Avantaje ale ofertelor de turism Travelidea

09.03.2017 / Turism / Bucuresti

Cand esti surprins de primele raze de soare care anunta o vreme mai buna, gandul iti zboara deja la concediu. Si cum concediul este, de cele mai multe ori, rezervat pentru vara, iti doresti ca cel de anul asta sa fie unul pe cinste. Daca esti in cautarea unei agentii de turism care sa ...

Rent a Car Bucuresti

Inchirierea unei masini poate avea motive multiple .

Surprize turistice low cost de la Europa Travel!

Cel mai mare turoperator low-cost din România mizează și în acest sezon pe cele mai mici tarife la pachetele de vacanță pe cursele charter cu autocarul sau avionul, în locuri populare din Grecia, Bulgaria sau România.

Cel mai mare turoperator român reia charterele pentru ...

La cererea unui număr mare de turiști români, Christian Tour relansează în această vară cursele directe spre Hurghada, după o absență de doi ani, transformând destinația în vedeta sezonului vară-toamnă 2017. Potrivit celui mai mare turoperator român, se estimează că în acest an aproximativ 4000-4500 de turiști români vor călători

Noua ne pasa! Continental Hotels participa la Ora ...

Continental Hotels Romania ia parte, pentru al saptelea an an la rand, la evenimentul Earth Hour, care trage un semnal de alarma impotriva periocolelor pe care schimbarile de clima le genereaza.

TOUR TRAVEL by ODAS GLOBAL CONSULTING anunță lansarea ...

TOUR TRAVEL by ODAS GLOBAL CONSULTING anunță lansarea platformei de marketing afiliat – Affiliates Discovering Transylvania .

Recomandare de vacanta!

Pensiunile sunt mult mai numeroase decat hotelurile dar ofera acelasi confort. Eforie Nord este o statiune mare dar linistita, fiind locatia perfecta pentru familiile cu copii mici. Plaja este generoasa, nisipul fin, iar intrarea in apa se face foarte lin, astfel incat cei mici se pot distra si balaci in voie

Bărbații cumpără vacanța în cuplu doar de Mărțișor!

Sejururile în Grecia, Turcia și Spania, în topul destinațiilor dăruite de 8 Martie

Clipe de relaxare si liniste prin serviciul de ...

Pensiunea Safir se afla in inima muntilor Parang, facand parte dintr-o statiune moderna care este in plina expansiune - statiunea Ranca.

Cum puteti calatori fara griji

Turismul international a luat amploare in ultimii douazeci si cinci de ani.

Comunicat de presa - Vanzari Early Booking pentru ...

Perioada de Early Booking are un succes din ce în ce mai mare de la an la an. În 2017 vânzările pachetelor de vacanță cu reducere Early Booking au crescut cu aproape 70%. În top rămân litoralul Greciei și al Bulgariei, dar și destinațiile exotice.

Early Booking 2017: sejur pe litoralul romanesc la ...

Pentru ca turistii pot scuti sume mari de bani prin rezervarea din timp a pachetelor de vacanta, prin achitionarea acestora in regim Early Booking, TUI TravelCenter, una dintre agentiile de turism de top din Romania, a inclus in portofoliul sau o multime de oferte si destinatii de vara.

TUI TravelCenter vine cu oferte Early Booking greu ...

Sezonul estival este inca departe, insa amatorii de calatorii au inceput, inca de pe acum, sa isi rezerve vacantele de vara. Fie ca prefera vacantele exotice, fie plajele bulgaresti sau litoralul romanesc, TUI TravelCenter, una dintre cele mai apreciate agentii de turism din Romania, vine cu oferte de tip Early Booking

Peste 85% din vacanțele cumpărate la Târgul de ...

Cele mai căutate pachete au fost sejururile Early Booking pentru destinaţii din Grecia, Turcia sau Spania!

Inchirierea de minibuze de la Francrocar

Aveti nevoie de un vehicul spatios pentru o deplasare 6 , 7 sau 8 persoane? Flota de masini de la Francrocar este dotata cu minibuse de cea mai buna calitate la capacitate variabile . Ele pot fi conduse cu un permis categoria B pentru perioade scurte de timp sau

Vacanțele în România luptă cot la cot cu ...

După sezonul turistic estival 2016, în care România a înregistrat cel mai mare număr de turişti din ultimii 10 ani, atingând cifra de 4,8 mil turisti, anul acesta se anunţă unul cu foarte multe noutăţi la nivel de confort, dar și de transport către staţiuni turistice, prin lansarea curselor charter Blue

CURS MANAGER IN ACTIVITATEA DE TURISM

SC Lexim Expert Management SRL cu sediul in Deva va invita sa participati in perioada 01.03..2017 – 28.07.2017 la programul de perfectionare – MANAGER IN ACTIVITATEA DE TURISM. Cursul se adreseaza persoanelor care:  doresc sa obtina brevetul in turism,  doresc sa ocupe una din functiile: director agentie de turism touroperatoare

Oferte tentante la aniversarea a 20 de ani ...

Jumătate dintre turiștii care ajung la Târgul de Turism sunt în căutarea vacanțelor estivale de 7 nopți cu avionul în străinătate, care să nu depășească tariful de 300 euro de persoană. Cei mai mulți vizitatori preferă sejururile care au prețurile reduse cu până la 50%. Cealaltă categorie de turiști sunt seniorii

Concediul de vara se afla deja in planurile ...

Pentru a beneficia de oferte de neegalat rezervarile se fac din timp, mai ales pe litoralul romanesc care in plin sezon este hiperaglomerat si unde aveti toate sansele sa nu gasiti deloc cazare sau pretul sa fie mult peste asteptarile dumneavoastra. Daca vreti sa mergeti cu familia si copii, cautati o

Inchirierea unei masini cu sofer

Cand poti inchiria o masina cu sofer :

Book & Travel – agentia de turism care ...

Ofertele agentiilor de turism pentru vara anului 2017 includ pachete diversificate prin care turistii isi pot petrece vacanta de vara pe litoral, in Bulgaria.