Beneficiile unui teren de sport în curtea casei tale

6 aprilie 2017

Cei mai mulţi copii din epoca noastră modernă sunt bucuroşi şi entuziasmaţi de fiecare dată când au în mâna lor gadget-uri, atât în interiorul casei, dar şi la locul de joacă. Copiii obişnuiesc să poarte aceste gadget-uri cu ei, oriunde le pot duce, ţinându-le în buzunar şi avându-le la dispoziţie oridecâte ori simt nevoia să le utilizeze.

Putem spune că, acei copii care se joacă, sau deţin unele dintre aceste lucruri sunt copii avansaţi intelectual, ceea ce este un semn bun. Dar, trebuie să ne amintim că există şi dezavantaje în ceea ce privesc aceste gadget-uri. Copiii s-ar putea juca tot timpul, fiind tentaţi să fie leneşi atunci când li se cere de exemplu, să îşi facă patul sau să ducă gunoiul. Unii copii doar stau pe canapea toată ziua şi uită, chiar să şi mănânce.
Aceştia preferă adesea să sară peste o masă, dar să se joace mai mult, ceea ce este un lucru rău, deoarece sănătatea lor este afectată. De asemenea, aceştia ar putea folosi ochelari de vedere începând cu perioada timpurie a vieţii lor. Dacă copilul dumneavoastră este unul dintre aceşti copii, că încurajăm să folosiţi alt truc de care ei se vor bucura şi care le va fi de mare ajutor în sănătatea lor şi dezvoltarea lor armonioasă.

Ce să faceţi? Alegeţi să construiţi un miniteren chiar în curtea casei voastre. Acest pas va avea un impact important asupra copilului vostru, atât din punct de vedere fizic, dar şi social, îndemnându-l să interacţioneze cu ceilalţi membrii ai familiei, sau cu prietenii la un meci chiar în curtea casei.

De fiecare dată când simţiţi nevoia şi dorinţa de a face activitate fizică, nu trebuie decât să vă echipaţi adecvat şi să alergaţi spre terenul de joacă.
Încurajează-ţi de asemenea, copiii să pună deoparte telefonul mobil, şi să experimenteze distracţia şi sportul în aer liber, la doar câţiva paşi afară din casă.
Copiii se vor bucura de timpul petrecut împreună cu părinţii săi, şi chiar cu prietenii, dacă te hotărăşti să organizezi un joc între prietenii sau chiar între familii.

Având un miniteren de sport în curtea casei, va fi de un real ajutor pentru sănătatea copilului fără că el să ştie asta. Sportul este o sursă de punere în mişcare a tuturor părţilor corpului, ceea ce îi va face pe copii mai dornici de a face sport în viitor.

Prin construirea unui teren de sport în aer liber, veţi face alegerea potrivită, pentru că nu veţi înfrumuseţa doar casa, dar veţi construit un loc perfect în care familia se poate juca, relaxa, distra şi un loc unde vă puteţi împărtăşi momentele preţioase din viaţa de zi cu zi.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram