Ballan Spots Wear susține noua reprezentanta a Sibiului în Liga 1 de baschet Magic Sibiu

19 octombrie 2016
Autor:
TROMPETTE

Odată cu debutul sezonului de baschet masculin 2016-2017, Sibiul Ballan Sports Wear devine sponsorul celei mai noi reprezentante a Sibiului în baschetul național. Asociația Club Sportiv Magic Sibiu a revine în acest an în Liga 1 de baschet masculin cu forțe proaspete și cu obiective ambițioase, dintre care, pe primul loc este promovarea sportului și, în special, a baschetului printre tineri.
Magic Sibiu nu este la pria prezență în Liga 1 de baschet, echipa fiind deja cunoscută pasionaților de baschet din oraș cu participări în același eșalon în urmă cu câțiva ani. Inițiativa relansării echipei aparține unui grup de entuziaști pasionați de baschet care vor ca acest sport să câștige în popularitate la nivel local și național. Pe lângă acest obiectiv de promovare a sportului, Asociația Club Sportiv Magic Sibiu, își propune să propulseze cel puțin unul dintre juniorii echipei la una dintre formațiile din Liga Națională de Baschet Masculin. De asemenea, un alt obiectiv, este transferarea unui jucător tânăr către o altă echipă din Liga 1 cu ambiții la promovare în Liga Națională.
ACS Magic Sibiu dorește să se poziționeze ca o echipă a comunității, una care să fie implicată în viața orașului. De aceea, pe parcursul sezonului vor fi organizate acțiuni sociale, atât pe teme de baschet, cât și pe teme conexe sportului.
Lotul de 15 jucători se bazează pe experiența unor profesioniști care au acceptat să se implice în acest proiect interesant, dar și din juniori, care prin oportunitatea de a juca la ACS Magic Sibiu speră să progreseze și să ajungă la următorul nivel al carierei lor baschetbalistice. Sarcina pregătirii echipei și-a asumat-o un fost jucător al CSU Sibiu, Bogdan Spînu.
Ballan Sports Wear, brand de articole sportive personalizate născut și crescut în Sibiu, sprijină această poveste frumoasă care se materializează prin acțiunile, meciurile și antrenamentele ACS Magic Sibiu, deoarece valorile brandului și deschiderea către promovarea sportului se mulează pe ideile care stau la baza clubului de baschet sibian. Ballan Sports Wear are o implicare activă într-o serie de evenimente sportive importante care au loc în Sibiu dar și în zonele din jur.
Despre Ballan Sports Wear
Ballan Sports Wear este brandul de echipamente sportive personalizate al Metropolis Sibiu. Sub acest brand, compania sibiană pune la dispoziția echipelor de amatori și cluburilor sportive de juniori seniori. Metropolis Sibiu a investit în brandul Ballan Sports Wear o experiență în producția de echipament sportiv personalizat de peste 20 de ani, ceea ce oferă acestui brand o expertiză puternică în domeniu, axată pe nevoile specifice ale sportivului în funcție de nivelul său de performanță și de disciplina sportivă practicată.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram