Cabral a provocat la lupta mirosurile neplacute în numele antiperspirantelor Old Spice

15 septembrie 2016

Lansându-și de curând și în România linia de antiperspirante special create pentru nevoile bărbaților, Old Spice a căutat aliați în lupta declarată cu mirosurile neprietenoase. Pe 17 septembrie, bărbații adevărați vor putea da knock-out mirosurilor neplăcute alături de Cabral în Carrefour Colentina și Cora Lujerului, urmând ca pe 25 septembrie, să lupte împotriva aceluiași inimic invizibil în Auchan Titan. Cabral așteaptă toți bărbații puternici și hotărâți la standul Old Spice, prezent în cele trei hypermarketuri. Un spațiu de antrenament e pregătit să îi primească, unde fiecare își poate demonstra bărbăția și unde fiecare va primi un certificat care să îi ateste calitățile de campion. Cel puțin în lupta cu mirosurile neplăcute.

Noile produse Old Spice
Noua gamă de antiperspirante Old Spice transformă bărbații în supereroi veșnic cu zâmbetul pe buze, mult mai încrezători în forțele proprii. Old Spice Sweat Defense și Old Spice Odor Blocker îndepărtează mirosurile neplăcute pentru 48 de ore, luptând împotriva mirosurilor neplăcute, chiar dinainte ca acestea să-și facă simțite prezența. Spune adio mirosurilor neplăcute și transpirației excesive pentru că a venit momentul să miroși ca un bărbat adevărat!
Supereroii care vor achiziționa, în perioada 14 septembrie – 4 octombrie, două dintre produsele din gama Old Spice primesc instant un premiu. Pe lângă mirosul inconfundabil de bărbat superputernic.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram