Construcţie teren tenis baschet fotbal Mallnitz Austria

28 septembrie 2016

Prima colaborare a firmei Atlas Sport în afara ţării s-a finalizat cu construcţia unei baze sportive într-un cadru natural încântător – Edelweiss Group Park. La cererea beneficiarului – Ales Lone Star Investment LTD, construcţia a cuprins un teren de tenis, fotbal/handbal, baschet/volei şi badminton.

Denumire proiect: Denumire: Furnizare şi montare gazon sintetic GreenFields MT XP 15, GreenFields MT XP 20, Slide MAX 50 şi dotări pentru 3 terenuri de sport în localitatea Mallnitz, Austria.
Contractul cuprinde:
– 1250 mp gazon: 464 mp GreenFields MT XP 15, 264 mp GreenFields MT XP 20, 522 mp Slide MAX 50
– dotari: 2 stalpi volei mobili + fileu, 2 porti fotbal + plase, 2 stalpi baschet + plase, 2 stalpi tenis + fileu.

TERENUL 1: TENIS
Terenul de tenis: 24m x 11m dimensiuni în interiorul liniilor de joc, diferența până la 30m x 15m fiind considerată ca și suprafață de siguranță.
Ca dotări, terenul de tenis a fost dotat cu stâlpi și fileu pentru tenis, demontabili, locurile de montare al acestora având posibilitatea de a fi acoperite cu capace.
Gazonul artificial al terenului este culoarea roșie, iar in exterior, de culoare verde.
Marcajele sunt de culoare alba, asigurând în acest fel contrastul necesar desfășurării în condiții optime a jocurilor sportive. Ele au lățimea de 5 cm.
Terenul este împrejmuit cu gard pe 3 laturi, având stâlpi de susținere cu înălțimea de 2 m.
Terenul este trasat conform regulamentului si normelor sportive.

TERENUL 2: FOTBAL/HANDBAL
Terenul de minifotbal: 26 m x 16 m dimensiuni în interiorul liniilor de joc, cu un spațiu de siguranță de aproximativ 1 m pe laturi respectiv 1,5 m în spatele porților; ceea ce conduce la dimensiunile totale ale terenului de 29 m x 18 m.
Terenul este realizat cu gazon sintetic special destinat jocului de fotbal, de înaltă performanță.
S-a optat pentru un gazon fără nisip cuarțos (fără întreținere) sau cu nisip cuarțos respectându-se normele europene.
Sportul principal ce poate practicat este în special minifotbalul, cu posibilitatea de a găzdui si jocul de handbal.
Ca dotări sportive, terenul de minifotbal a fost dotat cu 2 porți de minifotbal/handbal, cu dimensiunile de 3m x 2m, dotate cu plasă.
Terenul este împrejmuit cu gard perimetral, având stâlpi de susținere cu înălțimea de 2m pe laterale, iar la capetele terenului, în spatele porților este gard de 4m având plasa metalica pana la 2m, iar până la înălțimea de 4m se poate folosii și plasă din polietilenă.
Gazonul artificial al terenului este de culoarea verde deschis iar suprafața de siguranță, de culoarea verde închis.
Marcajele sunt de culoare albă asigurând în acest fel contrastul necesar desfășurării în condiții optime a activităților sportive. Ele au lățimea de 5 cm.
Terenurile sunt trasate conform regulamentului si normelor sportive.

TERENUL 3: BASCHET/VOLEI
Terenul de baschet: 20m x 10m dimensiuni în interiorul liniilor de joc, cu un spațiu de siguranța de 1m în fiecare direcție pe laterale și în spatele liniilor de fund, ceea ce conduce la dimensiunile totale de 22m x 12m.
Terenul a fost realizat cu gazon sintetic de înaltă performanță, ținându-se cont de densitatea firelor de gazon și de duritatea la impact, sportul ce va putea fi practicat fiind în special baschetul, cu posibilitatea de a găzdui și jocul de volei/badminton.
Ca dotări sportive, terenul de baschet a fost dotat cu 2 sisteme de baschet reglabile pe înălțime, și plasă pentru coșurile de baschet.
Terenul este împrejmuit cu gard pe 4 laturi, având stâlpi de susținere cu înălțimea de 2m pe lateral, iar la capetele terenului sunt stâlpi și gard de 4m având plasă metalică până la 2m, iar până la înălțimea finală se poate folosi și plasă din polietilenă.
Sistemele de baschet sunt rezistente, bine fixate, ancorate în pământ și rezistente la temperaturile exterioare.
Pentru siguranța copiilor stâlpii de la coșurile de baschet au fost montate în afara terenului.
Marcajele sunt de culoare alba, asigurând în acest fel contrastul necesar desfășurării în condiții optime a activităților sportive. Ele au lățimea de 5 cm.

Terenul de volei: 18m x 9m dimensiuni în interiorul liniilor de joc, cu un spațiu de siguranță de 1.5m pe fiecare parte laterală și de 2m în spatele terenului, ceea ce conduce la dimensiunile totale ale terenului de 22m x 12m.
Ca dotări sportive terenul a fost dotat cu stâlpi și plasă pentru volei, gard perimetral cu plasa metalică cu înălțimea de 2m.
Marcajele sunt de culoare alba, asigurând în acest fel contrastul necesar desfășurării în condiții optime a activităților sportive. Ele au lățimea de 5cm.
Terenurile au fost trasate conform regulamentului si normelor sportive.

Structura terenului /fundația
Pentru realizarea suprafețelor de joc, pentru terenurile sportive, s-a realizat o fundație corespunzătoare cerințelor noastre.
După ce terenul a fost nivelat, a fost turnat un prim strat de 25-35cm de pietriș, unde piatra are un diametru de 0-63mm.
Peste acest strat nivelat si tasat s-a venit cu un al doilea strat de 5cm de pietriș, unde piatra are un diametru de 0-32mm.
De asemenea și acest strat a fost la rândul lui tasat și nivelat peste care s-a așternut un nou strat de 2cm de pietriș, unde piatra are diametrul de 2-4mm.
Pe mijlocul fiecărui teren s-a realizat un șanț colector pentru drenajul apei.
Toate terenurile au o înclinație de pana la 5%.

Mai multe imagini ale proiectului puteti vedea pe site-ul nostru.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram