Avantajele terenurilor de tenis din beton

8 decembrie 2016

Terenurile de tenis din beton câştigă trofeul pentru durabilitate, capacitatea de joc şi valoare pe termen lung.
Beneficiile includ:

– rezistenţă crescută la apariţia fisurilor
– rezistenţă crescută la decantare
– o pantă mai controlată pentru scurgeri
– suprafaţă de joc mai uniformă
– eliminarea contracţiilor
– costuri mai mici de întreţinere
– durată de viaţă mai lungă

tennis-concretenetwork-com_72362

Costul unui teren de tenis din beton

Un teren de tenis bine construit şi bine întreţinut poate oferi zeci de ani de durabilitate şi joc. Totuşi, pentru a ajunge la asta va trebui să plătiţi construcţia lui. Costul unui teren de tenis din beton depinde de un număr de variabile, inclusiv starea şi accesibilitatea terenului, tipul de sistem de acoperire aplicat, precum şi orice accesorii şi dotări cum ar fi amenajarea teritoriului, garduri, tribune şi iluminat pentru jocul de noapte.
Deşi terenurile de tenis din beton sunt mai costisitoare decât cele din asfalt, o suprafaţă din asfalt necesită adesea întreţinere frecventă şi costisitoare.

photo7

Avantajele unui teren de tenis de beton

Ce oferă betonului avantajul competitiv? Terenurile de tenis din beton sunt mai durabile, necesită o întreţinere scăzută, şi sunt mai rezistente la fisurare.

Drenaj – Când vine vorba de drenarea apei, terenurile din beton sunt superioare celor din asfalt. Terenurile de tenis din beton oferă o pantă mai controlată pentru o mai bună drenare, ceea ce înseamnă că apa nu va rămâne pe suprafaţa de joc. Toamna şi iarna, atunci când apa se infiltrează în fisurile din asfalt şi îngheaţă, atunci fisurile mai mari se dezvoltă şi în cele din urmă încep să se deterioreze.

Terenurile de tenis din beton sunt, de obicei, acoperite cu un strat acrilic. Acesta protejează suprafaţa de elemente, îmbunătăţeşte aspectul său şi afectează caracteristicile de joc ale suprafeţei. În general, jocul pe un teren de tenis din beton este caracterizat ca un joc “rapid”, ceea ce înseamnă că mingea de tenis ricoşează de pe suprafaţa terenului la un unghi mic.
Viteza şi unghiul mingei de tenis sunt determinate de puterea de lovire şi sunt relativ neafectate de suprafaţa terenului. Această viteză, cu toate acestea, poate fi ajustată în funcţie de cantitatea, tipul şi dimensiunea nisipului utilizat în stratul de acoperire.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram