Societatea Brodank Comarnic – colaboratorul de succes al unitatilor HoReCa romanesti

15.06.2017 / Turism / Comarnic

Fie ca aveti o unitate de cazare, un restaurant sau un amplasament care le reuneste pe ambele, in mod definitoriu va doriti sa va bucurati de succes in ceea ce priveste gama de servicii pe care le puneti la dispozitia clientilor. Astfel, succesul unei astfel de afaceri poate fi atins prin satisfacerea deplina a ...

Cand sa rezervi o masina de inchiriat

Cand sa rezervi o masina de inchiriat. Citeste articolul complet pe West Rent a Car Timisoara si rezerva o masina din timp pe criteriile dorite.

La ce sa fii atent atunci cand inchiriezi ...

In sfarsit a sosit vacanta .! In cazul in care aveti de gand sa vizitati alte orase sau destinatii inedite , veti inchiria probabil o masina . Ofertele existente : brokeri , companii de rent a car care se declara low cost , companii traditionale de inchiriere , te fac sa nu

Piaţa cazărilor din România trece la ”nivelul următor”

Vrei să-ţi petreci vacanţa într-un loc inedit şi nu te poţi decide dacă să alegi o colibă în copaci, un camping pe malul lacului, o casă cu pereţii făcuţi din farfurii tradiţionale sau apartamentul luxos al unui vechi castel de cinci stele... Ori poate te răzgândeşti şi optezi pentru un hotel

Alegerea firmei de transport international de persoane

Gasirea unei firme de transport potrivite din toate punctele de vedere poate parea o sarcina destul de dificila, insa atunci cand se cunosc cele mai importante aspecte legate de identificarea acesteia, lucrurile se simplifica considerabil. Fiecare trebuie sa ia in calcul o serie de factori, iar pentru ca orice calatorie sa

MokaTrans – Calatorii confortabile cu microbuzul in Anglia

Odata cu intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, calatoriile spre vestul Europei au devenit din ce in ce mai dese. Daca inainte de 2007 era nevoie de viza, pasaport si foarte mult timp pierdut pentru a calatori intr-o alta tara, acum este foarte simplu si rapid, fiind nevoie doar de buletin.

Green Dolphin Camping - un loc unde gasesti ...

In prezent, tot mai multi oameni sunt in cautare de vacante care sa le aduca liniste, pace si energie pozitiva. Cand nu vor sa plece departe de casa, mai exact in alta tara, romanii aleg locatii autentice din tara lor, locuri pline de magie, inconjurate de natura, precum sunt cele din

Christian Tour sărbătoreşte 20 ani de la înfiinţare ...

Pentru al optulea an consecutiv, Christian Tour, cel mai mare touroperator din România, sărbatoreşte ”Zilele Christian Tour”. Surpriza ediţiei din acest an o reprezintă organizarea unui festival al vacanţelor dedicat primilor 20 ani de la înfiinţarea agenţiei, cu activităţi şi distracţie pentru toată familia.

Top locuri de vizitat intr-un sejur in Bali ...

Una dintre cele mai frumoase locatii din lume, in care oricine si-ar dori sa ajung macar o data in viata este Bali, Indonezia. Aceasta este una dintre insulele care ofera turistilor posibilitatea de a re relaxa cum nici un alt loc nu reuseste. Alcatuit din mai multe insulite, Bali este destinatia

Sfaturi inainte de a inchiria o masina

Inchirierea unei masini atunci cand mergi in vacanta , este adesea esentiala daca doresti sa ai un minim de independenta si sa te bucuri de fiecare colt al destinatiei alese . Gasirea unei societati de rent a car in care poti avea incredere nu este un lucru usor , de

Inchiriaza o masina pentru a explora Timisoara

West Rent a Car este o firma de inchirieri auto tanara si dinamica care a inregistrat o crestere rapida in ultimi ani. Grija pentru calitatea serviciilor oferite, siguranta, punctualitate, sunt doar cateva dintre aspectele pentru care clientii nostri ne percep ca fiind un partener de incredere pentru serviciile de inchirieri auto

MementoBUS – Liberalizarea transportului rutier de persoane, ar ...

MementoBus, singura companie de transport low-cost cu autocarul din România, solicită Guvernului României să acționeze în interesul cetățenilor, liberalizând piața transportului rutier de persoane și să le ofere implicit românilor, acces la călătorii cu autocarul cu până la 80% mai ieftine.

Muntele din România, litoralul din Bulgaria ori Grecia ...

În ultimii ani tot mai mulți români aleg să petreacă sărbătorile de Paște în țară, la vecinii bulgari sau în Grecia. În topul preferințelor turiștilor rămân Bucovina și Maramureș, urmate de insulele Corfu, Creta și de stațiunile de pe litoralul bulgăresc al Mării Negre, Albena și Nisipurile de Aur. La fel

De Paste la malul marii!

O zi calduroasa la malul marii este perfecta pentru un concediu, chiar daca ne-am obisnuit sa vizitam marea in plin sezon, acasta ne poate oferi spectacole minunate tot timpul anului si cand poate fi cea mai frumoasa si linistita pentru un concediu de Paste decat in luna aprilie? Pensiunea din Eforie

Christian Tour: O treime dintre vacanțele Early Booking, ...

Potrivit unui studiu realizat de Christian Tour, cea mai mare agenție de turism din țară, 30% dintre turiștii români care și-au rezervat sejururi pentru această vară, la mare în străinătate, aleg să-și achite vacanțele în tranșe, direct la turoperator. Cei mai mulți dintre aceștia sunt familii cu copii, care până la

Rent a Car Bucuresti

Inchirierea unei masini poate avea motive multiple .

Surprize turistice low cost de la Europa Travel!

Cel mai mare turoperator low-cost din România mizează și în acest sezon pe cele mai mici tarife la pachetele de vacanță pe cursele charter cu autocarul sau avionul, în locuri populare din Grecia, Bulgaria sau România.

Cel mai mare turoperator român reia charterele pentru ...

La cererea unui număr mare de turiști români, Christian Tour relansează în această vară cursele directe spre Hurghada, după o absență de doi ani, transformând destinația în vedeta sezonului vară-toamnă 2017. Potrivit celui mai mare turoperator român, se estimează că în acest an aproximativ 4000-4500 de turiști români vor călători

Noua ne pasa! Continental Hotels participa la Ora ...

Continental Hotels Romania ia parte, pentru al saptelea an an la rand, la evenimentul Earth Hour, care trage un semnal de alarma impotriva periocolelor pe care schimbarile de clima le genereaza.

TOUR TRAVEL by ODAS GLOBAL CONSULTING anunță lansarea ...

TOUR TRAVEL by ODAS GLOBAL CONSULTING anunță lansarea platformei de marketing afiliat – Affiliates Discovering Transylvania .

Avantaje ale ofertelor de turism Travelidea

Cand esti surprins de primele raze de soare care anunta o vreme mai buna, gandul iti zboara deja la concediu. Si cum concediul este, de cele mai multe ori, rezervat pentru vara, iti doresti ca cel de anul asta sa fie unul pe cinste. Daca esti in cautarea unei agentii de