Decathlon 40 de ani de inovație Gala Inovațiilor Decathlon 2016

4 octombrie 2016

Gala va avea loc în data de 6 octombrie 2016, începând cu ora 21:30 în Lille, Franța. Evenimentul se află deja la a XI-a ediție, fiind lansat în 2005 cu scopul de a motiva brand-urile să ofere publicului produse cât mai inovative, ce au o utilitate practică.
În fiecare an, Gala Inovațiilor Decathlon trebuie să desemneze cel mai inovativ produs al anului din 10 brand-uri atent selectate. Anul acesta au fost selectate 8 produse, fiecare participant având la dispoziție 3 minute să prezinte și să convingă publicul de inovativitatea și utilitatea produsului. La eveniment vor participa mii de spectatori (membrii ai echipei Decathlon, clienți etc.) atât fizic cât și prin live stream, ce pot vota pentru produsul favorit.
La fel ca în anii trecuți, produsele câștigatoare vor ajunge pe rafturile magazinelor Decathlon începând cu anul 2017, de unde pasionații de sport le vor putea achiziționa. În acest moment, în magazinele Decathlon se găsesc produsele câștigatoare din edițiile trecute: masca snorkeling easybreath, cortul 2 seconds, cortul 2 seconds fresh and black, trotinetă B1, incăltăminte alergare Kiprun, coș baschet the Hoop, bike lights și mingea de baschet Tarmark.
Întregul eveniment durează o oră, el fiind urmărit prin live streaming pe site-ul Decathlon.
Gala Inovațiilor Decathlon este un show în adevăratul sens al cuvântului, unde prezentarea poate fi insotită de muzică, lumini și stand de prezentare, unde produsele pot fi atinse, văzute și testate de către cei prezenți la eveniment. Criteriile ce diferentiază un produs inovativ fată de un produs obișnuit sunt următoarele: calitatea, design-ul, fiabilitatea, prețul accesibil și originalitatea.

Pentru a imbunătăti considerabil viața tuturor sportivilor, în fiecare an Decathlon analizează produsele cu atenție și le adaptează în funcție de nevoile acestora. Rezultatul este unul fericit și arată interesul companiei Decathlon fată de clienții săi: peste 80% din clienții Decathlon s-au declarant mulțumiți de produsele marca Decathlon.
Gala Inovațiilor Decathlon este un eveniment internațional, ce se bucură de nenumărate revizionari, cu sute de mii de voturi și mii de fani ce reușește an de an să strangă cât mai mulți oameni creativi, pasionați de sport și de produsele Decathlon. Pasionații de sport din România pot și ei să participe la această Gală a Inovației vizionând și votând online produsele înscrise în cadrul Galei.
Detaliile despre procedura de vot și modalitatea de înscriere se găsesc pe site-ul magazinului Decathlon.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram