Paradă ecvestră în Parcul Herăstrău, în avanpremiera celei de-a 3-a ediţii a Salonului Calului Parada face parte din manifestările Zilele Bucureştiului

bucuresti, 17.09.2014

Show-ul de sâmbătă pregătit de baza hipică Equestria din Tâncăbeşti (DN1 – Snagov) este inclus în programul oficial al evenimentului anual Zilele Bucureştiului, care la această ediţie se desfăşoară în intervalul 19-21 septembrie. Parada peste un preambul al unui complex program de show-uri ecvestre electrizante (dresaj sportiv pe muzică, show-uri cu ponei şi show-uri ecvestro-moto, cascadorii demonstraţii de curse de trap şi de galop, concursuri de atelaje etc.), care va avea loc în primul week-end al Salonului Calului (27-28 septembrie).

Biletele la cel mai mare eveniment ecvestru al anului, Salonul Calului, se pot achiziţiona pe myticket în reţeaua magazinelor Diverta (Diverta Mall Vitan, Diverta Magheru, Diverta Plaza, Diverta Unirea, Diverta Băneasa, Diverta Sun), magazinul Muzica (Calea Victoriei 41-43) şi Librăria „Mihai Eminescu” (Bd. Regina Elisabeta nr.16), precum şi la sediul clubului organizator Equestria (sat Tâncăbeşti, com. Snagov, pe DN 1). Preţurile biletelor variază între 50 RON/zi /adulţi, respectiv 25 RON pentru copii până la 12 ani în week-end-ul dedicat show-urilor şi la Concursul internaţional de sărituri peste obstacole FEI CSI Grand Prix (week-end-ul 4-5 octombrie), respectiv 100 RON/ adulţi, 50 RON pentru copii până la 12 ani la evenimentul special Seara Cailor. Biletele pot fi achiziţionate online cu cel mult 4 zile înainte de data desfăşurării fiecărui eveniment.

Organizat de clubul de echitație Equestria din Tâncăbeşti (DN1-Snagov), Salonul Calului, aflat anul acesta la cea de-a 3-a ediţie, are temă de inspiraţie faimosul Salon du Cheval din Paris.

Sponsor principal: Friedrich Wilhelm Raiffeisen

Sponsori: Centrul oftalmologic Oculus, Audi, CA IMMO, Beautik

Parteneri: Jockey Club Român
Parteneri onorifici: Primăria Municipiului Bucureşti, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Autoritatea Naţională pentru Turism, Departamentul pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediu de Afaceri și Turism
Cu sprijinul: Helpnet, Corona Gardens, La Martina
Parteneri media: Radio 21, Radio România Actualităţi, Caţavencii, Ziare com, Gazeta Sporturilor, City Compass, Luxury, Sportnews, The Economist Intelligent Life, Legal Magazin, Business24, Photo Magazine, Romania-Insider, Senso TV, Tonica, Ilfov Sport, Insport, paginadeagricultura, totuldespreanimale, dalar.
Mai multe informaţii pe site

Despre Equestria: Clubul Equestria a fost înfiinţat în anul 2010 de către Dr. Ozana şi Cristian Moraru. Este situat în zona Snagov, sat Tâncăbeşti pe o suprafaţă de 2,5 hectare din care 1 hectar îl reprezintă construcţia clubului la sol. Equestria dispune de terenuri de concurs și manej, padocuri, 80 de boxe pentru cai, manejuri acoperite, tribune pentru 500 de spectatori, şi deţine 65 cai (28 proprii şi 37 în pensiune) din cele mai frumoase rase. Clubul permite plimbări în aer liber în împrejurimi și organizează permanent lecții de echitație pentru copii și amatori. Dotările sunt completate de un hotel și un restaurant cu o capacitate de 50-60 de persoane, precum și o terasă exterioară. Equestria organizează competiții regulate de echitație pentru profesioniști, dar și pentru copii și amatori. Manifestările deja tradiționale includ Cupa Equestria, Marele Premiu al Municipiului București, concursurile de casă Equestria sau, începând cu 2013, Concursul international de sărituri peste obstacole FEI – Longines Grand Prix.

BDR Associates

bucuresti, Nikolai Gogol nr 1A
0212311319

Companie inscrisa in LIVE PR in 23.02.2012.

Vezi toate comunicatele companiei BDR Associates