Luna si horoscopul zilnic al misterelor ei

1 noiembrie 2015
Autor:
Content SEO

"Craiasa" noptilor asa cum au numit-o poetii, Luna cum au numit-o romanii, Selene sau Artemis in denumirea grecilor, vegheaza asupra umanitatii noapte de noapte, trimitand "soaptele" ei pline de mistere, catre Terra. Acest astru superb al noptii are o influenta majora asupra comportamentului uman, fie ca oamenii constientizeaza acest lucru, fie ca nu. Inca de la inceputurile existentei lor, oamenii au fost atrasi de acest astru familiar si plin de mister in acelasi timp. Pe masura dezvoltarii umane si o data cu era tehnologiei, o parte din misterele Lunii au fost dezvaluite, ramanand insa multe secrete si zone neexplorate, care incita in continuare omenirea.

Este deja cunoscut ca magnetismul acestui astru are o puternica influenta asupra naturii de pe Terra, creand mareele si influentand rotatia Pamantului chiar daca aproape insesizabil. Influenta Lunii se rasfrange si asupra comportamentului uman, fiind extrem de puternica, asa cum au demonstrat specialistii in domeniu, totul depinzand doar de pozitionarea ei in spatiu intr-un moment sau altul, aceste informatii putand fi gasite in orice horoscop zilnic, aici de exemplu.

Astrologii transmit informatii legate de modalitatile in care am putea fi influentati, in speranta ca avand informatia la indemana se pot evita situatii si trairi negative si pot fi exploatate cele pozitive. Ciclul lunar de rotatie in jurul pamantului este de 28-29 zile, si trece prin patru faze in functie de pozitionarea in spatiu.

Cele patru faze sunt:

  • In faza de Luna noua ar fi momentul favorabil noilor inceputuri, se pot intreprinde actiuni care reprezinta "evolutie".
  • Luna in crestere (primul patrar), este favorabila "cresterii" in toate intelesurile ei.
  • In faza de Luna Plina sau Luna la apogeu, influenta asupra oamenilor este maxima, acestia pot prelua in mod inconstient, vibratiile mediului in care traiesc, fie ca sunt benefice, fie ca sunt ostile, toate acestea amplificandu-se. Astfel daca mediul este unul benefic, de vibratie pozitiva, vor aparea stari superioare ale trairilor umane, iar daca vibratia este negativa pot aparea comportamente ostile, agitatie mentala, neliniste, actiuni instinctive.
  • Luna in descrestere (ultimul patrar) va fi momentul eliminarii negativului din viata, fie ca acestea sunt sentimente sau trairi care trebuiesc uitate ori lucruri inutile de care trebuie scapat.

Inflenta astrului nostru este permanenta, zi de zi si noapte de noapte avand cava de "spus" si de transmis catre Pamant. De aceea este bine ca atunci cand este consultat un horoscop 2016 sa se verifice si informatiile referitoare la faza Lunii din acel moment, pentru ca informatiile despre destin sa fie complete!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram