Concediul de vara se afla deja in planurile dumneavoastra?

10.02.2017 / Turism / Constanta

Pentru a beneficia de oferte de neegalat rezervarile se fac din timp, mai ales pe litoralul romanesc care in plin sezon este hiperaglomerat si unde aveti toate sansele sa nu gasiti deloc cazare sau pretul sa fie mult peste asteptarile dumneavoastra. Daca vreti sa mergeti cu familia si copii, cautati o vila in Eforie ...

Vacanțele în România luptă cot la cot cu ...

După sezonul turistic estival 2016, în care România a înregistrat cel mai mare număr de turişti din ultimii 10 ani, atingând cifra de 4,8 mil turisti, anul acesta se anunţă unul cu foarte multe noutăţi la nivel de confort, dar și de transport către staţiuni turistice, prin lansarea curselor charter Blue

CURS MANAGER IN ACTIVITATEA DE TURISM

SC Lexim Expert Management SRL cu sediul in Deva va invita sa participati in perioada 01.03..2017 – 28.07.2017 la programul de perfectionare – MANAGER IN ACTIVITATEA DE TURISM. Cursul se adreseaza persoanelor care:  doresc sa obtina brevetul in turism,  doresc sa ocupe una din functiile: director agentie de turism touroperatoare

Oferte tentante la aniversarea a 20 de ani ...

Jumătate dintre turiștii care ajung la Târgul de Turism sunt în căutarea vacanțelor estivale de 7 nopți cu avionul în străinătate, care să nu depășească tariful de 300 euro de persoană. Cei mai mulți vizitatori preferă sejururile care au prețurile reduse cu până la 50%. Cealaltă categorie de turiști sunt seniorii

Inchirierea unei masini cu sofer

Cand poti inchiria o masina cu sofer :

Book & Travel – agentia de turism care ...

Ofertele agentiilor de turism pentru vara anului 2017 includ pachete diversificate prin care turistii isi pot petrece vacanta de vara pe litoral, in Bulgaria.

Bilete de avion Bucuresti-Madrid la preturi avantajoase, oferite ...

Aerolines vine cu vesti bune pentru amatorii de calatorie: preturile biletelor de calatorie pe ruta Bucuresti-Madrid incep de la 89 de euro pentru rezervarile cu data de plecare dupa 15 februarie 2017.

Eurolines mizeaza pe Romania ca destinatie preferata in ...

Eurolines, grup ce detine cea mai mare retea de agentii din Romania, ofera o imagine de ansamblu asupra turismului romanesc din 2016 si face previziunile pentru anul 2017. Statisticile arata ca 2016 a insemnat pentru tara noastra o perioada benefica in procesul de dezvoltare turistica, iar tendinta este ascendenta si pentru

Recomandarile tripsta pentru destinatii de shopping in perioada ...

Inceputul anului este in mod traditional o perioada dedicata reducerilor de iarna, cand peste tot in Europa poti gasi preturi avantajoase pentru o gama variata de produse. Tripsta propune 8 destinatii europene unde poti face cumparaturi la cele mai bune preturi, profitand de reducerile de iarna, in acelasi timp cu a

Early Booking 2017 Grecia: rezervati vacante de vis ...

Grecia este una dintre destinatiile de top in sezonul estival, din ce in ce mai multi dintre romani optand pentru sejur pe litoralul elen. Intotdeauna atenta la dorintele clientilor ei, echipa agentiei de turism TUI TravelCenter a inclus in portofoliul sau mai multe destinatii grecesti de poveste, care pot fi rezervate

Speriați de ger și viscol, turiștii români ...

Luna ianuarie vine cu reduceri de până la 40% la sejururile de tip Last Minute în destinații calde. Potrivit datelor furnizate de Christian Tour, cea mai mare agenție de turism din România, tot mai mulți turiști profită de tarifele reduse la vacanțele exotice (cumulate și cu scăderile firești ale prețurilor vacanțelor

CURS ADMINISTRATOR PENSIUNE TURISTICA

SC Lexim Expert Management SRL va invita sa participati la programul de INITIERE – ADMINISTRATOR PENSIUNE TURISTICA incepand cu data de 23.01.2017

Noaptea de Anul Nou in lume: ce sa ...

Trecerea intr-un nou an aduce sentimentul unui nou inceput si este un motiv de sarbatoare pentru oamenii de peste tot, care petrec alaturi de prieteni. In acelasi timp, este un moment in care toata lumea spera la ce este mai bun si de aceea exista si obiceiuri specifice pentru a se

Intampina noul an intr-o atmosfera de poveste: Black ...

A inceput numaratoarea inversa pana la Revelionul 2017 Pentru cei care au lasat pe ultimul moment decizia in ceea ce priveste petrecerea de Revelion, una dintre cele mai exclusiviste este, fara indoiala, Black & White New Year’s Eve 2017 gazduit de Premier Palace SPA Hotel. Vestea buna este ca inca mai

Craciunul acesta il sarbatorim altfel!

Pensiunea din Eforie Nord, La Mer va asteapta de sarbatori pentru a va relaxa pentru tot anul, pentru a va petrece timpul la saloane spa si masaje de relaxare, pentru a va trezi in zgomotul valurilor marii si a va bucura de priveliste.

Eurolines ofera servicii de transport persoane Germania-Romania si ...

Eurolines este cea mai importanta companie de transport de persoane din Romania, cu peste 20 de ani experienta in domeniu si milioane de clienti multumiti, atat din randul celor care aleg sa calatoreasca cu autocarul in scop turistic, cat si al persoanelor care opteaza aceasta forma de transport pentru altfel de

Early booking 2017 Antalya, Turcia: oferte avantajoase de ...

Ofertele early booking 2017 au inceput deja sa curga, iar romanii nerabdatori sa isi rezerve urmatoare vacanta, la preturi incredibile, pot da startul „vanatorii”.

Restaurant Regales – alegerea ideala pentru noaptea de ...

Iti doresti ca anul acesta sa petreci noaptea de Revelion intr-un cadru select? Vrei sa ai parte de o petrecere deosebita pe care ti-o vei aminti cu siguranta peste ani? Alege un restaurant primitor, unde sa te simti confortabil si unde poti sa servesti preparate alese. Restaurantul Regales este cea

Companiile dăruiesc angajaților vacanțe de 850-1000 de euro

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, cele mai multe companii de pe piața românească își fidelizează angajații cu o vacanță, al cărei preț mediu este cuprins între 850-1.000 de euro. În aceeași categorie intră și românii din străinătate care vor să-și surprindă plăcut părinții cu un sejur într-o anumită destinație de vacanță.

Eurolines pune la bataie oferte avantajoase pentru persoanele ...

Eurolines, cea mai apreciata companie de transport international de persoane cu autocarul, pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de destinatii. Printre cele mai cautate servicii de transport catre locuri din afara tarii se numara ruta de transport Romania-Anglia.

Românii își rezervă iarna vacanța de vară, ca ...

Din ce în ce mai mulți turiști români preferă să-și cumpere din timp concediul pentru anul viitor, pentru a putea beneficia de Early Booking. În sezonul rece, reducerile ajung chiar și până la 50% pentru unele destinații. Numărul sejururilor pentru vara 2017, achiziționate încă de la începutul lunii noiembrie, a crescut