu data de plecare dupa 15 februarie 2017.

Cu doar cateva click-uri, biletele de calatorie catre Madrid pot fi achizitionate la preturi excelente de pe platforma Aerolines, ce apartine grupului Eurolines/TUI TravelCenter. O destinatie turistica populara in randul turistilor, Madrid se poate lauda cu o multime de muzee si palate cu o arhitectura impresionanta. Muzeul de pictura si sculptura Prado, construit in timpul domniei lui Carol al II-lea, muzeul de arta Thyssen Bornemisza, deschis in 1992, Centrul de arta Regina Sofia care gazduieste lucrari de pictura abstracta semnate de Pablo Picasso sunt doar trei exemple de muzee spectaculoase.

In randul celor mai iubite obiective turistice intra si Templul lui Debod, un templu egiptean inchinat lui Amon situat in apropierea Palatului Regal, si cu Piata Spaniei, unul dintre cele mai frumoase parcuri din oras. Vanatorii de suveniruri trebuie, fara doar si poate, sa viziteze, centrul comercial Puera del Sol.

Platforma turistica Aerolines apartine grupului Eurolines/ TUI TravelCenter si vine in intampinarea persoanelor interesate cu oferte greu de refuzat la bilete de avion. Aerolines ofera turistilor ocazia de a achizitiona bilete de avion ieftine si de a-si planifica in detaliu vacanta. Clientii Aerolines pot rezerva bilete intr-un timp foarte scurt, gratie site-ului optimizat, pot selecta compania aeriana cu care isi doresc sa calatoreasca, programul de zbor sau numarul si durata escalelor.

Tot pe Aerolines, turistii pot gasi informatii despre destinatia aleasa, iar prin intermediul site-urilor partenere pot gasi optiuni de cazare hotel.

Mai multe detalii despre bilete de avion Bucuresti-Madrid gasiti pe site-ul oficial Aerolines.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram