Romania Ungaria Serbia: pentru a VII a oara impreuna la ENREG ENERGIA REGENERABILA® 2015

1 februarie 2015

Cel mai mare targ pe energie regenerabila si eficienta energetica in constructii si renovari din vestul tarii, ENREG ENERGIA REGENERABILA® va reveni pentru a VII-a oara, intre 4-6 martie 2015, la Expo Arad.
Pentru a veni in sprijinul investitorilor in acest domeniu noua schema feed-in tariff (FIT) urmeaza a fi aprobata in Romania. Aceasta a fost mult discutata de la sfarsitului anului 2012 si anticipata cu mare interes de catre dezvoltatori si investitori in energie solara.
Astfel, ENREG va fi marcat de o serie de intalniri, workshop-uri si conferinte importante care vor dezbate aspecte practice, tehnice si legislative cu privire la tematici din sfera regenerabilelor: energie solara fotovoltaica, biogaz, cogenerare, hidroenergie, energie din lemn, eficienta energetica in cladiri, energie din deseuri, iluminat cu LED, consultanta si altele.
In paralel cu ENREG ENERGIA REGENERABILA® se va organiza pentru a treia oara PV Platform Romania, punctul de intalnire pentru experti din domeniul fotovoltaic in Romania, la Expo Arad. Acesta va gazdui cea de-a III-a editie a conferintei PV Conference – Viitorul pietei PV in Romania.
De asemenea, REECO planifica pentru editia din 2015 organizarea unor standuri comune din Ungaria, Serbia si Germania, precum si standul comun LED si Professional Business Lounge-ul pentru parteneri.
Pentru mai multe informatii despre ENREG ENERGIA REGENERABILA®, puteti vizita website-ul targului www. enreg-expo. com.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram