Beneficiile de sanatate aduse de un miniteren de sport în curtE

10 mai 2017

Activitatea fizică regulată este una dintre cele mai importante lucruri pe care oamenii le pot face pentru sănătatea lor. În combinaţie cu un regim alimentar, un regim solid de exerciţii fizice poate ajuta la menţinerea unei greutăţi normale şi sănătoase, la întărirea oaselor şi a muşchilor şi la îmbunătăţirea stării de spirit generale şi a sănătăţii mintale.
Pentru unii dintre noi, găsirea timpului pentru exerciţii fizice regulate poate fi dificilă – însă cu un miniteren construit chiar în curtea casei, întreaga familie poate obţine activitatea fizică obligatorie în fiecare zi, fără a fi nevoie să părăsescă curtea din spatele casei.

Ce beneficii poate avea activitatea fizică şi care sunt avantajele unui miniteren în curtea casei?

Pentru copii

Pentru copiii în curs de dezvoltare, a fost demonstrat că exerciţiile fizice regulate, ajută la dezvoltarea fizică – sprijinind dezvoltarea oaselor puternice şi a muşchilor – şi ajută la combaterea obezităţii în copilărie.
Conform Centrelor pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor, activitatea fizică în copilărie este asociată cu îmbunătăţirea forţei şi rezistenţei, reducerea stresului şi anxietăţii, indice de masă corporală mai mică şi îmbunătăţirea colesterolului şi a tensiunii arteriale. În plus, activitatea fizică în copilărie ajută la eliminarea unor boli cronice, cum ar fi diabetul, bolile cardiovasculare şi anumite tipuri de cancer.
Cu un teren multisport în curtea propriei case, copiii se pot juca neîncetat, în siguranţă, părinţii netrebuind să se îngrijoreze cu privire la aceştia. Având un miniteren în curtea dumneavoastră, va fi foarte uşor să implicaţii copii şi să îi îndemnaţi la activitate fizică.

Pentru adulţi

Miniterenurile sportive nu aduc beneficii doar pentru copii. Adulţii au nevoie de activitate fizică la fel de mult ca şi copiii, iar exerciţiile fizice regulate pot creşte durata de viaţă a unui adult. Activitatea fizică la vârstă adultă ajută la menţinerea unei greutăţi sănătoase, conservarea masei musculare esenţiale şi ajută în problemele legate de artrită şi alte boli comune.
În plus, exerciţiile fizice regulate ajută la reducerea riscului de boli de inima şi accidente vasculare cerebrale – două dintre cele mai importante cauze de deces. Activitatea fizică poate reduce, de asemenea, riscul de diabet zaharat de tip 2; dacă aveţi deja diabet zaharat, aceasta vă poate ajuta să vă gestionaţi mai bine nivelul glucozei din sânge.
Când aveţi o familie, găsirea timpului pentru a sta împreună poate fi o provocare. Cu un teren în curte tu şi familia ta puteţi petrece mai mult timp unul cu celalalt, culegând în acelaşi timp, împreună, beneficiile exerciţiilor fizice regulate.

Atlas Sport poate îndeplini visul întregii familii, construind la cheie, miniterenuri de sport, după specificaţiile şi nevoile dumneavoastră. Pentru informaţii, detalii tehnice şi ofertă de preţ personalizată, contactaţi-ne astăzi!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram