De Paste la malul marii!

10.04.2017 / Turism / Constanta

O zi calduroasa la malul marii este perfecta pentru un concediu, chiar daca ne-am obisnuit sa vizitam marea in plin sezon, acasta ne poate oferi spectacole minunate tot timpul anului si cand poate fi cea mai frumoasa si linistita pentru un concediu de Paste decat in luna aprilie? Pensiunea din Eforie Nord cazeaza tot ...

Sfaturi inainte de a inchiria o masina

Inchirierea unei masini atunci cand mergi in vacanta , este adesea esentiala daca doresti sa ai un minim de independenta si sa te bucuri de fiecare colt al destinatiei alese . Gasirea unei societati de rent a car in care poti avea incredere nu este un lucru usor , de

Inchiriaza o masina pentru a explora Timisoara

West Rent a Car este o firma de inchirieri auto tanara si dinamica care a inregistrat o crestere rapida in ultimi ani. Grija pentru calitatea serviciilor oferite, siguranta, punctualitate, sunt doar cateva dintre aspectele pentru care clientii nostri ne percep ca fiind un partener de incredere pentru serviciile de inchirieri auto

MementoBUS – Liberalizarea transportului rutier de persoane, ar ...

MementoBus, singura companie de transport low-cost cu autocarul din România, solicită Guvernului României să acționeze în interesul cetățenilor, liberalizând piața transportului rutier de persoane și să le ofere implicit românilor, acces la călătorii cu autocarul cu până la 80% mai ieftine.

Muntele din România, litoralul din Bulgaria ori Grecia ...

În ultimii ani tot mai mulți români aleg să petreacă sărbătorile de Paște în țară, la vecinii bulgari sau în Grecia. În topul preferințelor turiștilor rămân Bucovina și Maramureș, urmate de insulele Corfu, Creta și de stațiunile de pe litoralul bulgăresc al Mării Negre, Albena și Nisipurile de Aur. La fel

Christian Tour: O treime dintre vacanțele Early Booking, ...

Potrivit unui studiu realizat de Christian Tour, cea mai mare agenție de turism din țară, 30% dintre turiștii români care și-au rezervat sejururi pentru această vară, la mare în străinătate, aleg să-și achite vacanțele în tranșe, direct la turoperator. Cei mai mulți dintre aceștia sunt familii cu copii, care până la

Rent a Car Bucuresti

Inchirierea unei masini poate avea motive multiple .

Surprize turistice low cost de la Europa Travel!

Cel mai mare turoperator low-cost din România mizează și în acest sezon pe cele mai mici tarife la pachetele de vacanță pe cursele charter cu autocarul sau avionul, în locuri populare din Grecia, Bulgaria sau România.

Cel mai mare turoperator român reia charterele pentru ...

La cererea unui număr mare de turiști români, Christian Tour relansează în această vară cursele directe spre Hurghada, după o absență de doi ani, transformând destinația în vedeta sezonului vară-toamnă 2017. Potrivit celui mai mare turoperator român, se estimează că în acest an aproximativ 4000-4500 de turiști români vor călători

Noua ne pasa! Continental Hotels participa la Ora ...

Continental Hotels Romania ia parte, pentru al saptelea an an la rand, la evenimentul Earth Hour, care trage un semnal de alarma impotriva periocolelor pe care schimbarile de clima le genereaza.

TOUR TRAVEL by ODAS GLOBAL CONSULTING anunță lansarea ...

TOUR TRAVEL by ODAS GLOBAL CONSULTING anunță lansarea platformei de marketing afiliat – Affiliates Discovering Transylvania .

Avantaje ale ofertelor de turism Travelidea

Cand esti surprins de primele raze de soare care anunta o vreme mai buna, gandul iti zboara deja la concediu. Si cum concediul este, de cele mai multe ori, rezervat pentru vara, iti doresti ca cel de anul asta sa fie unul pe cinste. Daca esti in cautarea unei agentii de

Recomandare de vacanta!

Pensiunile sunt mult mai numeroase decat hotelurile dar ofera acelasi confort. Eforie Nord este o statiune mare dar linistita, fiind locatia perfecta pentru familiile cu copii mici. Plaja este generoasa, nisipul fin, iar intrarea in apa se face foarte lin, astfel incat cei mici se pot distra si balaci in voie

Bărbații cumpără vacanța în cuplu doar de Mărțișor!

Sejururile în Grecia, Turcia și Spania, în topul destinațiilor dăruite de 8 Martie

Clipe de relaxare si liniste prin serviciul de ...

Pensiunea Safir se afla in inima muntilor Parang, facand parte dintr-o statiune moderna care este in plina expansiune - statiunea Ranca.

Cum puteti calatori fara griji

Turismul international a luat amploare in ultimii douazeci si cinci de ani.

Comunicat de presa - Vanzari Early Booking pentru ...

Perioada de Early Booking are un succes din ce în ce mai mare de la an la an. În 2017 vânzările pachetelor de vacanță cu reducere Early Booking au crescut cu aproape 70%. În top rămân litoralul Greciei și al Bulgariei, dar și destinațiile exotice.

Early Booking 2017: sejur pe litoralul romanesc la ...

Pentru ca turistii pot scuti sume mari de bani prin rezervarea din timp a pachetelor de vacanta, prin achitionarea acestora in regim Early Booking, TUI TravelCenter, una dintre agentiile de turism de top din Romania, a inclus in portofoliul sau o multime de oferte si destinatii de vara.

TUI TravelCenter vine cu oferte Early Booking greu ...

Sezonul estival este inca departe, insa amatorii de calatorii au inceput, inca de pe acum, sa isi rezerve vacantele de vara. Fie ca prefera vacantele exotice, fie plajele bulgaresti sau litoralul romanesc, TUI TravelCenter, una dintre cele mai apreciate agentii de turism din Romania, vine cu oferte de tip Early Booking

Peste 85% din vacanțele cumpărate la Târgul de ...

Cele mai căutate pachete au fost sejururile Early Booking pentru destinaţii din Grecia, Turcia sau Spania!

Inchirierea de minibuze de la Francrocar

Aveti nevoie de un vehicul spatios pentru o deplasare 6 , 7 sau 8 persoane? Flota de masini de la Francrocar este dotata cu minibuse de cea mai buna calitate la capacitate variabile . Ele pot fi conduse cu un permis categoria B pentru perioade scurte de timp sau