Vacanțe de neuitat cu cheltuieli minime

10 mai 2017

Odată cu minivacanța de 1 Mai începe perioada concediilor din acest an și tot mai mulți români încep deja să-și facă planurile pentru vacanță. Există însă persoane dornice de aventură și de povești spuse la un foc de tabără, departe de lumea betoanelor și a hotelurilor aglomerate.

Vacanța cu cortul, te prinde?

Indiferent dacă preferi marea sau muntele, vacanța cu cortul este mai mult decât un mod de a-ți petrece concediul mai ieftin. Vacanța cu cortul este un stil de viață. Este modul care îți oferă o libertate deplină asupra obiectivelor turistce pe care dorești să le vizitezi.

Vacanța cu cortul este modul perfect în care poți profita de plăcerile și peisajele oferite de natură, dar mai ales de plăcerea călătoriilor neplanificate si nelimitate decât poate de timp și într-o foarte mică măsură de buget.

Cum sa alegi cortul potrivit nevoilor tale?

În primul rând trebuie să te gândești la numărul de persoane care vor locui în cort. Aici gama este variată, începând cu corturile de o persoană, două persoane până la 5 persoane, poate chiar și mai mult.

Mai apoi alege cortul în funcție de sezon:
Corturile de vară - potrivite pentru perioadele cu temperaturi ridicate. Oferă o ventilaţie foarte bună, oferindu-ți în schimb o protecţie mai puțin ridicată împotriva ploii şi a vântului.

Corturile pentru trei anotimpuri - sunt concepute pentru primăvară, vară şi toamnă. Au material rezistent şi pot face faţă cu brio vânturilor reci şi ploilor.

Corturile de iarnă (pentru 4 anotimpuri) - sunt folosite în condiţii climatice dificile, dar pot fi utilizate şi vara. Au stabilitate structurală şi sunt realizate din materiale rezistente la apă.

Cel mai bun raport calitate/preț îl găsești la Housefit Romania – unde avem o gamă variată atât pentru corturile de camping cât și pentru sacii de dormit.

Pentru mai multe detalii despre cortul potrivit nevoilor tale sau dacă ai nevoie de ajutor în alegerea cortului potrivit te rugăm să Housefit Romania unde poți lua legătura live cu unul din consultanții noștri.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram