Bicicletele Sunn – ce sunt si cum poti sa le achizitionezi la un pret special

15 iunie 2017
Autor:
Bursa Romana de Afaceri S.A.

In anul 1982, Max Commencal a pornit o afacere mica, personala, Max France; astfel, au aparut primele biciclete BMX ce-i purtau numele. La scurt timp, acestea aveau sa cucereasca piata internationala a ciclismului, motiv pentru care bicicletele sale au fost redenumite Sunn, un nume mult mai international, mai usor de retinut in orice colt al lumii.

Incepand cu anul 2013, fabrica Manufacture Française du Cycle (MFC), care ulterior avea sa achizitioneze brandul Sunn, avea sa se afle sub tutela Intersport, fapt care a condus la o crestere a productiei de aproximativ 3 ori.

Astfel, Intersport Franta (vorbim aici de reteaua de distributie cooperativa franceza si nu de societatea holding international) a achizitionat in 2013 fosta fabrica Cycleurope din Machecoul, ceea ce a dus la nasterea MFC, una dintre cele mai mari firme de asamblare de biciclete in Europa. La scurt timp dupa sfarsitul anului 2013, MFC a achizitionat marca Sunn ca urmare a lichidarii proprietarului sau. Echipa nou formata a lucrat timp de doi ani la relansarea celebrei marci de biciclete, printr-o adevarata strategie de piata care punea pe primul plan performanta si printr-o retea de distributie in detaliu. Conform echipei de productie, Sunn a necesitat o munca minutioasa, care avea ca scop crearea unor biciclete remarcabile inca de la prima vedere, lucru care a condus la existenta unei semnaturi vizuale comuna intregii game.

Toate bicicletele din gama, si mai ales cele din aluminiu (aliaj 6069T6 pentru un raport rezistenta/ greutate/ confort perfect), adopta tuburi hidroforme la marginile proeminente. Constructia bicicletelor Sunn imbunatateste caracteristicile dinamice ale cadrului, ceea ce inseamna ca efectul de rasucire din timpul pedalarii este redus, iar flexibilitatea verticala este optimizata. Forma conica a tubului ajuta la optimizarea rigiditatii suspensiei din fata.

Dupa anul 2006, bicicletele Sunn au inceput sa ajunga la nivelul international pe care si l-a dorit Max Commencal; treptat, punctele de vanzare din Franta, intr-o continua crestere, nu mai erau majoritare. Peste 30 de tari importau bicicletele Sunn. Evolutia lor nu poate fi explicata altfel decat prin intermediul calitatii deosebite, bazata pe simplitate, pe esentialitate. Modelele brandului de biciclete Sunn sunt inovative, flexibile, rezistente si usor de utilizat.

Cu alte cuvinte, bicicletele Sunn sunt destinate persoanelor care isi propun sa performeze in domeniul ciclismului. De aceea, fiind un magazin de biciclete al carui catalog prezinta doar produse cu renume international, Veloteca s-a decis ca incepand cu anul acesta sa aduca pe piata din Romania un brand care isi facea simtita prezenta in competitiile de profil. Mai mult, acesta ofera posibilitatea tuturor celor care sunt pasionati de ciclism la nivel inalt sa isi cumpere echipament performant la un pret mai accesibil.

Prin programul ,,Ride the Sunn”, daca esti activ si participi la concursurile de profil, vei primi un discount la modelele care fac parte din categoria hardtail SUNN, din seriile: RAGE, PRIM, PLUS, EXACT, toate bicicletele BMX SUNN si toate bicicletele de munte full-suspension SUNN, din seria KERN. Intra pe site, completeaza formularul disponibil acolo si trimite-l pe adresa de e-mail [email protected]. Dovedeste faptul ca ai concurat in anumite competitii si profita de reducerile semnificative de pret pe care le vei primi la unele dintre cele mai performante biciclete de pe piata internationala.

Reducerile nu sunt prestabilite, ci variaza in functie de nivelul fiecarui rider in parte. Consultantii Veloteca te asteapta sa ii contactezi pentru a-ti comunica personal pretul special pe care doresc sa ti-l ofere.

Oferta este valabila in limita stocului disponibil, iar reducerile nu se cumuleaza cu alte eventuale oferte promotionale.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram