Sports Time ofera gazon artificial cu intrebuintari multiple

9 ianuarie 2017
Autor:
WEBDESK

Gazonul ocupa un loc important in viata de zi cu zi, influentand in mod evident calitatea ei. Ganditi-va numai la zonele de relaxare si de agrement, unde gazonul este indispensabil si unde este principalul aliat al oamenilor dornici de recreere si distractie.

Cand spui gazon, spui miscare, plimbare sport sau competitii sportive. In special in cazul competitiilor, calitatea gazonului sintetic este foarte importanta pentru ca ea poate determina performante sportive. Imaginati-va cum decurge un meci de fotbal pe un teren prost, cu gazon desprins sau cu suprafete de pamant si cum decurge unul pe un gazon foarte bine ingrijit si intretinut.

In special in Statele Unite ale Americii, cererea de gazon artificial este din ce in ce mai mare. Acesta este mult mai usor de intretinut si are o durabilitate foarte mare. In tara noastra, aceasta tendinta este generata de constientizarea importantei miscarii, a relaxarii si a petrecerii timpului liber intr-un mod placut.

Intrebuintarile gazonului artificial

In ultimii ani au aparut din ce in ce mai multe zone de agrement si terenuri sportive, care necesita o atentie speciala. O firma specializata furnizeaza toate tipurile de gazon sintetic la costuri care nu depasesc bugetul clientului. Pentru a-ti face o idee in legatura cu piata terenurilor, vezi preturile aici.

In ceea ce priveste aspectul, acesta se pastreaza in forma initiala pentru o perioada destul de lunga de timp si se aseamana foarte mult cu cel natural. Aceste produse sunt folosite in special pentru terenuriile de fotbal, minifotbal, rugby, hochei sau pentru practicarea mai multor sporturi.

O alta intrebuintare a acestui produs este si cea legata de aspectul strazilor si trotuarelor. Acesta se poate pastra viu, chiar si atunci cand vremea nu este prielnica. Tot mai multi oficiali locali apeleaza la aceasta varianta pentru a infrumuseta orasul pe tot parcursul anului si pentru a pastra aceeasi nota gratioasa si verde.

Avantajul acestei metode este acela ca nu presupune costuri de intretinere mari. Este intr-adevar nevoie, ca, din cand in cand, sa fie efectuate lucrari de intretinere, insa costul acestora nu este mare si nu va afecta in niciun fel bugetul companiei sau pe cel al proprietarului.

In alegerea produsului ideal, este recomandat ca un criteriu de baza sa fie reprezentat si de certificarile primite de firma respectiva. Companiile care au investit sume mari de bani in dezvoltarea unor creatii de calitate, au pus accent si pe felul in care ele sunt privite de organisme precum FIFA (Federatia Internationala de Fotbal), IRB (Federatia Internationala de Rugby) samd.

Gazonul sintetic este solutia ideala si pentru proprietarii de locuinte. Cei care locuiesc la casa isi doresc sa aiba un spatiu amenajat in curte, insa de cele mai multe ori nu dispun de timpul necesar pentru a se ocupa de acest aspect, astfel ca regurg la aceasta varianta. In felul acesta, se asigura de faptul ca gradina lor va arata bine pe tot parcursul anului.

Despre Sports Time

Sports Time este o companie care comercializeaza produse sportive si care garanteaza clientilor sai constructii de calitate si materiale din cele mai bune. Pe langa produsele printre care se numara gazonul sintetic, dotarile sportive si pardoselile, compania furnizeaza si o serie de servicii, dintre care amintim: instalarea si intretinerea suprafetelor sportive si inlocuirea sau mutarea gazonului.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram