Agentia de turism Karpaten ro ofera calatorilor 9 posibilitati de sejur in Thassos

4 aprilie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Karpaten este o agentie de turism care are 9 oferte de vacanta pentru cei care isi doresc sa viziteze insula Thassos. Thassos este o insula greceasca, cu peisaje spectaculoase, inconjurata de golfuri cu plaje linistite sau aglomerate. In centrul insulei predomina piesajele montane, iar in golfurile din nord si din sud se pot gasi plaje cu nisip fin, care sunt imprejmuite de paduri a caror vegetatie este extrem de bogata. Plajele pot fi intinse, late sau foarte intime, iar apa este limpede. Pe insula Thassos se pot gasi plaje atat pentru practicantii de sporturi de apa cat si pentru pescari. La atmosfera bucolica a insulei contribuie satele pescaresti alcatuite din case traditionale, padurile de pini datatoare de umbra, prezenta tavernelor si ospitalitatea localnicilor.

Care sunt preturile unui sejur pe Insula Thassos si in ce conditii se pot caza turistii?

Hotelul Dimitris este un hotel de 2 stele, care se situeaza la numai 400 de metri de cunoscuta plaja Golden Beach. Cele 22 de camere ale hotelului au camere de 2 sau 3 paturi si au bai proprii. Turistii care isi doresc sa plece intr-un sejur in Thassos sa se cazeze la acest hotel se pot bucura de o piscina exterioara, de un bar cu o terasa in aer liber si de o gradina ca loc de relaxare. In functie de perioada rezervarilor fluctueaza si preturile acestora, a caror valoare este cuprinsa intre 17euro/noapte si 30 euro/noapte. Micul dejun este inclus, al treilea adult in camera beneficiaza de o reducere de 30%.

Hotelul Marys Luxury Studio este localizat langa plaja Chrysi Ammoudia, mai exat la 30 de metri de aceasta. Dispune de asemenea de o piscina exterioara si gradina, iar camerele sunt modern mobilate si spatioase. Clientii se pot bucura de o zona de zi cu chicineta si televizor, iar preturile sunt cuprinse intre 35 de euro/ noapte si 46 de euro/ noapte. Si in cazul acestui hotel, al treilea adult in camera va beneficia de o reducere substantiala.

Hotelul Pefkari Beach Studios Albatross este situat direct pe plaja, iar accesul se face de la autostrada. Printre facilitatile de care se pot bucura clientii cazati la acest hotel se numara:

· bar pe plaja

· loc de joaca pentru copii

· camera cu balcon, aer conditionat, chicineta si baie

· in imediata apropiere a hotelului se gaseste Centrul de sporturi nautice Albatross

Preturile unui studio standard variaza intre 30 de euro/ noapte si 53 de euro/ noapte in functie de data cazarii, iar preturile pentru un studio cu vedere la mare sunt cuprinse intre 48 de euro/ noapte si 58 de euro/ noapte.

Un alt hotel pus la dispozitia turistilor de catre Karpaten.ro se numeste Ilio Mare si este un hotel de 4 stele. Acesta este situat chiar pe malul marii, la o distanta de 1.5 km de portul Prinos, dispune de 2 piscine, bar la piscina, restaurant, bar pe plaja, sala de fitness si loc de joaca pentru copii. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, T.V., minibar, baie proprie si balcon. Ofertele de cazare la acest hotel incep de la 37 de euro/ noapte.

Daca va doriti o vacanta pe insula greceasca
Thassos si nu sunteti hotarati unde anume sa va cazati, cei de la Karpaten va pot oferi indrumari si oferte de cazare la numarul de telefon 0219448.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram