Urmeaza un weekend de forța în Piața Mare din Sibiu

16 septembrie 2016
Autor:
TROMPETTE

În 17 și 18 septembrie 2016, în Piața Mare din Sibiu se va desfășura cea mai mare paradă de forță brută din România. Unii dintre cei mai puternici bărbați din lume își vor măsura puterile într-o competiție de calibru mondial, Strongman Champions League. „Giganții” power lifting-ului, o disciplină sportivă încă de nișă promit să uimească audiența cu o etalare de excepție a rezultatelor sutelor de ore de antrenament, dar și a experienței acumulate în cadrul altor etape din Strong Man Champions League.
Sibienii și nu numai sunt invitați în acest weekend în Piața Mare unde vor putea sista la un sport mai puțin obișnuit, power lifting-ul. Evenimentul este organizat și cu sprijinul Ballan Sports Wear, un brand de echipamente sportive personalizate „născut și crescut” în Sibiu, brand care dorește să promoveze sportul de masă în rândul tuturor categoriilor de vârstă, dorește să trezească pasiunea pentru sport la copii și dorește să promoveze un stil de viață sănătos, în care mișcarea trebuie să ocupe o poziție centrală. Power lifting-ul este o disciplină sportivă aparte, una pe care publicul din România o cunoaște mai puțin, de aceea evenimentul susținut de Ballan Sports Wear poate fi încadrat la categoria competițiilor sportive inedite.
Popularitatea sportului este în creștere, de aceea, organizatorii au pregătit o competiție și pentru amatori. Anul acesta competiția pentru amatori are șase locuri și constă în trei probe de foc, la finalul cărora se vor desemna câștigătorii. Vor fi acordate trei premii. Astfel cei care vor urca pe podium vor primi 500 de lei, pentru cea mai înaltă treaptă, 300 de lei pentru treapta secundă și 200 de lei pentru locul al treilea. Toți participanții au ocazia să se afirma în fața unui juriu format din profesioniști ai sportului, dar și în fața unor sportivi consacrați. Competiția pentru amatori se va desfășura în 17 septembrie, cu începere de la ora 16:00.
O probă inedită în cadrul competiției este Ballan Sports Wear Conan Wheel, încadrată în categoria probelor de rezistență. Concurenții sunt provocați să facă un număr cât mai mare de rotații cu o greutate de 350 kg. Câștigător va fi desemnat cel care reușește să facă un număr cât mai mare de rotații complete. O altă probă interesantă și spectaculoasă este cea de „Deadlift Car”. Concurenții vor trebui să  ridice de cât mai multe ori o mașină într-un interval de 75 de secunde. Bineînțeles, câștigător va fi desemnat cel care va avea cele mai multe repetări în această probă de viteză și forță. Competiția continuă cu o serie de alte probe spectaculoase pe care, publicul spectator este invitat să le descopere începând de mâine, 17 septembrie.

Ballan Sports Wear susține popularizarea power lifting-ului în România și urează succes sportivilor!
Despre  Ballan Sports Wear
Ballan Sports Wear este brandul de echipamente sportive personalizate al Metropolis Sibiu. Sub acest brand, compania sibiană pune la dispoziția echipelor de amatori și cluburilor sportive de juniori seniori. Metropolis Sibiu a investit în brandul Ballan Sports Wear o experiență în producția de echipament sportiv personalizat de peste 20 de ani, ceea ce oferă acestui brand o expertiză puternică în domeniu, axată pe nevoile specifice ale sportivului în funcție de nivelul său de performanță și de disciplina sportivă practicată.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram