BARCA CREAREA CELEI MAI MARI ECHIPE DIN LUME

16 martie 2015

Calitatea fotbalului jucat pe teren, consecventa jocului si uimitoarele sale victorii din La Liga si Liga Campionilor i-au consolidat Barcelonei statutul de super-putere a fotbalului mondial. Unii o considera cea mai mare echipa a lumii iar altii indraznesc chiar sa o numeasca cea mai buna echipa de fotbal din istorie.

Pe parcursul celor 10 ani de cariera in care s-a dedicat fotbalului spaniol, Graham Hunter si-a privit echipa de suflet – Barcelona – evoluand din ce in ce mai bine, crescand din ce in ce mai mult. Cunostintele sale, numeroasele povesti din spatele scenei pe care le-a adunat direct de la sursa, intamplarile la care a asistat de-a lungul timpului sunt neegalate in lumea comentatorilor sportivi.

In Barca. Crearea celei mai mari echipe din lume, Graham Hunter ne insoteste intr-o calatorie fara precedent pe terenul, in vestiarul si in culisele nedezvaluite pana acum ale acestei forte a sportului si marketingului mondial care este FC Barcelona.

“Poate ar fi trebuit sa numesc aceasta carte ‘Cea mai buna echipa a tuturor timpurilor’ dar ce rost ar fi avut? Exista deja nume importante in fotbal care sustin asta. Opinia mea conteaza mai putin decat a lor si in plus, sarcina mea este aceea de a prezenta maniera in care aceasta echipa, sub conducerea unui om exceptional, Pep Guardiola, a demonstrat ca este cea mai buna din lume […]” mǎrturiseste autorul.

Nǎscut in Aberdeen si suporter de o viatǎ al clubului cu acelasi nume, Graham Hunter a fǎcut primul pelerinaj in tainele fotbalului spaniol odatǎ cu World Cup 1982. Cariera lui de redactor si comentator radio dedicat fotbalului a inceput in ultima parte a anilor ’80 si s-a dezvoltat prin colaborǎri cu Sunday Times, The Daily Mail, The Sunday Herald, BBC Radio 5, Talksport si ESPN SUA. Graham este corespondent UEFA si a fost producǎtorul emisiunii FIFA TV la Campionatul Mondial din 2010.

Preda Publishing este o editura unica pe piata romaneasca, dedicata in intregime sportului, in toate formele sale: alergare, ciclism, triatlon, alpinism, automobilism, fotbal, baschet sau sporturi de contact. Editura propune publicului carti inspirationale, cu si despre sportivi celebri, in care acestia isi dezvaluie secretele performantei dar si dimensiunea profund umana: de la programele de antrenament si nutritie pana la exercitiile de vointa, de la esecurile, temerile si obstacolele inevitabile la euforia victoriei. In prezent, oferta Preda Publishing este structurata pe urmatoarele colectii:

• iRun: colectie dedicata alergarii, fie ca este vorba de pista sau alergari montane, sprint, maraton sau ultramaraton
• iBike: colectie dedicata ciclismului si celebrilor rutieri ai lumii
• iTri: colectie dedicata triatlonului, de la cursele de distanta olimpica la celebrul Ironman
• iBall: colectie dedicata fotbalului si eroilor sai
• iClimb: colectie dedicata alpinismului si iubitorilor muntelui
• iLegend: colectie dedicata legendelor sportului.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram